Akvarelkurser i kbh.

Vinterkurser i akvarelmaling i København

Lær at male akvarel på Mettes kurser. 

Akvarelkursus på mindre hold med kun 2 – 6 personer med hyggelig intensiv akvarel undervisning. Kreativ undervisning med kunst og kurser i Rørholmsgade 10. 

Jeg kan også bookes som underviser til workshops og events i virksomheder. 

 

 Akvarelkurser i København. Lær at male akvarel. Akvarelkurser med kunst og kurser ved Mette Hansgaard. Kom godt i gang med at male akvarel. Du kan booke plads på akvarelhold på kunstogkurser@gmail.com

akvarelkurser

Akvarelhold 2024 program fra februar til juni

Akvarelkurser i København lige bag Botanisk have.

Lær at male natur, blomster, dyr og landskaber i akvarel med Mettes nemme maleteknikker. I modsætning til store hold vil du få fuld opmærksomhed på mine kurser.

Akvarelkursus for begyndere. 18. Februar 2024

På dette akvarelkursus gennemgår vi landskabsmalerier og natur, opstillinger med objekter og dyr. Du vil lære at bruge konkrete nemme maleteknikker. Alle kan være med. Du vil lære maleteknikker i akvarel og få konkret instruktion. Alle kan deltage på kurset, da niveauet tilpasses deltagerne. Kurset er en dag fra kl. 10:00 – 15:00. Kr. 850.-

 

Malekurset i akvarel for begyndere i København.

Lær at male med akvarelmaling ved at male konkrete øvelser.

På akvarel for begyndere vil du lære at male fra begyndelse på en simpel måde. vi bruger enkle optegninger af citroner og frugt, blomster og landskaber. Her vil du lære at male varierende farveskift ind i dine billeder. Du lære at male lys og skygger ind, med simple maleteknikker. Du behøver ikke kunne male i forvejen. Det vigtigste er, at du har lyst til at lære metoder og gode teknikker til at kunne lære at male akvarel. 

Akvarelkursus beskrivelse.

Lær at male landskaber, blomster og natur i akvarel

Akvarelkursus til dig, der vil lære at male akvarel.

 På malekurserne i akvarel vil vi male naturen som inspiration. Du vil lære at male laveringer i landskaber med vådt i vådt teknik. Naturen himmel og havet, nordlys og blomster. Du vil også få en introduktion til at kunne male skoven og solnedgange.  På fortsætter kurset vil vi også male nogle dyr i landskaber. Malekurset lærer dig vådt i vådt teknikker på forskellige måder. Bliv fortrolig med flydende vand. Vi arbejder med tørfarve som er små brikker kombineret med vådteknik med akvarelmaling. Hvis du er ny i akvarel – så tilpasser jeg øvelserne til dig. 

Det vil du lære på kurset

På Mettes akvarelkurser lærer du at styre din akvarelfarver. Du lærer at kombinere vådt i vådt teknikker og male med tørfarve. Vi arbejder også med udvalgte motiver i akvarel, og man må gerne komme med ønsker. Du vil lære at male landskaber og solnedgange i akvarel. Vi maler efter levende blomster bl.a. tulipaner, valmuer, solsikker og mange andre emner – og du lære at kunne male – uden nødvendigvis at kunne tegne. 

kunstner-mette-hansgaard

Sådan tilmelder du dig

Du tilmelder dig på e-mail, ved at skrive til mig, at du gerne vil med på akvarelkurset. Husk at oplyse ønsket dag og skriv gerne, om du har malet lidt før eller ej. 

For at tilmelde dig, sender du mig en mail eller SMS med din mailadresse, så informere jeg dig pr. e-mail og du vil få information om betaling. I første omgang er det vigtigst at få plads på holdet. 

Du kan tilmelde dig på:  kunstogkurser@gmail.com

 

Tilmelding bør ske senest 14 dage inden kursus start. 

Kurset kan blive flyttet – ved for få tilmeldinger. Når du har betalt er tilmelding bindende, da jeg ikke kan sælge pladsen til andre, og det er min primære indtægt. 

Akvarelkursus i København

Materialer til akvarelkurser kan lånes første gang - papir kan tilkøbes.

Materialer der medbringes: Akvarelpapir 300 gram ru overflade, akvarelfarver i brikker, pensler str. 6 – 10 samt en bred pensel til laveringer, som er vådt i vådt øvelser. Har du ikke mulighed for at skaffe materialer til dagen, kan du tilkøbe papir og låne farver. Hvis du ikke har materialer, og finder det lidt uoverskueligt at købe papir. Kan du købe løse Ark på dagen. Jeg anbefaler, at du køber en æske akvarelfarver og pensler fra Daler Rowney, white knight eller Cotman. Du vil få en materialeliste som guide, når du tilmelder dig mit kursus. Læs mere om, hvilke materialer der er gode til akvarel her. 

På mine akvarelkurser vil jeg I min undervisning lægge vægt på at hjælpe dig videre med nemme gode grundteknikker. Jeg møder dig på dit niveau, og tager dig med videre på en udviklende malerejse ind i akvarellens metoder og univers. Jeg håber, at du er blevet inspireret til at være med på holdet.