Kunst til salg

Kunst til salg i København

Nordisk kunst og malerier af Mette Hansgaard

Den danske kunstner Mette Hansgaard har Atelier i Kunstnergaden Rørholmsgade 10.

Se kunst i galleri H i kunstnergaden Rørholmsgade 10.

Galleriet ligger i København K. Lige bag Botanisk Have og SMK. Der er åbent dagligt og efter aftale og i udvalgte weekender. 

kunst til salg fra Mette Hansgaard

I Galleri Hansgaard i København kan du finde kunst til boligen. 

 

Moderne landskaber malet med laserende akrylfarver optager mig, når jeg maler. Min ambition er at male med akrylfarver som akvareller på trods af farvernes forskellige struktur. Processen giver mig frihed til at slippe detaljen og åbne for det abstrakte perspektiv, mens jeg får plads til det figurative element. Det ses i mine serier med moderne landskaber. De store blå malerier er inspirationer fra det kolde hav i nord.

kunstvase-keramik-kunst-til-boligen

Moderne malerier med nordiske landskaber og bjerge

Malerier med skoven i fokus kommer i takt med vandreture i Danmark.
Birketræer med finurlige figurer, der skærer deres motiv igennem barken, er en nøgle til fantasien i maleriserien med birketræer. Træerne danner rammen for eventyr, du kan finde i malerier med birkeskove. Et af mine kendetegn er, at små pludselige opdagelser dukker frem, jo mere man kigger på billederne. Det er naturens dans, som jeg ønsker at formidle i billederne.

Malerier med birketræer og skov. Kunst til boligen med figurative fortællinger, natur og liv.

Naturoplevelser på kanten af klippen giver en fornemmelse af at leve. Når man står på kanten af en klippe, kan man mærke at gå på grænsen af liv og død i pagt med naturen. Her henter jeg min inspiration til at male moderne bjerglandskaber. 

Find inspirationer til malerier til væggen

Mine malerier med stilleben opstår, når jeg sidder indenfor og kigger ud. Så længes jeg efter at kunne rejse. Det er som om alting står stille. Rum jeg er i, bliver mere nærværende og beder om at blive malet enten på malerier, akvareller eller som et udtryk på en keramik vase.    

Mine kunder siger; "Det er altid spændende at have Mettes kunst hængende på væggen, for det er tit der pludselig dukker nye figurative fortællinger op i billederne."
Blå moderne malerier

“Vidste du, at du kan få kunst på prøve, inden du beslutter dig. 9 ud af 10 gæster beholder kunstværket, når det først kommer op på væggen derhjemme. Det handler tit om, at du får lov at mærke efter derhjemme.


Kunst kan også købes på afbetaling.”

Kunstner Mette Hansgaard

Book en fremvisning eller kik ind i åbningstiden

Rørholmsgade 10. 1352 København K. Tlf: 42 68 09 00