Akvarelkursus for begyndere

Akvarelkursus for begyndere

Her kan du læse om Mettes akvarelkurser for begyndere.

Du vil lære at male akvarel på en tryg måde.  Mette underviser i akvarel i København. Du kan også vælge at tage akvarel for begyndere som onlinekursus.

I akvarelkurset akvarel for begynder vil du blive undervist helt fra begyndelse. Du vil lære, hvordan du skal gribe dine farver an. Hvordan du let kommer i gang med øvelser, og du vil blive undervist i, hvordan du bruger grundlæggende teknikker.

Det vil give dig lyst til at male, og du vil undgå en masse startvanskeligheder. Især fordi du også kan få sparring undervejs ved at kommunikere med Mette.

Mange husker akvarel som maling, der er svær at styre. Farver der løber ud og som er svære at kontrollere. Når jeg har kursister, oplever jeg, at de har mødt undervisere, der ikke møder dem på det rigtige niveau, derfor har nogle haft givet op. Når de så kommer ind til mig – bliver motivationen styrket og lysten kommer tilbage. Derfor har jeg lavet et kursus – der netop møder nye kursister på det niveau, der skal til for at kunne komme godt fra start i male processen.


Akvarelkursus for begyndere

Kom godt i gang med at male akvarel, undgå begynder fejl.

Vi gennemgår øvelser med akvarelfarver og papir, der lære dig at få det rette greb om at male akvarel.

I takt med at du lære at male, vil du opleve at kunne meget mere, end du først regnede med. Du bliver klædt godt på i at male akvarel. Du bliver ikke ladt alene, for du kan altid spørge mig til råds over mail eller ved at sms.

akvarelkursus-lær-at-male-akvarel

Undervisning i roligt tempo og med fokus på simple øvelser

I mine akvarelkurser underviser jeg i et roligt tempo. Du kan i onlineundervisning se filmene igen og igen. Du kan stille spørgsmål undervejs på e-mail eller komme med i min nye lukkede gruppe. Her kan du søge sparring og stille spørgsmål undervejs. Du må også gerne sende resultater til mig og få feedback.

akvarelkursus-tips

Lær gode akvarel teknikker og kom godt fra start på Mettes akvarel kurser

Du bliver undervist med fokus på dit udviklings niveau. Du vil lære mange gode teknikker, og efter et par gange vil du allerede kunne flere øvelser. Vi starter helt fra bunden med at lære grundteknikker igennem en øvelse med grøntsager. 

Derefter lærer du at male blade, landskaber og træer og fugle.

Naturen bliver vores arbejdsredskab. Du lærer meget på kurserne, som nemt kan overføres til andre billeder, du ønsker at male derhjemme bagefter. Du vil lære grundlæggende teknikker, til at arbejde videre mod dit mål.

Kom med på små hyggelige akvarelkurser i København. 

Kontakt gerne Mette for direkte for spørgsmål og tilmelding på metteskunst@gmail.com 

 

Materialer-til-akvarelkursus

Materialer til en god pris

Papir, gode pensler og farver kan findes til en fornuftig pris

De fleste ønsker et godt resultat, når de starter på mine kurser. Derfor vil jeg anbefale dig, at du køber de rigtige materialer fra begyndelse.

Når du køber de rigtige materialer, vil du få nemmere ved at få flotte billeder.

I over 30 år har jeg malet akvarel, og jeg er uddannet i papir, derfor kender jeg til mange materialer.

Jeg har derfor besøgt en række forretninger, for at opklare hvem der har det hele. 

Hvis du ønsker kun at handle et sted online, så vil jeg anbefale dig at handle hos kunstnerfarver.dk eller hos Stelling.dk  

malekursus onlinekursus i akvarel København

AKVARELKURSUS FOR BEGYNDERE SOM ONLINEUNDERVISNING

Har du lyst til at hygge dig med akvarelkurset derhjemme online? 

I Mettes nye online kursusprogram i akvarel for begyndere, har du chancen for at lære forløbet uden fremmøde. Du kan følge min guide til, hvilke materialer du skal købe, og du vil få et login til kursusprogrammet online. 

Får du brug for hjælp, kan du kontakte mig for sparing. Ring hvis du er i tvivl eller send en mail.

Personligt anbefaler jeg, at du starter med mit store grundkursus til 499.- med 7 videoer trin for trin – hvis du er helt ny i at male. Der følger også en e-bog med til malekurser online.  

Akvarel kursus blomster og naturbilleder du kan male

Skriv et svar