Akvarelkursus for begyndere.

Små sommerkurser i akvarel oprettes løbende i takt med interessen. Du kan med fordel kontakte mig. Jeg kan også bookes til private events til kunst og hygge, hvor i booker plads til at male efter aftale. I bliver undervist som gruppe i 2-3 timer. Spørg for pris.

Akvarelkursus 2 gange i  juni måned

Kom til akvarel to gange. Akvarelkursus to gange. Begynder og let øvede kombineret. Kursus er planlagt til onsdag den 30/6 og den 7. juli. Holdet oprettes kun ved forudbestilling og tilmelding til metteskunst@gmail.com kr. 850.-

Akvarelkursus fra 26. august. 5 gange torsdag aften

Datoerne for holdet fra august bliver den 26. august og derefter 9/9, 16/9, 23/9 og 30/9.  Akvarelkursus kl. 18:00 – 21:00. Der er en plads tilbage.

Akvarelkurser

Akvarelkursus for begyndere online 7 gode moduler. Trin for trin

På Mettes kurser lærer du at male akvarel fra bunden.

Vil du gerne i gang med at male akvarel, anbefales mit kursus for akvarel for begyndere. Trin for trin vil du blive vejledt i teknikker, der ruster dig til at blive god til at male med akvarelfarver.

Kom godt i gang med at male akvarel, undgå begynder fejl.

Vi gennemgår øvelser med akvarelfarver og papir, der lære dig at få det rette greb om at male akvarel.

I takt med at du lære at male, vil du opleve at kunne meget mere, end du først regnede med. Du bliver klædt godt på i at male akvarel. Du bliver ikke ladt alene, for du kan altid spørge mig til råds over mail eller ved at sms.

Lær gode akvarel teknikker og kom godt fra start.

Du bliver undervist med fokus på dit udviklings niveau. Du vil lære mange gode teknikker, og efter et par gange vil du allerede kunne flere øvelser. Vi starter helt fra bunden med at lære grundteknikker igennem en øvelse med grøntsager. Derefter lære du at male blade, landskaber og træer og fugle.

Naturen bliver vores arbejdsredskab. Du lærer meget på kurserne, som nemt kan overføres til andre billeder, du ønsker at male derhjemme bagefter. Du vil lære grundlæggende teknikker, til at arbejde videre mod dit mål.

Kom i gang nu online derhjemme eller bliv skrevet på venteliste til akvarelkurser

Du kan købe Mettes online kursus i akvarel nu og starte op derhjemme.

Hvis alt går godt med genåbning, så kan der blive mulighed for at komme på fysisk kursus snart.

akvarelkursus for begyndere

Hvad er forskellen på onlinekurser og fysiske akvarelkurser?

Når du er på kursus i Mettes atelier, så modtager du feedback samme dag, imens vi arbejder direkte med øvelserne.

Feedback på akvarelkurser online

På akvarelkurserne online giver jeg feedback over e-mail. Du kan også kigge forbi Galleri H ved Mette Hansgaard. Rørholmsgade 6. kld.tv 1352 København K. hvis du har brug for at tale om øvelserne. Akvarelkurser online kan du tage, når du har tid derhjemme. Det eneste det kræver er, at du har købt materialerne til malekurset.

Hvor kan jeg gå på akvarelkurser i København?

I Mettes atelier kan du gå på kurser. Adressen er Kunstnergaden Rørholmsgade 6. kld.tv. Galleriet ligger 10 minutter fra Nørreport station. Du kan tage bussen til Sølvtorvet, og så er det lige bag ved Netto. Galleriet ligger kun 10 minutters gå gang fra Nørreport station. Der er parkering i kunstnergaden, men der kan være begrænsede pladser på grund af de nye el-bils parkeringspladser i gaden.

akvarelkursus

Onlinekursus i akvarel

Kom i gang med at male akvarel på kort tid. Dette kursus er et akvarelkursus, du selv kan bestemme, hvornår du vil tage. Du sidder derhjemme online og kan tage kurset, når det passer dig.

Materialer til akvarelkurser

Når du skal ud og købe materialer for første gang, kan det være en jungle at vælge Materialer. Papir, gode pensler og farver kan findes til en fornuftig pris.

De fleste ønsker et godt resultat, når de starter på mine kurser. Derfor vil jeg anbefale dig, at du køber de rigtige materialer fra begyndelse. Når du køber de rigtige materialer, vil du få nemmere ved at få flotte billeder. I over 30 år har jeg malet akvarel, og jeg kender derfor mange materialer.

Jeg har derfor besøgt en række forretninger, for at opklare hvem der har det hele. Hvis du ønsker kun at handle et sted online, så vil jeg anbefale dig at handle hos kunstnerfarver.dk eller Stelling.dk

Akvarel for begyndere

Der er tre vigtige materiale valg

Nemlig papir, pensler og akvarelfarverne.

Her er den hurtige liste med nogle links.

  1. Akvarelpapir med ru overflade altid i minimum 300 grams papir type. Brug Canson luksus. eller den billige studieudgave
  2. Akvarelfarver fra Art Aqua er billige til studiebrug.  Sennelier akvarelfarver er lysægte og mere luksus.
  3. Pensler i kunstig mårhår. Guldmår pensler er billige fra 45 kr. Str.6, 8, 12. Fås kun hos kunstnerfarver.dk
  4. Ekstra bonus. En flad pensel som er bred. 5 cm bred og smal på samme tid, altså firkantet.

Besøg mig gerne i atelieret i åbningstiden.

Galleri H og Atelier Mette Hansgaard
Rørholmsgade 6. kld.tv.
1352 København.

Kontakt: Mette 42680900 metteskunst@gmail.com

sådan kommer du i gang med at male akvarel

Få mere Information om akvarelkurser tlf. 42680900 metteskunst@gmail.com

Mette Hansgaard kunstner og underviser i akvarel

Akvarelkursus for begyndere som onlineundervisning

Har du lyst til at blive undervist derhjemme i trygge rammer?

I Mettes nye online kursusprogram i akvarel for begyndere, har du chancen for at lære forløbet uden fremmøde. Du kan følge min guide til, hvilke materialer du skal købe, og du vil få et login til kursusprogrammet online. Får du brug for hjælp, kan du kontakte mig for sparing i den gratis spørgetime over telefonen.

Akvarelkursus i København. Lær at male akvarel
akvarel for begyndere

Når du har taget akvarelkursus for begyndere, kan du fortsætte på modul 2. De fire årstider.

Hvis du allerede har gået på akvarelkurser andre steder, kan kursus modul 2 godt være noget for dig. Det afhænger af, hvordan du selv oplever dine evner som akvarelmaler. Vi maler natur, blomster og lære farveblandingsteknikker.

Spørg gerne, hvis du er I tvivl.

akvarelkursus af Mette Hansgaard

Information, hvis du er på et fysisk hold

Mødepligt og kompenseret undervisning ved aflysninger

Når du deltager på et hold, er der mødepligt på fysiske akvarelkurser. Din undervisning planlægges til dagen. Derfor kan du godt komme en anden dag, men så vil du måske risikere at blive undervist på et forkert trin. Så af hensyn til planlægningen, bedes du reflektere over dette, hvis du melder afbud af andre grunde end sygdom.

Skulle du blive forhindret pga. Covid, har du mulighed for at få kompenseret undervisning. Du tilbydes i stedet at få tilsendt hjemmeundervisning online som kompensation.

Mettes online program kan tages derhjemme ved en PC eller via IPhone. Hvis det sker, så får du vejledning over e-mail, når du har gennemgået akvareløvelsen. På den måde kan du få feedback.