malerier-inspiration-boligen

Kunst til boligen

Velkommen til Mettes atelier, hvor du finder inspiration til kunst til boligen. Jeg maler unikke malerier i positive farver. Den vilde natur og vandring i de danske skove og i norden, skaber inspirerende inspirationer til de kunstværker jeg maler. Kunsten males som akrylmalerier og akvareller. Her kan du læse mere om min kunst.

Malerier til boligen i flotte farver. Moderne landskabsmalerier

Mettes kunst er kendt for, at der altid er små figurer i billederne. Det er malerier, som du kan gå på opdagelse i. Små mennesker og dyr der gemmer sig i trækroner eller i træstammer. Der kan gemme sig symboler. Det kan være familier på bjergvandring over fjeldet, eller en dansende person i en blomst. Måske sidder der et kærestepar og kysser mellem træerne? plads til fri fortolkning.”

bolig inspiration med kunst malerier til salg
Kunstner Mette Hansgaard udstiller i Danmark. Malerier og billeder til boligen
Dansende i Barcelona maleri
Vild dans i metaforisk blåt landskab. Malerier til boligen af kunstner Mette Hansgaard. Maleri malet i røde og blå violette farver

Dansende flamencodansere er også et varmt tilbagevendende tema. Dansens brusende energi i kombination med musik inspirerer mit male flow, som så overføres til maleriet. Måske er det dét, folk kan mærke, når maleriet hænger hjemme i stuen.

Mange fortæller mig, at min kunst skaber glæde i de rum, hvor den bliver hængt op. Derfor udstilles kunsten også ofte i virksomheder og kunstforeninger. Så skaber kunsten liv på arbejdspladsen.

Du har friheden til at vælge det, du ønsker. Så spørg gerne din kunstforening om jeg må udstille hos jer : )

Kunst-shop

Find inspiration i min online kunstshop

Få kunst på prøve efter aftale

Kunst malet med kærlighed til livet. Malet som landskabsmalerier eller som akvarel maleri. Spørg gerne hvis du leder efter noget specielt.

figurative malerier kunst online galleri
Sommerfugl i sommer landskab figurative malerier kunst online galleri
blomster-plakat-kunstplakat
Kunsttryk af Mette Hansgaard kunstner. Dansk kunstner. Figurativt billede i mange farver.