Kreativt kursus for børn og unge

Akvarelkursus – lær at tegne og male.  Kreativt kursus for børn og unge teenagere

 

Som noget nyt kommer der et lille hyggeligt hold for unge børn mellem minimum 12 – 17 år. Det er p.t. et engangsbeløb pr. tilmelding pr. dato.

Ny mulighed i København for kreative sensitive børn og unge. Små hold i hyggeligt lokale i København K. Undervisning ved Kunstner Mette Hansgaard, 49 år. Første kursus bliver 28. oktober 2023. kl. 12-15. Husk snacks til en pausen. 

Tilmelding er bindende. Pris 498.- inkl. de udleverede materialer vi bruger på dagen.

Malekurser-til-børn-og-unge

Tegne og malekursus i København for større børn og unge teenagere.

Kurset finder sted i hjertet af København K, i Mettes atelier og hyggelige lille lokale. Mette er  erfaren underviser i akvarel, og vil guide børnene gennem forskellige trin i akvarelmaleriet. Børnene vil blive undervist trin for trin og vil blive støttet i at udvikle deres kreative evner. 

Er dit barn en kreativ sjæl, der elsker at male og udforske forskellige farveteknikker? Så kan dette kursus være en ide. Jeg tilbyder en unik mulighed for at lære akvarelmalingsteknikker og skabe kreative billeder af dyr og blomster. Vi arbejder ikke med store værker, da atelieret er mindre. 

malekursus-for-unge-og-boern

Velkommen til Mettes spændende malekursus i akvarel for børn og unge

Lær at tegne og male med akvarel

På kurset arbejder vi med akvarelfarver og papir. Mindre malerier 40 x 40 cm efter ønske, blyanter til tegninger og tudser som kreative indspark. Der er mulighed for at give børnene mulighed for at eksperimentere med forskellige teknikker og skabe forskellige effekter.

Børnene vil lære om farvelære, skyggeteknikker, komposition, og hvordan de præcist kan genskabe de fine detaljer i dyr og blomster. Dette kursus er designet specielt til kreative børn og unge, der ønsker at udvikle deres kunstneriske færdigheder på rolige hold. Nogle vil mene det er godt for sensitive børn, der kan lide at fordybe sig i det kreative univers. 

Akvarelkursus og tegnekursus for børn og unge

Vi skaber en hyggelig og støttende atmosfære, hvor børnene kan føle sig trygge og udforske deres kreativitet frit. Det betyder også, at din barn skal kunne deltage – uden du er i lokalet. Det er der nemlig ikke plads til. Så holdet er uden forældredeltagelse. 

 

kreative-gaver

Under kurset vil børnene få mulighed for at udtrykke deres fantasi og personlighed gennem deres kunstværker. Det er altid fint at udforske deres egne ideer og bringe deres unikke stil til live, men med konkrete øvelser, er der rum til at blive undervist.

 

Kreativt kursus for unge og børn mellem 12 - 17.

Målet med kurset er at skabe et positivt og givende kunstnerisk miljø, hvor børnene kan udvikle deres evner og samtidig have det sjovt. Jeg tror på, at kunst kan være en fantastisk kilde til personligt udtryk og selvtillid. Derfor er mit kursus skræddersyet til at hjælpe børnene med at udforske deres kreative potentiale og opdage glæden ved at bruge de kreative evner. 

Så hvis dit barn brænder for kunst, og har lyst til at lære akvarelteknikker og male dyr og blomster, så tøv ikke med at tilmelde dem til Mettes malekursus i akvarel. Jeg ser frem til at inspirere og være med til at udvikle dit barns kreativitet. 

Akvarelkursus for børn og unge i København

Det kreative kursus holdes i Galleri H – Kunst og Kurser ved Mette Hansgaard. Rørholmsgade 10. 1352 København.