Onlinekursus i akvarel

Onlinekursus akvarel for begyndere - Kursus i akvarel online

akvarelkurser-online-og-i-koebenhavn

Onlinekurset i akvarel for begyndere er til dig, der gerne vil lære gode og nemme akvarel teknikker.

Ved at følge programmet vil du få mere succes i opstartsfasen.

I akvarelkurset akvarel for begynder vil du blive undervist helt fra begyndelse. Du vil lære, hvordan du skal gribe dine farver an. Hvordan du let kommer i gang med øvelser, og du vil blive undervist i hvordan du bruger grundlæggende teknikker. Det vil give dig lyst til at male og du vil undgå en masse startvanskeligheder. Især fordi du også kan få sparring undervejs ved at kommunikere med Mette. 

begynderkursus i at male

Onlinekurser i akvarel. Blomster, landskaber og akvarel for begyndere.

Mette har 3 forskellige kurser i akvarel online. Akvarel for begyndere er et kursus for dig, der ikke har malet før. Derfra kan du gå til landskaber fra norden, blomsterkurset eller lære mere om farveblanding. Du kan også starte for 0 kr.- med prøveprogrammet som er for alle, der gerne vil i gang med at male akvarel.

akvarelkursus for begyndere
grundkursus akvarelkursus
Akvarelkursus

Du vil få adgang til 7 kursusprogrammer. Trin for trin. Du vil lære at styre farverne. Lære at farveblande med hele paletten af primærfarver. Du vil lære at arbejde med laveringer og lære gode teknikker i akvarel. Få en materialeliste i programmet. 

kurser-i-koebenhavn-online-kursus

Drømmer du om, at komme godt i gang med at male akvarel?

Onlinekurset er en god mulighed for dig til at komme i gang med at male akvarel. Kursusprogrammet er målrettet personer, der ikke har malet akvarel tidligere eller kursister der ønsker en grundig gennemgang af Mettes teknikker. Ved at tage kurset online kan du følge det i dit eget tempo, og når du har tiden til at tage kurset.

akvarelkurser-i-København

Akvarelkursus for begyndere med trin for trin introduktion

Kurset giver dig adgang til at lære at male akvarel derhjemme, hvor du trygt kan gennemgå undervisningen, når det passer ind i dit hverdags kalender.

Akvarelkurset online kan du få lige nu for kun 348.-  Det er en god investering og giver kreativ afslapning, når det passer dig. Der følger en god guidet e-bog med og du kan få sparring af Mette via mail. 

Akvarelkurser-privatundervisning i akvarel

Hvor lang tid skal jeg afsætte til kurset?

Akvarelkurset er bygget op så hver øvelse tager imellem 30 minutter til en time afhængig af, hvordan du går i gang. Kursus i akvarel online giver dig gode metoder, så du nemmere kommer videre.

gratis akvarelkursus

Vil du prøve et nemt akvarelkursus for 0 kr.-

Alt hvad du skal bruge er en akvarelblok 300 gram, gode runde pensler og akvarelfarver. 

Du finder en guidet indkøbsliste i programmet, når du tilmelder dig.

så tjek ind her

p.s. Vidste du, at kurset kan også gives som en gave til en ven. så skal du bare lige tip mig om det – så vi aftaler, hvornår du giver gaven. Jeg har e-mail metteskunst@gmail.com  

 

Du kan også læse mere om oplevelsesgaver i København Her.