Kunstudstillinger

Besøg Mettes atelier lige bag Botanisk have og SMK.

Galleri Mette Hansgaard i Rørholmsgade 10. kld. 1352 Kbh. K.

Der er åbent efter aftale tlf. 42 68 09 00 

Se kunstudstillingen i Google Tour. – Se åbningstid på forsiden

Ferielukket fra 4/7 – 27/7  // Lukket 23. august til 3/9 2022.

Velkommen i Galleri Mette Hansgaard


Jeg byder velkommen og glæder mig til at vise dig kunst i galleriet. I Rørholmsgade 10. vil jeg fremover kunne besøges i mit værksted og atelier.

I Mettes atelier og galleri kan du opleve en farverig udstilling i kunstgalleriet.

Galleriet er også åbent efter aftale på andre dage tlf. 42680900.

Her på webstedet finder du min onlineshop med malerier, akvarelmalerier og akvarelkurser www.mettehansgaard.dk 

På min onlineshop kan du finde malerier til boligen. Du kan få kunst på prøve. Jeg sender gerne til resten af Danmark med fragtbil efter aftale. Jeg udstiller på kunstudstillinger i Danmark.

atelier kunst og akvarelkurser

OM GALLERI H

Du kan opleve nordisk kunst som malerier og akvarelmaleri. Galleriet viser spændende naturlandskaber.  Galleriet ligger lige ved søerne og bag Botanisk have. Kunstgalleriet ligger i kunstnergaden Rørholmsgade tæt på Sølvtorvet og Nørreport station. Her er meget hyggeligt og her er også akvarelkurser.

Gå på opdagelse i byen

Går du på opdagelse i indre by, kan du opleve det hyggelige galleri. Du går igennem Kongens Have, forbi Naturhistorisk museum og bag sølvtorvet ligger kunstnergaden Rørholmsgade.  Det er en galleri gade med mange kunstnere og gallerier. Hos Mette får du en lille privat rundvisning.Til ferniseringen er der altid serveret lidt godt til ganen. Bliv inviteret ved at få mit nyhedsbrev. Galleriet er åbent hver uge, så tjek gerne åbningstiden. 

Kunstudstillinger i Danmark

Dragør-havnegalleriet

Dragør Havnegalleri.

Akvarel maleri udstilling med Mette Hansgaard fra 1. – 14. august 2022

Dragør-havnegalleri-strandlinien-dragoer-havn

I Dragør finder du et hyggeligt Havnegalleri. I august slår jeg dørerne op for en kunstudstilling på havnen i Dragør. Jeg udstiller mine akvareller inspireret fra Kongelundsskoven og livets træ. I august udstiller jeg sammen med Susanne Almquist. 

Kunstudstillingens åbningstid – Dragør Havnegalleri. 

Udstillingen kan ses fra den 1. – 14. august 2022
Torsdage 14-17, fredag 14-17, lørdag 11 – 15 søndag 11-15. 
Dragør Havnegalleri. Strandlinjen 17. 2791 Dragør

Ridehuset Aarhus – Kunstudstilling 2022

alle-tiders-kunst-for-alle-aarhus

KUNSTMESSE I AARHUS. ALLETIDERS KUNST I RIDEHUSET 2022

Til efteråret udstiller jeg ny kunst på kunstmessen Alle tiders kunst i Aarhus. Her kommer de nye datoer for året 2022. Her kan du finde åbningstider for kunstmessen i Aarhus. Tak til jer der kunne huske mig fra Skive udstillingen Kunst for alle. Vi ses i Aarhus til næste år. 

Torsdag, den 28. oktober kl. 16-19
Fredag den 29, oktober kl. 11-18
Lørdag den 30. oktober kl. 11-18
Søndag den 31. oktober kl. 11-17

Fernisering torsdag. Kontakt mig, hvis du ønsker at jeg tager udvalgte malerier med fra min onlineshop. 

Allertiders kunst i Aarhus arrangeres af Lions i uge 43. Du finder mere information om Ridehuset i Aarhus.

Boliginspiration med kunst

Kunstudstilling i Fredericia – Kunstfestival

I november 2021 udstillede jeg i Fredericia. Næste års kunstfestival i Fredericia bliver den 11. – 14. november 2021 – vi er tilbage i 2022. Mere information om udstillingen kommer.  Det er en kunstfestival. Sig til hvis du ønsker kunst leveret mellem København og Fredericia i denne weekend.

ridehuset-aarhus-kunstudstilling