Akvarelkurser i København

Akvarelkurser i København

Malekurser ved Mette Hansgaard

Kom nemt i gang med at lære at male akvarel fra bunden. Du kan lære at male akvarel også selvom du ikke kan tegne fra begyndelse. Akvarelmaling er afslappende og inspirerende, hvis du kommer godt fra start, og ikke lader dig presse af andres forventninger.

malekurser
Malekurser

 

 

 

 

 

 

Mettes malekursus og akvarelhold i København giver dig en god fornemmelse for, hvordan du kommer godt fra start.

Du kan deltage på et akvarelkursus lige bag Statens Museum for kunst og Botanisk have, kun 10 minutter fra Nørreport station.

Hvis du bor i andre dele af Danmark, så kan du deltage på et online kursus via video. Du vil selv kunne bestemme, hvornår du ønsker at tage kurser.

Akvarelkurser online kan også gives som et gavekort.

Akvarelkurser i København

 

 

 

 

 

Akvarelkurser i Kunstnergaden Rørholmsgade 10.

Mettes kunst og kurser kan opleves i Rørholmsgade, som er en gade fuld af kunstnere. Akvarelhold er små hold på ca. 6 personer.

Du kan også booke privatundervisning og sessions til at hjælpe dig på vej. Nogle kommer til mig for at finde motivationen igen, fordi de er gået i stå. Andre vil gerne forsøge at komme godt fra start. Jeg har malet akvarel siden 1987. Mine billeder har altid være meget figurative, og efter et uddannelsesforløb på en kunstskole i 2017, besluttede jeg mig for at udvikle min kunstneriske processer. Det har jeg brugt mange år på, og derfor har jeg meget erfaring.

Akvarelkursus i København 5 gange
Akvarelkursus i København 5 gange, 2 gange eller 5 gange. Nogle gange endags hold. Derudover er der onlinekurser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akvarel i international kunstbog

I mange år udstillede jeg kun store akvareller på str. 80 x 60 cm. De var super farverige og abstrakt-surrealistiske. Nu maler jeg mere naturen og landskaber, fordi jeg lader mig inspirere af bjergvandringer i norden. Især Norge og Island er kilder til inspiration. Mange kender mig også for mine spanske flamencodansere. En af mine akvareller blev optaget i bogen International Contemporary Masters og bagefter var der udstilling i Las Vegas.

Det der optager mig i dag også er at kombinere teknikker fra akvarel og forbinde dem med maleprocesser i mine malerier med nordiske landskaber.

Undervisningssted i København

Du kan deltage på små kursushold i akvarel i København ved at tilmelde dig hos Mette på metteskunst@gmail.com

 

Galleri Hansgaard. Rørholmsgade 10. kld.tv. 1352 København K

Skriv et svar