Kunst til kunstforeninger i virksomheder

kunst til kunstforeninger i virksomheder

Kunst til virksomheder

Kunstudstillinger tilbydes til din arbejdsplads. Billederne hænges pænt op, og hænger i virksomheden i en måned. Tilgengæld køber i et kunstværk for 5.000.- 

Farverne i kunstværkerne giver liv i rum både hos private og på arbejdspladser. Du kan vælge malerier indenfor det tema, I foretrækker. Fx maler jeg både blomster billeder, malerier med moderne landskaber. Jeg maler også flamencodansere og bliver rørt at tidens udvikling.

Billedkunstner Mette Hansgaard maleri til salg 110 x 90

Kunstforeninger – kunst på arbejde

Kunstforeninger er meget velkomne til at kontakte mig. Min kunst bliver også udstillet i virksomheder uden kunstforeninger. Tip gerne din arbejdsplads, hvis du har tomme vægge i dine omgivelser.

Malerier til virksomheder

Jeg udstiller 15 – 25 malerier og akvareller af gangen efter aftale. Jeg har haft udstillinger i Kræftens bekæmpelse, Rockwool, forsikringsselskabet IF. Codanhus,  Tryg og 100 andre virksomheder. Grundet corona krisen har jeg ingen udstillinger lige nu.

kunst-virksomheder-kunstforeninger

Kunst til kunstforeninger på arbejdspladsen, der skaber glæde med farver

Mette udstiller malerier og akvareller i kunstforeninger og personaleforeninger.

Kunst af kunstneren Mette Hansgaard overrasker ofte med regnbuens pallette af fantasifulde figurative og landskaber. De kunstneriske inspirationer til kunsten opstår ofte i naturen. Birketræer, bøgeblade og snørklede grene omsættes til fantasi. Inspirationer fra naturens vibrerende trækroner, og følelsen af skovens dufte danner kunstneriske indtryk, der kan mærkes i kroppen. Hvis du lægger mærke til det, vil du opdage små finurligheder i billederne. Små mennesker, der kan skimtes i træets struktur.

kunst til salg akvarel maler plakater mettes kunst

De danske skove, bjerglandskaber og figurative billeder

Du kan mærke viden blæser, høre de knirkende lyde eller sanse den duftende skovbund, som giver følelsen af ro. Midt i dette opstår flow til inspirationsdannelsen, inden kunsten skabes og kan males som malerier.

De mange sanseindtryk omsættes til fantasi. Nogen gange kombineres det med hendes dansende flaminco dansere, Tango eller stemninger. Mettes kunstværker er derfor sjældent ens. Det er livsbekræftende billeder. Som kunster står min udvikling aldrig stille.

Se malerier til salg her

kunst til virksomheder

Kunst på arbejdspladsen med kunsten i farver

Kunst i farver males i positive inspirations flow. Mettes kunst er i et bredt spektrum af farver og er følelser om livet og universets bølger. Figurerne får deres eget liv i kunstværkerne, mens livets dansende bølger i havet væver et spind af dansende lyst til nye fortolkninger. Magiske eventyr toner frem i malerier og akvareller og kan være henvisninger til din oplevelse af eventyret.

Der udstilles i en måned af gangen. Jeg kommer gerne ud og hænger udstillingen op, men jeg udstiller ikke gratis mere. Det er for dyrt med transport og fridage til at hænge op. Jeg har nemlig også deltidsjobs ved siden af min kunst.

Minimumskøb ved udstilling i jeres kunstforening er derfor 5.000 kr.

kunst til virksomheder Galleri Hansgaard

Kontakt Mette for kunst til kunstforeninger i virksomheder

Mette udstiller malerier og akvareller i kunstforeninger og personaleforeninger.

Jeg besvarer gerne spørgsmål om udstillinger. Udstillinger til offentlige udstillingshaller har andre aftale normer.

Kontakt:  Mette Hansgaard
Atelier og Galleri H
Rørholmsgade 6 kld.tv.
1352 København K.
Tlf. 42680900
metteskunst@gmail.com

kunst til virksomheder