Kursus i akvarel online

Akvarelkursus for begyndere 7 gode trin for trin videoer af Mette Hansgaard.

online-kursus-akvarel-for-begyndere-kursusonline

Vil du på kursus i akvarel for begyndere online?

Lær at male akvarel på kurset akvarel for begyndere online.

Nem guide trin for trin. Til akvarelkurser får du også en e-bog, så du kan følge kurset på video og via bogen.

Onlinekurset i akvarel for begyndere, er til dig, der gerne vil lære gode akvarel teknikker. Ved at følge programmet vil du få mere succes fra begyndelsen.

onlinekursus-akvarelkursus

Kursus i akvarel online. Akvarelkursus for begyndere kursus

Du vil få adgang til 7 kursusprogrammer. Trin for trin. Du vil lære at styre farverne. Lære at farveblande med hele paletten af primærfarver. Du vil lære at arbejde med laveringer og lære gode teknikker i akvarel.

Drømmer du om, at komme godt i gang med at male akvarel?

Onlinekurset er en god mulighed for dig til at komme i gang med at male akvarel. Kursusprogrammet er målrettet personer, der ikke har malet akvarel tidligere eller kursister der ønsker en grundig gennemgang af Mettes teknikker. Ved at tage kurset online kan du følge det i dit eget tempo, og når du har tiden til at tage kurset.

Akvarelkursus for begyndere med trin for trin introduktion

Kurset giver dig adgang til at lære at male akvarel derhjemme, hvor du trygt kan gennemgå undervisningen, når det passer ind i dit hverdags kalender.

Akvarelkurset online kan du få lige nu for kun 499.- Der følger en god guidet e-bog med og du kan få sparring af Mette via mail. Kurset kan også gives som en gave til en ven.

Giv kurset som gave. Du får adgang til materialet i et år.

Kom godt i gang med at male akvarel derhjemme

Vid at du gerne stille spørgsmål til Mette undervejs.

De vigtigste forudsætninger for, at du kan komme i gang med at male er

 • at du har lyst til at lære at male akvarel.
 • At du har akvarelpapir 300 gram og en æske akvarelfarver samt pensler
 • Kurset er til dig der gerne vil lykkes med at komme i gang med støtte fra en underviser

Få adgang til akvarelkurset online i et helt år

Så vil mit kursus give dig god mulighed for at komme i gang trin for trin.
Kurset er på dansk og gennemgås via video, som du får personlig adgang til i et år fra købsdatoen.

Godt tilbud på kurset akvarel for begyndere lige nu til kun 499.-

Kurser i akvarel online giver dig adgang til et privat læringsforløb derhjemme

Når du skal i gang med at male akvarel, er der nogle afgørende steps, der skal til, for at du lykkes. Det vil jeg gerne hjælpe dig med.

Alle kan lære at male akvarel, hvis du mødes på dit niveau. Du KAN lære at male. Prøv at vælge et kursus, der er målrettet begyndere, så vil du få nemmere vil at lære at male akvarel.

Bliv guidet fra start til slut

Der er viden om akvarel, der gør forskellen på, om du lykkes eller ej.  Jeg har malet akvarel i 30 år. Derfor klæder jeg dig på med de rigtige materialevalg. Du får gode opstartsøvelser, du nemt kan følge med i derhjemme via en PC. Bliv tryg med kurset akvarel for begyndere, så kan du hurtigere få arbejdet dig hen til de sjove øvelser med abstrakte og fantasifulde bevægelser med vand og farve.

Det er sjovt at male akvarel og al begyndelse bør starte på det rigtige niveau. Ofte har jeg talt med elever, som har givet op på grund af for store hold eller manglende forståelse hos underviseren. Det møder du ikke i min undervisning.

onlinekursus-akvarel

Vidste du, at du booker akvarelkurset online personligt hos Mette?

kurser-i-koebenhavn-online-kursus

Søger du materialer til at gå på onlinekursus i akvarel, så se filmen som Mette har lavet.

