Kunstudstillinger i Danmark

Velkommen i Galleri Mette Hansgaard

I galleriet i København byder jeg velkommen og glæder mig til at vise dig kunst, malerier og akvarel kunst på papir. Du finder mig I Rørholmsgade 10.

I Mettes atelier og galleri kan du opleve moderne kunst og malerier inspireret fra landskaber i norden. Natur og landskaber fortolket på en moderne måde malet som akrylmalerier og akvarelmalerier på lærred. Mette laver også keramik. 
 
Galleriet er åbent hver uge efter aftale og den første søndag hver måned kl. 12-16. kontakt Mette på 42680900.

Kunstudstillinger

Se kunst i Galleriet i København.

Besøg Mettes atelier lige bag Botanisk have og SMK.

Galleri Mette Hansgaard i Rørholmsgade 10. kld. 1352 Kbh. K.

Åbent alle dage efter aftale og når skiltet er ude.

tlf. 42 68 09 00 

Se kunstudstillingen i Google Tour. 

Om Galleri Mette Hansgaard

Du kan opleve nordisk kunst som malerier og akvarelmaleri. Galleriet viser spændende naturlandskaber.  Galleriet ligger lige ved søerne og bag Botanisk have. Kunstgalleriet ligger i kunstnergaden Rørholmsgade tæt på Sølvtorvet og Nørreport station. Her er meget hyggeligt og her er også akvarelkurser.

  

Kunstudstillinger i Danmark - læs mere her

Klimakunst udstilling i Rebildcentret 23. marts til oktober 2024

Kunst-klima-rebildcentret

Kunstudstilling i Rebildcentret lørdag den 23. marts kl. 14:00

Den censurerede klimakunst udstilling i Rebild var åben for alle, da de to censorer gennemgik alle skulpturer, der var indleveret til konkurrence. Mette havde 3 klimakunst skulpturer med – inspireret af DNA og Livets oprindelse i kombination med tanken, hvad forurening gør ved vores DNA. Skulpturerne ledte også tankerne hen på DNA forsker Ekse Willeslev, som Mette som kunstner også er inspieret af – udover isafsmeltning på Grønland. Der er fernisering i Rebildcentret lørdag den 23. marts 2024. Kom gerne det er kl. 14:00. Gratis entre.

Rebildcentret. Røde Møllevej 4. 9520 Skørping.  Se mere her

 

Kunstudstilling i kirke 2024 - Vanløse. Adventskirken.

Mette har tidligere haft malet to altertavler. Den første var i en konkurrence til Adventskirken. Den anden hang fra 2003 til 2015 i Skovvejskirken i Ballerup.  Altertavlen var dokumenteret i den danske klosterrute.  I 2023 udstillede hun i Jægersborg kirke. 

I 2024 kommer Mette igen til at udstille i en kirke – denne gang vender hun tilbage til Adventskirken i Vanløse. Dato kommer senere.

livets-kærlighed-maleri

Art Hillerød marts 2024

Mette Hansgaard udstillede på Art Hillerød kunstmessen sammen med Kunstsamlingen. Messen blev virkelig fin, og her kan du se et foto fra 2024.

Kunstudstillinger-kunstmesse-danmark

Art Hillerød fandt sted i weekenden Fredag 15. marts – søndag 17. marts 2024. Art Hillerød er en ny Kunstmesse. Den vil give dig en chance for at se kunst af mange kunstnere fra Danmark. Der vil blive udstillet kunst fra en varieret scare af kunst. Mette Hansgaard udstiller blandt de 98 kunstnere, der vises frem på denne danske kunstmesse. det koster ca. 50 kr. at komme ind. Næste år bliver Art Hillerød messen i marts 2024 

kunstmesse-danmark-aarhus-ridehuset

Kunstudstilling i Aarhus - marts og april 2024

Mette har tidligere udstillet i Ridehuset i Aarhus på kunstmesser - Nu gæster hun Folkehuset Holme. 

Fra kold is til det grønne håb – kunstudstilling der kan ses fra den 1. marts til slutningen af april 2024. Der er åbent dagligt i centeret. Der er en større arktis udstilling med ca. 22 malerier. Klimakunst – udstilling kombineret med smukke landskaber inspireret fra Grønland og Danmark. 

kunst-i-aarhus

Galleri Kingo august 2024 - Taastrup

Mette udstiller i Galleri kingo Taastrup til august 2024. Der er fernisering første torsdag i måneden. Nærmere information kommer. 

klima-kunst-indlandsisen-smelter-regnvejr

Afsluttede udstillinger - Arkiv

Kunstpunkt censurerede udstilling antog et af mine malerier på vinterens udstilling her i december 2023. Maleriet er et blandt flere i en serie om indlandsisens afsmeltning. Det glæder mig meget at jeg er kommet med på 5 ud af 7 censurerede udstillinger, som jeg har søgt ind på de sidste 3 måneder.

