Kunstudstillinger i Danmark

Velkommen i Galleri Mette Hansgaard

I galleriet i København byder jeg velkommen og glæder mig til at vise dig kunst, malerier og akvarel kunst på papir. Du finder mig I Rørholmsgade 10.

I Mettes atelier og galleri kan du opleve moderne kunst og malerier inspireret fra landskaber i norden. Natur og landskaber fortolket på en moderne måde malet som akrylmalerier og akvarelmalerier på lærred. Mette laver også Kunstvaser. Galleriet er åbent hver uge efter aftale og den første søndag hver måned kl. 12-16.

Galleriet er også åbent efter aftale på andre dage tlf. 42680900.

Kunstudstillinger

Se kunst i Galleriet i København.

Besøg Mettes atelier lige bag Botanisk have og SMK.

Galleri Mette Hansgaard i Rørholmsgade 10. kld. 1352 Kbh. K.

Der er åbent efter aftale tlf. 42 68 09 00 

Se kunstudstillingen i Google Tour. – Se åbningstid på forsiden

Om Galleri Mette Hansgaard

Du kan opleve nordisk kunst som malerier og akvarelmaleri. Galleriet viser spændende naturlandskaber.  Galleriet ligger lige ved søerne og bag Botanisk have. Kunstgalleriet ligger i kunstnergaden Rørholmsgade tæt på Sølvtorvet og Nørreport station. Her er meget hyggeligt og her er også akvarelkurser.

  

Kunstudstillinger i Danmark - læs mere her

Kunstudstilling på Samsø kan ses fra den 4. juni 2023 til 31. august 2023

Galleri Samsø

Sommerudstilliing i Galleri Samsø – SKulpturværkstedet 2023

En stribe af mine malerier udstilles på Samsø de næste sommermåneder. Så er du ved Ballen på Samsø, så kast et blik ind i Galleriet der ligger tæt ved færgen mellem Ballen og Kalundborg. Sving lige til venstre efter færgelejret. Så finder du skulpturværkstedet. Tjek stedet for åbningstider. Der er fernisering på søndag den 4. juni 2023. 

 

Åbningstider man-tor: 14-17 og lør: 11-17. Derudover efter aftale: 29882856/ 29892882.

kunst-i-kirker

Kunst i Jægersborg Kirke kan ses frem til 31. juli 2023

Kunst-Hundested-Havn

Kunst i Hundested - kan ses frem til den 4. juni 2023

Kunstudstilling i Fredericia - Kunstfestival i November 2023

I november 2023 udstilles malerier i Fredericia. Sig til hvis du ønsker kunst leveret mellem København. Odense og Fredericia i denne weekend den 10-12. november 2023

Afsluttede udstillinger - Arkiv

Ridehuset Aarhus - Kunstmesse 13.-16. oktober 2022

ridehuset-kunst-alle-tiders-kunst-aarhus

Dragør Havnegalleri - 2022

I Dragør finder du et hyggeligt Havnegalleri. I flere år har jeg udstillet i Dragør Havngalleri. Sidste udstilling var med akvareller inspireret fra Kongelundsskoven og livets træ. Du kan fremover finde mig i mit atelier i København og jeg bor også i Dragør. I 2022 stod jeg for galleriet, men fremover er det kunstner Ina Wittbold for 2023.
Dragør-havnegalleriet

Kunstmesse i Berlin 2023

Til oktober skulle Mette Hansgaard have deltaget på Kunstmessen The Creative mind Experience i Berlin i Kunsthallen Kühlhaus. 

Desværre så er Creative Mind gået konkurs. Så hvis du kender et galleri i Tyskland , som kunne være interesseret i min kunst, må du gerne sige til.

Kunstmesse-Berlin-Artfair

Kunst til kunstforeninger

Vidste du, at Mette udstiller i Kunstforeninger i virksomheder? Du kan booke kunst til din virksomhed på metteskunst@gmail.com