Maleri med isbjørn

kr.4.000,00

Maleri moderne kunst. Isbjørne på en isflage. Maleri af Mette Hansgaard. 50 x 50 cm. kr. 4.000

Maleriet kan bestilles på metteskunst@gmail.com og betales på afbetaling

Beskrivelse

Maleri med isbjørn

Mindre maleri med isbjørn i blå farver og med guld. Maleri i kolde farver og hvid.

Maleriet er malet som akrylmaleri på lærred. Det måler 50 x 50 cm og er lige nu indrammet med en rustik sølvramme, som valgfrit følger med. Du kan også vælge at købe maleriet uden ramme.

Maleri kunst online.

Klima maleri med isbjørn. I kanten er en guldkant, der omkranser det sort hav omkring den. Guldet er det arktiske guld. Vi bør frede områder med storslået natur for at sikre alle arters overlevelse.

Kunsten har også en stemme med klimamalerier. Nogle kan bare godt lide isbjørne, fordi ser så søde ud. Det er helt okey.

Maleriet er isbjørne på minder os om et dyr, der lever meget isoleret. Med hvad sker der, når isen smelter? Naturen har en orden, den selv har skabt. Mennesket forstyrrer balancen, og spørgsmålet er, om vi fremover kun kommer til at huske naturen på billedet, når vi kommer til året 2050? Hvilke dyr vil overleve menneske racen? hvilke vil uddø.

Maleri moderne kunst

Maleriet er langt fra dødt. Det har en stemme. Med malerier kan kunstneren fortælle historien fra andre vinkler. Selvom mange af mine billeder, virker rosenrøde, så er ikke alle billeder inspireret af kun det gode.

Nordisk Kunst kan ses i Galleri H.

Yderligere information

Vægt 4 kg
Størrelse 50 × 50 × 50 cm

Skriv et svar