Akvarelkurser i kbh.

Akvarelkurser som efterårs og vinterkurser i akvarelmaling i København

Lær at male akvarel til efteråret 2023. Akvarelkursus på mindre hold med hyggelig intensiv akvarel undervisning. Kreativ undervisning med kunst og kurser i Rørholmsgade 10. 

 

Akvarelhold 2023 program

akvarelkurser

Akvarelkurser i København lige bag Botanisk have.

Lær at male natur, blomster, dyr og landskaber i akvarel med Mettes nemme maleteknikker. Fra oktober kan du komme på akvarelkursus tirsdage eller onsdage.

akvarelkursus-blomstermaling-malekursus-hansgaard

Akvarelkursus for begyndere fra den 3. oktober 2023
Akvarelkursus 5 gange 3 timer. Tirsdags holdet. Hold A.

På dette akvarelkursus gennemgår vi landskabsmalerier og natur, opstillinger med objekter, citroner, frugt, blomster. Du vil lære at bruge konkrete nemme maleteknikker. Alle kan deltage på kurset, da niveauet tilpasses deltagerne. Der er 6 pladser. 4 tilbage. 

Datoer: Hold A. starter Tirsdag den 24/10. 31/10. 7/11. 14/11 og 21/11 2023
Tidspunkt: 18:00 – 21:00 
akvarelkurser ved Mette

Malekurset i akvarel for begyndere i København.

Lær at male med akvarelmaling ved at male konkrete øvelser.

På akvarel for begyndere vil du lære at male fra begyndelse på en simpel måde. vi bruger enkle optegninger, så du lære at male varierende farveskift ind i dine billeder. Du behøver ikke kunne male i forvejen. Det vigtigste er, at du har lyst til at lære metoder og gode teknikker til at kunne lære at male akvarel. 

Akvarelkursus for let øvede - fortsætter hold B.

Akvarelkursus-kobenhavn-mette

Akvarelhold onsdage i oktober og november. 5 gange 3 timer

Er du i gang med at male akvarel? Så har du nu muligheden for at fortsætte på akvarelkurset let øvede – Modul 2. Akvarelholdet er for jer, der allerede er lidt videre efter akvarel for begyndere. 

Dette hold har 6 pladser. Der er 3 ledige pladser. 

Datoerne for dette akvarelkursus er følgende onsdage: Den 25.oktober og I november er datoerne den 1/11 – 8/11 – 15/11 – 29/11. 

Akvarelkurset i København er i Rørholmsgade 10. 1352 København K. fra kl. 18:00 – 21:00. Der vil være kaffe og the på kurset. 

Du vil få en guide til materialer som medbringes. Vi bruger på dette hold ofte en A3 blok og dine akvarelfarver og pensler. 

Akvarelkursus-akvarelmaling-kreative-kurser

Lær at male landskaber, blomster og udvalgte motiver i akvarel

Akvarelkursus til dig, der vil lære at male akvarel.

 På malekurserne i akvarel vil vi male naturen som inspiration. Du vil lære at male laveringer i landskaber med vådt i vådt teknik. Naturen himmel og havet, nordlys og blomster. Du vil også få en introduktion til at kunne male skoven og solnedgange.  På fortsætter kurset vil vi også male nogle dyr. Malekurset lærer dig vådt i vådt teknikker på forskellige måder. Bliv fortrolig med flydende vand. Vi arbejder med tørfarve som er små brikker kombineret med vådteknik med akvarelmaling. Det kursus er et udvidet forløb på 5 gange og koster samlet 1.850 kr.

akvarelkursus-creative-tid

Sådan tilmelder du dig

Du tilmelder dig på e-mail, ved at skrive til mig, at du gerne vil med på akvarelkurset. Husk at oplyse ønsket dag og skriv gerne, om du har malet lidt før eller ej. 

For at tilmelde dig, sender du mig en mail eller SMS med din mailadresse, så informere jeg dig pr. e-mail og du vil få information om betaling. I første omgang er det vigtigst at få plads på holdet. 

Du kan tilmelde dig på:  kunstogkurser@gmail.com

Når du har betalt er tilmelding bindende. 

Tilmelding bør ske senest 10 dage inden kursus start. 

Hold med færre en 3 personer oprettes ikke. I så fald bliver du tilbudt nye dage i fremtiden – eller får pengene tilbage.    

Hvor holdes akvarelkurset?

Sted: Galleri Mette Hansgaard. Kunst og kurser. Rørholmsgade 10. 1352 Kbh. K.

 

weekendkurser i akvarel

Materialer til akvarelkurser

Materialer der medbringes: Akvarelpapir 300 gram ru overflade, akvarelfarver i brikker, pensler str. 6 – 10 samt en bred pensel til laveringer, som er vådt i vådt øvelser. Har du ikke mulighed for at skaffe materialer til dagen, kan du tilkøbe papir og låne farver. Hvis du ikke har materialer, og finder det lidt uoverskueligt at købe papir. Kan du købe løse Ark på dagen. Jeg anbefaler, at du køber en æske akvarelfarver og pensler. Du vil få en materialeliste som guide, når du tilmelder dig mit kursus. 

akvarelkurser-online-og-i-koebenhavn

På mine akvarelkurser vil jeg I min undervisning lægge vægt på at hjælpe dig videre med nemme gode grundteknikker. Jeg møder dig på dit niveau, og tager dig med videre på en udviklende malerejse ind i akvarellens metoder og univers. Jeg håber, at du er blevet inspireret til at være med på holdet. 

Undervisning-i-akvarel-maleri