blomster-natur-akvarelkursus-landskaber

Akvarelkursus onlinemalekursus modul 2. Få adgang til 12 videoer og en e-bog.

Modul 2 er et akvarelkursus for dig, der er kommet i gang med at male akvarel.

tulipaner

Her kan du læse om akvarelkurset modul 2 – onlinemalekursus. Programmet vil komme rundt om at male blomster, landskaber og havet. Malekurset er inspireret fra de fire årstider. Du vil på kurset få 12 gode grundige undervisningsvideoer, som du har adgang til i et år, og som du kan tage som akvarelkursus trin for trin, når du har tid og lyst.

akvarelkursus-online

Akvarelkurset er for dig, der har prøvet at male lidt tidligere, men som gerne vil guides og inspireres til nye teknikker igennem konkrete akvarel øvelser. På akvarelkurset kommer vi rundt om de fire årstider. Vi arbejder med sommermotiv, vinterlandskaber og stranden og havet. Du vil lære sjove teknikker, som du ikke har set før. 

 

Det kan du lære i akvarel
akvarelkursus-mette-hansgaard

Akvarelkursus

 Lær at male blomster og natur med programmet – De fire årstider

Vinter motiv med is og sne akvarel

I akvarel udvikler man sig ved at træne. Lidt ligesom – hvis du går til fitness hver uge. 

Så hver uge kan du sætte et lille kryds i kalenderen og skrive akvarelhygge 35 minutter i kalenderen. På den måde får du laver en god vane for din læring med akvarel. 
  • Lær at male det dejlige hav med sten på en sandstrand.
  • Få adgang til at åbne for din fantasi med sommerblomster.
  • Lær at male hvid med et vinterlandskab.
  • Kom trygt i gang – du må gerne stille spørgsmål på mail eller i gruppe
  • Bliv endnu bedre med nye maleøvelser

Er du i tvivl? så må du endelig gerne spørge mig. 

lær at blande farver med primærfarver

Bonus – grundigt farveblandingsmodul i dette kursus

På kurset har jeg også tre grunde akvarel instruktioner i, hvordan du lære at blande farver som en professionel. vidste du, at du med kun 3 primær farver kan opnå meget flotte farvenuancerne inden for helle farvepaletten.  

Vi høster derfor frugt og grønt i farveblandingsøvelser, hvor du også vil lære at blande farver ud fra princippet om kun at bruge tre primærfarver. Nemlig gul, rød og blå. Farveblandingsøvelsen kan godt virke lidt kedelig, men helt ærlig den vil give dig nye muligheder for at gentænke farver. når du er i gang med at lære mere om at male akvarel. Derfor er de med i programmet for at styrke din udvikling. 

farveblandingsteknik i akvarel

Farveblanding i akvarel – sådan kommer du i gang

Vil du lære at blande akvarelfarver? 

Lær at blande farver af kun tre grundfarver. 

På dette onlinekursus bliver du introduceret til, hvordan man maler med kun tre primær farver. Det kan måske virke nemt. Men i akvarel så er farvebalancen mellem de tre farver meget fintfølende. I Mettes onlinekurser med gode videoer i farveblanding kan du komme videre.  

malekursus-akvarel-mette-h
“Jeg har deltaget på flere af Mettes kurser. Dette kursus er meget givende og omfangsrigt. Du kommer godt rundt om virkelig mange teknikker. Blandt andet med det grundige kursus i farveblandinger. Særligt vinterlandskabet inspirerede mig meget og øvelser med at bruge naturen som redskab”
hanx
Hanne, akvarelkursist