Grundkursus i akvarel for begyndere. Det vil du lære på onlinekurset.

Med dette kursus online vil du lære at male ved at blive guidet igennem øvelserne stille og roligt.

 • Du lærer at kontrollere dine farver
 • Du lærer at blande farverne til flotte toner
 • Du lærer at lave rigtige farveskift
 • Du lærer vådt i vådt teknikker i øvelser med naturen som inspiration.
 • Du lærer tørteknikker
 • Du vil få trin for trin vejledning med en PDF guidet bog i kombination med adgang til videoer til PC og Ipad.
 • Undervisningen er dokumenteret fra Mettes fysiske kurser i akvarel.
 • Gratis feedback fra underviseren via e-mail. Du må gerne spørge.

Akvarel øvelserne er motiver fra hverdagen og naturen.

Du vil bl.a. lære at håndtere opstillinger på et bord, blade og kviste, en fugl i skoven, birketræer.

online-kursus-underviser-billedkunst

Om underviser Mette Hansgaard, der har skabt dette onlinekursus i akvarel

Du vil møde Mette, som underviser på kurser i akvarel. Mette har malet akvarel siden 1987, og er 47 år gammel. Hun begyndte med at male akvarel til plakatkonkurrencer, da hun var 14 år. Derefter udviklede hun fantasifulde akvareller malet i abstrakt og surrealistisk stil. Billeder er malet i kraftige akvarelfarver. I mange år var Mette kun akvarelmaler, og udstillede dem på kunstmesser og i gallerier. Mettes akvarel “Maskaraden”, var i 2010 med i en amerikansk kunstbog om Contemporary artist.

Vil du også lære at male i glade farver og lære at bruge din kreativitet? Så kom med på kursus i akvarel online hos Mette.

Akvarelkurser online og fysisk

online kursus-akvarel

“Kurset hjalp mig til at komme i gang med at male akvarel. Har i lang tid haft farver liggende, jeg slet ikke fik brugt. Jeg kunne ikke deltage på de fysiske kurser i København, så det at kurset nu er online, gav mig muligheden for at komme i gang. Øvelserne starter meget nemt, men bliver så lidt sværere. Kan anbefales til begyndere” 

online kursus-akvarel

“Jeg kan på det varmeste anbefale Mettes online akvarelkursus for begyndere, som jeg har meget stor fornøjelse af.

Kurset giver en grundig indføring i materialevalg og akvarelteknikker trin for trin. Det er bygget op, så du også kommer til at bruge teknikkerne kreativt til at male forskellige større motiver, som Mette gennemgår og demonstrerer i praksis.

Akvarelkurset består af 7 små videoer, hvor du sidder på 1. parket hjemme hos dig selv og kan se de forskellige akvarelteknikker demonstreret. Du kan stoppe videoen undervejs, spole tilbage og se en sekvens lige så mange gange du har brug for det. Det er ren luksus at få denne mulighed for at arbejde i sit helt eget tempo, og undervisningsmaterialet er meget flot og inspirerende.

Mette er en dygtig og erfaren underviser og hun fortæller undervejs grundigt og meget pædagogisk om de forskellige teknikker og giver generøst tips og fiduser. Samtidig er der igennem hele kurset en meget positiv stemning. Mette lægger vægt på at alle kan være med og at det er helt ok også at slippe fantasien løs og nærmest uundgåeligt at du kommer til at sætte dit eget personlige præg på akvarellerne, når du maler dig igennem de forskellige akvareløvelser. Denne positive stemning er meget inspirerende og motiverende som nybegynder til at kaste sig ud i at male akvarel.

Billed- og lydkvaliteten er rigtig god og der følger også en meget flot e-bog med hvor der er nogle korte instruktioner til øvelserne, som er meget brugbare og som du kan beholde.”