Kunstudstillinger i Danmark

Velkommen i Galleri Mette Hansgaard

I galleriet i København byder jeg velkommen og glæder mig til at vise dig kunst, malerier og akvarel kunst på papir. Du finder mig I Rørholmsgade 10.

I Mettes atelier og galleri kan du opleve moderne kunst og malerier inspireret fra landskaber i norden. Natur og landskaber fortolket på en moderne måde malet som akrylmalerier og akvarelmalerier på lærred. Mette laver også Kunstvaser.

Galleriet er også åbent efter aftale på andre dage tlf. 42680900.

Kunstudstillinger

Se kunst i Galleriet i København.

Besøg Mettes atelier lige bag Botanisk have og SMK.

Galleri Mette Hansgaard i Rørholmsgade 10. kld. 1352 Kbh. K.

Der er åbent efter aftale tlf. 42 68 09 00 

Se kunstudstillingen i Google Tour. – Se åbningstid på forsiden

 Lukket 27. oktober til 30. oktober 2022 grundet weekendtur

Kunst i onlineshop og i Galleri i København

atelier kunst og akvarelkurser

Her på webstedet finder du min onlineshop med malerier, akvarelmalerier og akvarelkurser www.mettehansgaard.dk På min onlineshop kan du finde malerier til boligen.

Du kan få kunst på prøve. Jeg sender gerne til resten af Danmark med fragtbil efter aftale. Jeg udstiller på kunstudstillinger i Danmark.

Om Galleri Mette Hansgaard

Du kan opleve nordisk kunst som malerier og akvarelmaleri. Galleriet viser spændende naturlandskaber.  Galleriet ligger lige ved søerne og bag Botanisk have. Kunstgalleriet ligger i kunstnergaden Rørholmsgade tæt på Sølvtorvet og Nørreport station. Her er meget hyggeligt og her er også akvarelkurser.

Gå på opdagelse i byen

Går du på opdagelse i indre by, kan du opleve det hyggelige galleri. Du går igennem Kongens Have, forbi Naturhistorisk museum og bag sølvtorvet ligger kunstnergaden Rørholmsgade.   

Kendt gallerigade i København

Kunstnergaden Rørholmsgade er en kendt gallerigade med mange kunstnere og gallerier. Hos Mette får du en lille privat rundvisning.

Til ferniseringen er der altid serveret lidt godt til ganen. Bliv inviteret ved at få mit nyhedsbrev. Den første søndag hver måned har hele gaden åbent kl. 12-16.

Mettes Galleri i København er åbent hver uge, book gerne en fremvisning på sms 42 68 09 00.

Kunstudstillinger i Danmark - læs mere her

Kunstudstilling i Fredericia - Kunstfestival i November

I november 2022 udstilles i Fredericia. Jeg er i Fredericia og omegn 10. – 14. november 2021. Mere information om udstillingen kommer.  Det er en kunstfestival. Sig til hvis du ønsker kunst leveret mellem København. Odense og Fredericia i denne weekend.

Afsluttede udstillinger - Arkiv

Ofte når jeg har udstillet i Danmark vender gæster tilbage til mit Galleri i København.
Her kan du se et tilbageblik på mine udstillinger i Danmark

Boliginspiration med kunst

Ridehuset Aarhus - Kunstmesse 13.-16. oktober 2022

ridehuset-kunst-alle-tiders-kunst-aarhus

KUNSTMESSE I AARHUS. ALLETIDERS KUNST I RIDEHUSET 2022 – TAK til alle jer der kom forbi.

Til efteråret udstiller jeg ny kunst på kunstmessen Alle tiders kunst i Aarhus. Her kommer de nye datoer for året 2022. Her kan du finde åbningstider for kunstmessen i Aarhus. Tak til jer der kunne huske mig fra Skive udstillingen Kunst for alle. Vi ses i Aarhus til næste år. 

Torsdag, den 13. oktober kl. 16-19
Fredag den 14, oktober kl. 11-18
Lørdag den 15. oktober kl. 11-18
Søndag den 16. oktober kl. 11-17

Fernisering torsdag. Kontakt mig, hvis du ønsker at jeg tager udvalgte malerier med fra min onlineshop. 

Allertiders kunst i Aarhus arrangeres af Lions i uge 41. Du finder mere information om Ridehuset i Aarhus.

Dragør Havnegalleri - 2022

I Dragør finder du et hyggeligt Havnegalleri. I flere år har jeg udstillet i Dragør. Sidste udstilling var med akvareller inspireret fra Kongelundsskoven og livets træ. Du kan fremover finde mig i mit atelier i København og jeg bor også i Dragør. I 2022 stod jeg for galleriet, men fremover er det kunstner Ina Wittbold for 2023.

Dragør-havnegalleriet