Malerier til private og virksomheder males

Mette Hansgaard maler malerier til private og virksomheder på bestilling.

Bestillinger males som malerier eller som akvarel

mettes-maleri-bestillinger

Unikke maleri bestillinger males efter aftale

malerier-personlige-bestillinger

Du kan bestille et unikt maleri med personlig symbolik, der betyder noget for dig.

 

Et maleri er specielt, og derfor lytter jeg gerne til dine ønsker. Fantasien er altid med mig i mine malerier og ligeledes er farverne i billedet med til at forme udtrykket i kunstværket.

 Derudover har jeg altid behov for at få sjælen med i mit arbejde med maleriet. Kunstbestillinger tager som regel mindst 2-3 måneder. Når du bestiller et maleri tager vi en snak om kunstværket, dets placering samt dine ønsker til farver og indhold. Så vurderer jeg, om det er et maleri – der passer ind i de malerier, jeg kan male. Som kunstner er det vigtigt at jeg kan mærke en energi omkring dig og det du ønsker, da jeg bruger min intuition til at mærke efter, imens jeg maler din bestillingsopgave.

Malerier til boligen kan bestilles efter aftale. landskabsmalerier og fantasifulde billeder til boligen

Naturen som fantasi kan udløse et mægtigt trylleri af farver, der sætter deres aftryk. Inspirationerne opstår mellem skovens træer, hvor livet mærkes som en magisk følelse. Det starter i føddernes bevægelse ude i skovbunden. Så bevæger tankerne sig ud i skoven mellem træer, skygger, åer og vandløb. Tankevandringerne tager over og fantasien bliver et med skoven. Ideerne toner frem i det indre, imens naturen passerer øjnene, og pludselig har man et fantasifuldt kunstværk. På kunstmessen vil jeg bl.a. vise sin helt nye blå arktiske serie af malerier med tanke på klimaforandringer og natur.

malerier-shop-art

Maleribestillinger til private og virksomheder

Vil du gerne høre mere om at bestille et unikt maleri, så kontakt Mette personligt på tlf. 42 68 09 00 eller skriv en mail på mettehansgaard@gmail.com


Hvis du gerne vil se mere om, hvilke udsmykninger Mette har lavet til virksomheder kan du se mere på blogindlægget om kunstudsmykninger. 

Information på engelsk kan findes på www.mhkunst.com

Skriv et svar