Akvarelkurser i København

Lær at male akvarel. akvarelkursus på små hold med hyggelig intensiv undervisning.

akvarelkurser-danmark

Akvarelkursus dig, der vil lære at male 4 tirsdage i juni.

 
akvarelkursus-mette-hansgaard

Akvarelkursus 4 tirsdage kl. 18:00 – 21:00

akvarelkursus-blomstermaling-malekursus-hansgaard

Akvarelkurser i juni 

På akvarelkurer i København starter vi med at varme op med simple øvelser for at lukke op for det kreative rum. Det er en metode til at få alle godt i gang i opstarten. 

Alle kan være med på mine kurser i København K. Kurserne holdes kun 10 minutter fra Nørreport station. 

Malekursus hos Mette Hansgaard i Kunstnergaden Rørholmsgade 10. 
Der er the og kaffe på kurset. Få en materialeliste inden kursus start. 

Kontakt Mette for at tilmelde dig metteskunst@gmail.com  Pris 1.400 kr. 

Max 4 plads tilbageHold oprettes kun ved bindende tilmelding da vi er få på holdet. Så tilmeld dig gerne nu, hvis du ønsker at komme med på akvarelholdet. 

 

akvarel-nordlys-kunst-boligen

Akvarelkursus fortsætter hold kursister

4 tirsdage i juni måned kl. 18:00 – 21:00

Vi er max 4 kursister på mine akvarelhold. Pris 1.400 kr. 

Datoer for malekurset er: 7/6 + 14/6 +21/6 + 28/6

Tilmeld dig direkte til Mette på metteskunst@gmail.com 

 

akvarelkursus kom let i gang med at male akvarel
akvarelkursus-begyndere-koebenhavn-metteskurser

Lær at male akvarel fra bunden med nemme øvelser

Hej jeg hedder Mette og har 30 års erfaring i at male med akvarel, men også malerier. Mine billeder males med kraftfulde akvarelfarver på en fantasifuld måde. På mine kurser har jeg samlet mine erfaringer og deler viden, der kan hjælpe dig i gang med at blive kreativ og udvikle dine maleteknikker – så du lære at mestre akvarel teknikker. 
På mine akvarelkurser vil jeg I min undervisning lægge vægt på at hjælpe dig videre med nemme gode grundteknikker. Jeg møder dig på dit niveau, og tager dig med videre på en udviklende malerejse ind i akvarellens metoder og univers.

hybenrose-akvarelkursus
tjekliste akvarel

Mettes akvarelkurser for begyndere og let øvede

Akvarelkurserne kan enten være som fysiske hold. Vi er få på holdene, og kurset følger et program, som du bliver guidet igennem fra A – Z. Kurserne er nøje planlagt efter, hvem der melder sig til kurset. 

Hvis du ikke kan deltage på mine fysiske hold, så tilbyder jeg også onlinekurser. Dem kan du tage, når du har tid og lyst.

Akvarelmaleri er nemt, hvis du lære de rigtige teknikker fra bunden

Mange jeg møder, har tidligere oplevet, at de synes akvarelmaleri er svært. Faktisk så kan alle lære at male akvarel, men det forudsætter, at du bliver mødt der, hvor du er i din udvikling. Hvis du ikke har malet før, så skal du starte med mine maleteknikker fra bunden. 

Hvis du har malet tidligere, men savner hjælp til at finde motivationen – så tager vi udgangspunkt i dit behov. Jeg hjælper dig godt videre, så du bliver mere tryg i maleprocessen. 

 

akvarelkursus-lær-at-male-akvarel

Akvarelkurset fås som fysisk kursus eller som onlinemalekursus

Akvarel for begyndere giver dig en rolig indlæring på en tryg måde. På kurset vil du blive guidet trin for trin. Gradvist vil sværhedsgraden øges – og du vil lære at kombinere øvelserne, så du får din egen styrke til at tage beslutninger. Det vil give dig en naturlig opstart i læringsfasen. Malekurset findes også som onlinekursus. Spørg gerne, hvis du er i tvivl på metteskunst@gmail.com 

akvarelkursus-online

Akvarelkurser for let øvede – onlinekursus

Grundkurset i akvarel online – er et akvarelkursus – der giver dig udfordringer og øvelser, der vil styrke din videre proces mod at blive endnu bedre til at male akvarel. Du vil blive udfordret på forskellige måder med nye teknikker. På kurset vil vi komme rundt om våd i våd teknik. Tørteknikker kombineret med våd teknikker, og du vil lære at bruge dine materialer med forskellige tilgange. Mette deler ud af egne teknikker til skyggeteknikker – og du vil få tips og tricks.  

Akvarelkurset blomster og natur – De fire årstider, kan tages af alle. 

Malekurset er godt til dig, der har været igennem akvarel for begyndere. Du logger ind og tager malekurset, når du har tid og lyst. 

Hvis du hellere vil sidde derhjemme og tage kurset som online-malekursus, så er din investering kun 499 kr. Du får et malekusus forløb. 

Du får adgang i et år, og du kan se filmene igen og igen. 

Du får sparring undervejs efter behov og adgang til en lukket gruppe med tips og feedback. Du finder programmerne online på linket lige under. 

akvarelkurser-online-og-i-koebenhavn