Akvarel maleri malet på papir

kr.5.000,00

Akvarel maleri malet på papir

Kunst malet som akvarel i glas og ramme – kan sendes uden indramning.

 

1 på lager

Beskrivelse

Akvarel maleri malet på papir

Smukke nordiske landskaber i blå og grønne farver. Akvarelmaleri på papir malet med akvarelfarver på syrefrit 300 grams papir.

Mette Hansgaard er akvarelmaler og startede sin karriere med at male akvarel på papir. Dette billedet er en stor akvarel i størrelse 80 x 60 cm. Akvarellen er malet i smukke nordiske farver, fordi det er inspireret fra bjergrige grønne landskaber i de norske fjorde.

Akvarel på papir

Akvareller er en teknik man primært bruger på papir. Mette har dog bruge mange timer på at oversætte akvarellen til lærred, og derfor kan nogle af Mettes malerier opleves som akvarelmaleri.

Akvareller uden ramme kan sendes i hele Danmark-

Akvareller med glas og ramme kan ikke sendes, men du kan få den rammet ind hos din lokale glarmester.

Akvarel i lysægte farver – der er holdbare

Akvarelfarver i høj lysægte kvalitet malet på syrefrit papir er holdbare i over 200 år, hvis de ikke hænger i direkte sollys. En god indramning kan sikre dit billede. Derfor sælger jeg normalt primært akvareller i indramning. Mine første akvareller solgte jeg for over 30 år siden og de holder farverne.

Se evt. et udsnit af akvareller samlet her

Se akvareller hos kunstner Mette Hansgaard i København

I Galleri Hansgaard i København har jeg akvareller. Dem kan du se i mit atelier i Kunstnergaden Rørholmsgade i København K.

www.gallerih.dk

Akvarel maleri på papir er et billedet udtrykt som papirkunst med akvarelfarver. Mette maleri også malerier, der minder om akvarel. Akvarel malerier med bjerge er inspireret fra de norske fjorde. Mette vandrer i bjerge og det er på rejser i naturen at inspirationerne tankes op til at kunne male disse smukke kunstværker.

Skriv et svar