Moderne nordiske landskabsmalerier

Nordiske malerier malet som abstrakte, men som let figurative landskaber

Moderne landskabsmalerier. Se dem online eller i København.

Malerier til salg nordiske landskaber

Moderne nordiske landskabsmalerier malerier til salg online

Se malerier på nettet af kunstner Mette Hansgaard. Unik kunst malet som originale kunstværker.

Malerierne i blå er inspireret fra de norske bjerge og natur området. Malerierne er inspireret af sneen, der smelter på toppen af bjerget.

klima-kunst-indlandsisen-smelter-regnvejr
Maleri med fokus på indlandsisens afsmeltning. klima Kunst 2023. Antaget på den censurerede-udstilling 2023. Kunstner Mette-Hansgaard

Moderne malerier med bjerg landskaber

Mettes malerier er inspireret fra både Norge og Island. Særligt Geirangerfjord er et smukt område med vandfald. Inspirerende frodige området og store landskabs indtryk. Disse fortolkes som maleri.

Akrylmalerier

Malerierne er malet som akrylmalerier på lærred. Teknikken minder om akvarel – og det giver billeder det flotte lys, der skinner igennem som en lyskilde.

landskabsmalerier-malerier-til-salg
Kunst til boligen, Malerier nordiske landskaber. Bjergmalerier. Kunst af Mette Hansgaard

Moderne landskabs malerier malet som akvarel på papir

Akvarel er billeder malet på papir. Mettes akvareller kan du se under kunst i glas og ramme. Akvareller med naturens bjerge og bakker er meget populære. Derfor findes de primært i galleriet. Da glas og ramme ikke kan sendes med posten. Billeder males som akvarel kan dog sendes indpakket uden glas.

Derfor kan det være en god ide at vælge et maleri

Malerier fra Mette Hansgaard kan sendes i hele Danmark med posten. Akrylmalerier er malet på kvalitetslærreder. Der er opspændt på trærammer. Disse billeder kan hænge både med og uden indramning.

Skal der indramning på malerier?

Til mine hvide landskaber anbefaler jeg en hvid ramme, hvis du ønsker ramme på. Maleriet med moderne nordiske malerier kan stå uden. Maleriet males til og uden om kanten, og derfor ser det naturligt ud uden indramning.

Det er op til dig.

Kontakt Mette for spørgsmål, hvis du ønsker at spørge ind til malerier med moderne nordiske landskabsmalerier

Du er altid velkommen til at kontakte mig, inden du beslutter dig. Skriv en mail metteskunst@gmail.com eller ring på tlf. 4268 0900