Kunstforeningen Limfjorden - Censureret udstilling - afsluttet

Det glæder mig, at jeg har fået tre malerier antaget på den censurerede udstilling i Limfjorden i september 2023. Der er fernisering lørdag den 30. september 2023 kl. 13-16.

udstilling i Limfjorden kan opleves fra den 
Du kan læse mere om udstilling i Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter, Gimsinghovedvej 1, 7600 Struer

Læs mere her om den cencurerede udstilling.

klimakunst-den-censurede-limfjorden

Bugten, censureret udstilling i Køge i Portalen september 2023

Mette har fået antaget to malerier til den censurerede udstilling i Greve.  Der er fernisering lørdag den 16. september 2023 kl. 14:00

Læs mere om udstillingen her: Galleriet – Portalen – Greve Teater- & Musikhus

Åbningstiderne i Portalen er torsdag og fredag kl. 14:00 – 17:00 og lørdag kl. 13:00 -17:00.

Mettes malerier er inspirationer fra Indlandsisen og historien om, hvordan isen smelter i takt med klimaforandringerne. 

Se mere om Mettes Klimakunst på www.mhkunst.com 

 

 

Kunstudstilling i Fredericia - Kunstfestival i November 2023

I november 2023 udstilles malerier i Fredericia. Sig til hvis du ønsker kunst leveret mellem København. Odense og Fredericia i denne weekend den 10-12. november 2023

Fredericia Artfestival 2023 - 2022

kunstudstillinger-danmark-fredericia-artfestival
Video af kunstforeninger i danmark

Internationale planer

Mette underviser i udlandet efter aftale torsdag til søndag og søger også internationalt galleri. Så kontakt mig gerne for kommissionsaftaler.

Kunstmesse-Berlin-Artfair

Kunstudstilling på Samsø kunne ses i sommeren 2023

Mette udstiller gerne i udlandet, hvis betingelserne er okey. Du kan finde mine engelske sider på www.mhkunst.com 

Galleri Samsø

Dragør Havnegalleri - 2022

I Dragør finder du et hyggeligt Havnegalleri. I flere år har jeg udstillet i Dragør Havngalleri. Sidste udstilling var med akvareller inspireret fra Kongelundsskoven og livets træ. Du kan fremover finde mig i mit atelier i København og jeg bor også i Dragør. I 2022 stod jeg for galleriet, men fremover er det kunstner Ina Wittbold for 2023 – 2024.
Dragør-havnegalleriet

Kunst til kunstforeninger

Vidste du, at Mette udstiller i Kunstforeninger i virksomheder? Du kan booke kunst til din virksomhed på metteskunst@gmail.com 

Kunstnerisk Inspiration i det nordiske landskab

 Mette Hansgaard har mange kunstudstillinger i Danmark. Årligt tager hun på rejse til Jylland, Fyn og er rundt på Sjælland. I verdenen af kunstneriske udfoldelser og kulturel berigelse er Danmark kendt for sin rige historie og nutidige fokus på kunstudstillinger. 

 

Om Mettes kunstudstillinger

En kunstner, der har fundet stor inspiration i netop det danske kunstmiljø samt det nordiske landskab, er Mette Hansgaard. Hendes kunstneriske rejser har taget hende rundt om i verden, men det er særligt i Danmark, Norge og Grønland, at hun finder sin største kreativite inspirationer til sin kunst. her kan du dykke ned i hendes univers.

Norden som inspirationskilde

Det er ikke kun inden for Danmarks grænser, at Mette Hansgaard finder sin kunstneriske inspiration. Norden som helhed spiller en afgørende rolle i hendes kreative proces. Det bjergrige landskab, de skovklædte områder og de maleriske have fungerer som en kilde til dyb forbindelse med naturen og inspirerer hendes kunstneriske udtryk. Mette Hansgaard finder i landskabet en ro og harmoni, der reflekteres i hendes værker. De nordiske farver, kontraster og årstidernes skiftende stemninger tilføjer en form for abstrakt dybde og spændende nuancer til hendes kunstneriske udforskning. Malerierne bliver ofte til abstrakte landskaber med fortællinger.

Sanser naturen

 Samtidig giver hendes oplevelser i naturen og landskabet i Norden hendes værker en unik æstetik og symbolik, der gør dem attraktive for kunstelskere. Det nordiske landskab er som en uendelig kilde til inspiration, der bringer dybde og sjæl ind i hendes værker. Gennem synergien mellem kunstudstillinger og naturen finder Mette Hansgaard en unik kreativitet og skaber æstetisk tiltalende kunstværker, der fortæller historier om hendes forhold til både Danmark og især Arktiske områder i norden.


Kontakt mig gerne, hvis du ønsker at booke en kunstudstilling i Danmark og også meget gerne i Norge, Sverige eller i Tyskland.