Akvarelkursus for begyndere

Akvarelkursus for begyndere

Her kan du læse om Mettes akvarelkurser for begyndere.

Mette underviser i akvarelmaling i København og har online-malekurser på kunstogkurser.dk

I akvarelkurset akvarel for begynder vil du blive undervist helt fra begyndelse. Du vil lære, hvordan du skal gribe dine farver an. Hvordan du let kommer i gang med øvelser, og du vil blive undervist i, hvordan du maler med akvarelmaling med grundlæggende teknikker.

Det vil give dig lyst til at male, og du vil undgå en masse startvanskeligheder. Især fordi du også kan få sparring undervejs ved at kommunikere med Mette.

 

kunst og kurser fra Mette Hansgaard

Kom godt i gang med at male akvarel, og undgå begynder fejl.

Vi gennemgår øvelser med akvarelfarver og papir, der lærer dig at få det rette greb om at male akvarel. I takt med at du lære at male, vil du opleve at kunne meget mere, end du først regnede med. Du bliver klædt godt på i at male akvarel. Mange husker akvarel som maling, der er svær at styre. Farver der løber ud og som er svære at kontrollere. Når jeg har kursister, oplever jeg, at de har mødt undervisere, der ikke møder dem på det rigtige niveau, derfor har nogle haft givet op. Når de så kommer ind til mig – bliver motivationen styrket og lysten kommer tilbage. Derfor har jeg lavet et kursus – der netop møder nye kursister på det niveau, der skal til for at kunne komme godt fra start i male processen.

 

akvarelkursus-lær-at-male-akvarel

Undervisning i roligt tempo og med fokus på simple øvelser i akvarelmaling

Jeg underviser både fysisk i København og på mine akvarelkurser online – underviser jeg i et roligt tempo. Vidste du, at på mine onlinekurser – der kan du se filmene igen og igen. Du kan stille spørgsmål undervejs på e-mail. Du må også gerne sende resultater til mig og få feedback. 

akvarelkurser ved Mette

Lær gode akvarel teknikker og kom godt fra start på Mettes akvarelkurser

På Mettes akvarelkurser bliver du undervist på dit udviklingstrin og vejledt i maleteknikker frem til næste niveau. Du vil lære mange gode teknikker. Efter et par gange, vil du allerede kunne male flere øvelser. Vi starter helt fra bunden med at lære grundteknikker igennem konkrete maleøvelser med frugter eller simple blomster og landskaber.

 

Derefter lærer du at male blade, landskaber og træer og fugle. Naturen bliver vores arbejdsredskab. Du lærer meget på akvarelkurserne. Du vil lære grundlæggende teknikker, til at arbejde videre mod dit mål. Kom med på små hyggelige akvarelkurser i København eller prøv en onlinekursus fra kunstogkurser.dk.

 

Akvarel kursus blomster og naturbilleder du kan male

Materialer til akvarel

Papir, gode pensler og farver kan findes til en fornuftig pris

De fleste ønsker et godt resultat, når de starter på mine kurser. Derfor vil jeg anbefale dig, at du køber de rigtige materialer fra begyndelse. Når du køber de rigtige materialer, vil du få nemmere ved at få flotte billeder. I over 30 år har jeg malet akvarel, og jeg er uddannet i papir, derfor kender jeg til mange materialer. Jeg har derfor besøgt en række forretninger, for at opklare hvem der har det hele. Hvis du ønsker kun at handle et sted online, så vil jeg anbefale dig at handle hos kunstnerfarver.dk eller hos Stelling.dk  og Cbart.dk

Materialer-til-akvarelkursus

Akvarelkursus for begyndere som onlinekursus, du kan tage derhjemme.

Har du lyst til at hygge dig med akvarelkurset derhjemme online? 

I Mettes online kursusprogram i akvarel for begyndere, har du chancen for at lære forløbet uden fremmøde. Du kan følge min guide til, hvilke materialer du skal købe, og du vil få et login til kursusprogrammet online. 

 

Akvarelkurser fra priser fra KUN 348.- 

Får du brug for hjælp, kan du kontakte mig for sparing. Ring hvis du er i tvivl eller send en mail.

Personligt anbefaler jeg, at du starter med mit store grundkursus til KUN 348.- med +7 videoer trin for trin – hvis du er helt ny i at male. Der er et engangsbeløb. Der følger også en e-bog med til malekurser online og du kan male frit i minimum et år. 

Kurset har hjulpet mange i gang med at male akvarel.

Akvarelkursus-landskaber

Skriv et svar