Malerier til salg

Moderne landskaber og birketræer, spansk flamenco eller fantasi?

Mettes kunst er figurative malerier i positive farver. Malet med moderne maleteknik og inspirationer fra livet

Malerier-til-boligen-birkeskoven-stort

I Galleri Mette Hansgaard i Rørholmsgade 10, kan du opleve Mettes nordiske malerier med naturlandskaber og men også kunst med flamenco danserinder

Her vil være moderne nordiske malerier og birkeskove fortolket med finurlige figurer i. 

Her kan du danne dig et hurtigt overblik.

Malerier i online Gallery

Du kan købe Mettes kunst i onlineshop, som har sikker betaling. Du kan aftale at få tilsendt kunst på prøve derhjemme eller hente kunsten i Galleriet i København, lige bag ved Statens Museum for kunst. Der er åbent efter aftale og i åbningstiden. Nogle malerier er ikke online.

boliginspiration-malerier-til-salg

Malerier til salg af mette Hansgaard landskabsmalerier i farver

Mine malerier er inspireret fra smukke landskaber i naturen. Blomster i sommerens korn.

Moderne landskabsmalerier med inspiration fra vandring i naturen. Inspirationerne til mine billeder opstår, når jeg rejser og på livets vandring. At male kan være en magisk følelse. Tanker og farver mødes og nye inspirationer males.

Malerier til boligen

Find malerier og inspiration til boligen. Kunst til væggen. Mange flotte plakater og akvareller i flere størrelser

Kunst til væggen

malerier til boligen

Moderne malerier til salg

Kunst malet i nordisk inspireret stil med naturen som livets kilde

Landskabsmalerier

Landskaber fra norden giver mig meget energi. Jeg vandrer i naturen og oplever og sanser livets energi. 

Nordlys maleri inspireret af norden

Landskabsmalerier i farver 

Vidste du at mine moderne landskabsmalerier er malet i en særlig teknik. Den findes ikke andre steder. Det har taget mig mange timer at opnå det abstrakte men udtryksfulde maleri malet på præcis den måde. Derfor finder du ingen andre mangen til andre steder.

Vil du se kunst til din bolig, kan du kigge ind i mit atelier i Galleri H Rørholmsgade 10. kld.  Kontakt metteskunst@gmail.com tlf. 42 68 09 00 for at aftale nærmere.

.

Malerier til salg inspireret fra Grønland

I september 2022 deltog Mette på en kunst og klima ekspedition til Grønland. Her malede hun på indlandsisen. Inspirationerne fra Grønland er her malet som maleri. Du kan finde flere malerier fra Grønland her. Du kan også læse mere om Mettes tur klima og kunst ekspedition her på mhkunst.com  

Malerier til salg - aurelias-borelis-nordlys

Malerier til salg inspireret fra naturen

Natur og landskabsmaleri med danserinder inden for tango og flamenco. Blomster malerier kan også ses i min kunstsamling. Mine moderne landskabsmalerier er inspireret fra de norske fjorde omkring Geirangerfjord i Norge, hvor jeg bjergvandrer. 

malerier-til-salg

I Mettes hyggelige Galleri H i Rørholmsgade 10, kan du finde inspiration til boligen. Malerier til væggen giver rummet personlighed. Især, når det er det eneste af slagsen. Læs om malerier til boligen eller fin inspiration i onlineshoppen.