Store malerier kunst online kunst til boligen

Store malerier males

Her er et udvalg med varierede fortællinger i billederne. Malerier i store størrelser starter ved størrelsen 100 x 80 cm. og kan bevæge sig op i meget store formater efter ønske. 100 x 100 cm er en populær størrelse til private samt 100 x 120 cm.

Maleri i store formater er sjove at male. I Galleri H i København kan du se Mettes store malerier. Billederne kan variere i maleriets tema. Her er det et stort landskab malet i atelieeret. Maleriet er inspireret fra island.

Malerier-med-bjerge

Malerier-med-bjerge landskabsmalerier af Mette Hansgaard

Malerier til stuen i store størrelsen

Ønsker du et flot maleri til dit hjem, så finder du her malerier til boligen. Malerierne er inspireret fra naturen. Flotte landskaber eller fra de danske skove. Mette maler også mange malerier af flamencodansere, da dans er en kilde til energi.

Malerier til private kan males efter aftale på bestilling. Ofte finder maleriet plads på en god væg. Vil du se det på din egen væg? Så kontakt Mette for at undersøge muligheden.

Store malerier til virksomheder males også.

Det største værk Mette har malet var 27 meter langt og 4 meter højt og var til et byens hegn på Metroprojektet. I 2015 fik Mette mulighed for at male et af byens hegn. Det var et spændende projekt.

Kunstudsmykninger til virksomheder

Mette har malet udsmykninger til virksomheder. Personlige gaderobeskabe på træ. Vægmalerier til kantiner – her i blandt til DSB.

Kunstudsmykninger til foyeren i virksomheder.

Når billederne bliver meget forskellige som store malerier, skyldes det bl.a. at der har været tale om udsmykningsopgaver.

moderne malerier kunst til salg online

Moderne landskab. Naturens fortællinger 100 x 100 kr. 9.800

Kontakt Mette for at forespørge metteskunst@gmail.com