Malerier til salg

Moderne landskaber inspireret fra norden

Malerier i farver og inspireret fra naturen giver en varm og rolig energi i hjemmet. Med et unikt maleri vil du have din helt egen personlige historie på væggen. Mette har malerier til salg, og i onlineshoppen kan du finde inspiration. Mette udstiller også malerier og akvarelmalerier  i Galleri og i kunstforeninger. 

malerier-shop-art

Mettes kunst er figurative malerier i positive farver. Malet med moderne maleteknik og inspirationer fra livet

De store norske fjorde har givet Mette inspiration til landskaber malet på en moderne måde. Den storslåede natur omkring kysten og de stejle bjerge, har givet inspiration til malerierne med de moderne landskaber. 

 

Bjerglandskab-Maleri-til-salg

Blå malerier malet abstrakt

I den norske natur er der et særligt blåt lys. Det er som om vejret kan skifte på et split sekund. Man kan gå fra kulde til varme så snart solen brænder igennem. Mennesker har overlevet i norden igennem generationer. Det er dette vilde perspektiv Mette lader sig fascinere af, når hun  maler nordens bjerglandskaber på en moderne måde. 

Malerier-til-boligen-birkeskoven-stort

Malerier i online Gallery

Du kan købe Mettes kunst i onlineshop, som har sikker betaling. Du kan aftale at få tilsendt kunst på prøve derhjemme eller hente kunsten i Galleriet i København, lige bag ved Statens Museum for kunst. Der er åbent efter aftale og i åbningstiden. Nogle malerier er ikke online.

Malerier til salg af mette Hansgaard landskabsmalerier i farver

Mine malerier er inspireret fra smukke landskaber i naturen. Blomster på en mark sejlende i vinden i sommerens solstråler. Moderne landskabsmalerier med inspiration fra vandring i naturen. Inspirationerne til mine billeder opstår, når jeg rejser og på livets vandring. At male kan være en magisk følelse. Tanker og farver mødes og nye inspirationer males.

Malerier til væggen

maleri-til-salg-sydgronland-landskabsmaleri

Moderne malerier til salg

Kunst malet i nordisk inspireret stil med naturen som livets kilde

Landskabsmalerier til salg

Landskaber fra norden giver mig meget energi. Jeg vandrer i naturen og oplever og sanser livets energi. 

Maleri-til-salg-gronland-syd

Landskabsmalerier i farver 

Vidste du at mine moderne landskabsmalerier er malet i en særlig teknik. Den findes ikke andre steder. Det har taget mig mange timer at opnå det abstrakte men udtryksfulde maleri malet på præcis den måde. Derfor finder du ingen andre mangen til andre steder.

Vil du se kunst til din bolig, kan du kigge ind i mit atelier i Galleri H Rørholmsgade 10. kld.  Kontakt metteskunst@gmail.com tlf. 42 68 09 00 for at aftale nærmere.

.

Malerier til salg inspireret fra Grønland

I september 2022 deltog Mette på en kunst og klima ekspedition til Grønland. Her malede hun på indlandsisen. Inspirationerne fra Grønland er her malet som maleri. Du kan finde flere malerier fra Grønland her. Du kan også læse mere om Mettes tur klima og kunst ekspedition her på mhkunst.com  

Indlandsisen smelter og den globale opvarmning giver anledning til at de store ismasser smelter mere end normal. Mette har længe fulgt en af Danmarks dygtige polarforskere. Nemlig Jason Box. I sommeren 2022 deltog hun I en  Kunst og klima ekspedition på isen, hvor hun fik mulighed for at følge forskernes arbejde. Undervejs malede hun også ved foden af indlandsisen. 

Malerier til salg - aurelias-borelis-nordlys

Malerier til salg inspireret livets træ

Natur og landskabsmaleri er det Mette mest arbejder med lige nu. Livets træ er en fortælling. Der er forskel på den symbolik, der ligger bag malerierne af livets træ. Her er det et maleri med fortællinger om FN´s klimamål og om Co2. Maleriet er til salg og hedder Parisaftalen. Det kan også købes som en plakat.

malerier-til-salg

I Mettes hyggelige Galleri H i Rørholmsgade 10, kan du finde inspiration til boligen. Malerier til væggen giver rummet personlighed. Især, når det er det eneste af slagsen. Læs om malerier til boligen eller fin inspiration her.

Malerier på censureret udstilling

Malerier inspireret af klimaforandringerne. Indlandsisens afsmeltning er inspirationen bag malerierne af Mette Hansgaard. Her malet med regnvejr over indlandsisen. Malerierne blev optaget på Limfjordens censurerede udstilling i september 2023.

limfjordens-censurerede-udstilling-hansgaard

Den censurerede udstilling Bugten 2023.

Maleri-indlandsisen-grønland

I 2022 deltog Mette i en polar – kunst og klima ekspedition til Grønland. Det er der kommet en række malerier ud af – som er inspireret af indlandsisens afsmeltning.  Denne udstilling er i oktober 2023. i Portalen Greve. 

Malerier på censureret udstilling

Vil du gerne lære at male dit eget maleri? Så har jeg også maleri kursus på kunstogkurser.dk