Plakater som kunsttryk

Kunst plakater – plakat med kunst fra Mette Hansgaard

Mettes kunst trykkes ind imellem som et kunst tryk eller som en plakat. Her i onlineshoppen kan du finde plakater, du ikke finder andre steder.

Kunst plakater – er Mettes udvalgte kunst trykt som plakater.

Plakater i størrelsen 50 x 40 cm samt udvalgte plakater i str. 70 x 50 cm. Savner du noget, så spørg gerne.

blomster-plakat-kunstplakat

Kunsttryk af Mette Hansgaard kunstner. Dansk kunstner. Figurativt billede i mange farver.

Plakater fra kunstner figurative plakater i farver

Mettes plakater er trykt på et godt stykke papir i 250 gram vægt. Plakaten er kraft og smuk. Den sendes med posten i hele Danmark. Såfremt den har lidt overlast ved fragten, så kontakt mig endelig. (Så sender jeg en ny)

flamencodanser-plakater-til-boligen

Kunstplakat af kunstner Mette Hansgaard. Flamencodanser-plakater-til-boligen

Grafiske arbejder – kunst tryk

Kunst plakaten med Forårskærlighed er et ægte kunsttryk i serigrafi. Det betyder, at hver farve i billedet er trykt i hånden lag på lag. Serigrafien med kunsttrykket er trykt i 1996 i et kunsttrykkeri, der hed Lunøe serigrafi.

Dette billede er trykt på syrefrit kraftigt papir og fremstå i et tykt lag farve. Derfor virker den næsten som en original. Dette tryk´s farver er holdbare i over 150 år.

(Med mindre du hænger det i direkte sollys.)

kunsttryk og plakater

kunsttryk serigrafi tryk af Mette Hansgaard. Blomsterhave og fantasi i figurativ komposition.

Kunsttrykket med Forårskærlighed koster kun 1.200 kr. og kan sendes i hele Danmark. Inkl. ramme som afhentes i galleriet i København koster det 1.800 kr.

Hvad er forskellen mellem en plakat og et kunsttryk?

Forskellen mellem en plakat og et kunsttryk er, at kunsttrykket ofte er håndtrykt, eller trykt med eksklusive lysægte farver. Ofte er trykket på et eksklusivt syrefrit papir i 300 gram papir, der næsten virker som karton.

plakater af Mette Hansgaard med birketræer og små fortællinger i træstammer 50 x 40 cm

plakat 50 x 40 cm med birketræer

Holdbare farver

Farverne er holdbare i 50 – 150 år afhængig af trykprocessen. I serigraf er farverne mest holdbare, såfremt papiret er syrefrit. Det kan du opleve på museer, når du ser kunsttryk af Salvador Dali eller Chagall.

plakater af Mette Hansgaard

plakater af kunst. landskaber og natur plakater. Kunst plakater – plakat med kunst

Plakater som du finder i min shop er af god kvalitet

Plakater er trykt på papir af god kvalitet i 200-250 gram afhængig af papirets størrelse. De trykkes så vidt muligt også med gode lysægte farver, men fordi trykket er en plakat, så vil den langtidsholdbarhed farve reduceres til 12 – 50 år afhængig af trykkets evne til at bære farven, sollys og lyskilders påvirkning og placering i rum, så kan plakaten altså svækkes over årene i modsætning til kunsttryk.

Det er forskellen på kunsttryk og plakater.

Efter en del år vil en plakats evne falme i farverne i modsætning til kunsttryk og litografier og Kliche tryk – der kan være holdbare i 200 år, hvis der bliver passet godt på dem.

Spørg gerne hvis du har spørgsmål til Mettes kunst og plakatermed kunst kontakt Mette, metteskunst@gmail.com