gaver til særlige begivenheder

Gaver der gør dig glad – giv kunst, akvarelkurser eller keramik i gave

kunst i gave er en unik mulighed for at give noget personligt. Køb gavekort til kunst eller kurser.

Besøger du Mettes Galleri i Rørholmsgade 10 i København, kan du finde spændende personlig kunst i farver. Maleri og akvareller, keramik m.m.

Galleri H ligger i kunstnergaden Rørholmsgade 10. kld.tv. Kom ind og oplev de mange udstillinger og mærk den gode energi. Mette maler også kunstbestillinger efter aftale. Det tager ca. 2 – 4 måneder afhængig af motiv og inspiration. Sjælen skal nemlig med i ethvert projekt for at det bliver en succes.

Køber du kunst fx til jul fra Mette Hansgaard kan du bytte inden 14 dage. