Velkommen til Mettes atelier, hvor du finder inspiration til kunst til boligen

Kunst til salg til private og virksomheder

Malerier fra Mettes atelier er malet i hånden med pensel og i regnbuens pallette. Fra malerierne bliver født og inspirationen males, går der ca. to til otte måneder. Malerierne er malet som akryl malerier på lærred spændt op på træ. Derfor findes malerierne kun i et eksemplar og er ganske unikke. Nogle billeder har variationer af samme fantasi, men alle kunstværker rummer farver med positiv energi inspireret fra naturen og livet malet i hånden.

bolig inspiration med kunst malerier til salg

Få et overblik over stilarter under kunst til salg

Du kan også danne dig et indtryk under fanerne med malerier, kunst i glas og ramme, plakater m.m. inden du kigger i onlineshoppen. Siderne er delt op for at du kan fortsætte med at se udvalgte værker, selvom de måske er solgt.  Kunstværker males kun som et eksemplar. Nogle malerier har dog samme fortolkning malet på en ny måde.

malerier til salg

Gå på opdagelse i Mettes kunst

”Min kunst er kendt for, at der altid er små figurer i billederne, som du kan gå på opdagelse i. Små mennesker og dyr der gemmer sig i trækroner eller i træstammer. Der kan gemme sig symboler. Det kan være familier på bjergvandring over fjeldet, eller en dansende person i en blomst. Måske sidder der et kærestepar og kysser mellem træerne? Eller en stemning af noget ukendt er på vej. Der er plads til fri fortolkning.”

”I en periode var mine billeder kendt for at indeholde heste, som et symbol på energi og power. Dansende flamencodansere er også et varmt tilbagevendende tema i kunsten til salg på siden. Dansen brusende energi inspirerer mit male flow, som så overføres til maleriet. Måske er det dét, folk kan mærke, når maleriet hænger hjemme i stuen.

Senest er der arbejdet med birketræer, fordi skoven har vist sig som en stor inspirationskilde til nye ideer, hvor der også er plads til det figurative islæt, som kendetegner min stil. Særligt Pinseskoven på Amager er smuk, når jeg går ture på Amager.”

Landskabsmalerier malet som moderne fortolkninger inspireret fra Europas nationalparker og norge

Mettes Kunst er malet i moderne stil og giver dig liv i boligen.  

Fornyelse fryder hjemmet
Mange er blevet inspireret til at købe malerier, men nogle kan føle sig usikre på næste skridt. Skal det hænge der for evigt? Her er svaret, du køber jo heller ikke en sofa for evigt. Fakta har vist at fornyelse fryder, det skaber plads til at udvikle sig. Så er vi ikke låst fast i samme tilstand. Du kan åbne flow omkring dig, ved at forny hjemmet eller rydde op og smide gammelt ud.

Som mennesker forandrer vi os løbende. Når du finder kunst til salg, du kan lide, så giv dig tid til at mærke efter. Hvad minder det dig om? Måske en velkendt følelse.

kunst til salg fra Mette Hansgaard

Mettes malerier bliver aldrig kedelige

Malerier i flotte farver med figurative fortællinger bliver aldrig kedelige. Du vil kunne se lyset skifte i takt med dagens lys. Bliv sikker på at kunst til væggen passer dit rum ved, at du låner kunst på prøve. Når først du ser kunst på væggen derhjemme, kan du i ro og mag lave en kop varm te eller kaffe og summe over billedet, indtil du føler dig sikker. Du har også mulighed for at lave en afdragsordning over et år. Mettes billeder er ikke så dyre, så det tager sjældent længere tid at afdrage.

 

 

kunst til salg figurative malerier og akvarel

Det koster at blive forelsket i kunst men bare rolig, jeg har gode priser

Når du forelsker dig i det udvalgte billede, kan du kontakte mig og aftale nærmere om det videre forløb. Det er nemt, lige til og helt uforpligtende.

Her er nogle priseksempler. Malerier i 30 x 30 cm koster 1.800 kr. Malerier i størrelse 80 x 80 cm koster 5.500 kr. Et maleri i størrelse 120 x 100 cm koster 14.000 kr. Store akvareller koster 90 x 70 cm 5.000. Bestillinger der er større koster mere. Er der ramme på maleriet følger rammen med som udstillingsramme. Ønsker du top eksklusive luksus rammer, kan der også indhentes tilbud fra rammeforretningen. Indramning kommer i mange variationer, og er derfor ikke entydig.

 

kunst til salg akvarel maler plakater mettes kunst

Bliv inviteret til udstilling og nyt om kunst og kurser – få mit nyhedsbrev

Vidste du, at du hver måned kan få nyheder fra Galleri H i København? Vær up to date og få månedens nyheder om kunst i galleriet Galleri H og Atelier Mette Hansgaard. Du får flere fordele og kan komme gratis til ferniseringer med vin, kunst og glæde. Galleriet er hyggeligt, og flere kigger forbi hver måned for nysgerrigt at følge med i de skiftende udstillinger.

Mettes kunst C.V. og kontaktinformationer

Facebook @gallerihansgaard besøg min Facebook side for aktuelle udstillinger i galleriet med kunst til salg.

Der er gæste udstillere også, og stor variation i kunst til salg.

Kunst til salg
kunst til salg til private og virksomheder

plakater af kunstner Mette Hansgaard

Kunst til salg

Køb malerier eller billeder i glas og ramme til din bolig

Når du forelsker dig i det udvalgte billede, der passer til dit hjem, så kan du få billedet med hjem på prøve. Det giver dig tryghed i at vælge det maleri, du ønsker.  Kontakt mig, hvis du ønsker at se på et særligt kunstværk eller ønsker at bestille et unikt maleri i en særlig størrelse.

Kunst til salg til gode priser

Priseksempel. Maleri 60 x 50 kr. 4.000. En 80 x 100 koster fra 7.000 kr. 90 x 80 cm kr. 7.000.- Store akvareller koster 90 x 70 cm 5.000 og 80 x 80 cm. kr. 5.500.-  Maleri 60 x 50 kr. 4.000.-Maleri 80 x 60 kr. 5.000.- Malerier 120 x 100 kr. 14.000.-

Instagram: #kunstogkurser  del og like gerne på Facebook. se også @gallerihansgaard for udstillinger

Kunst til kunstforeninger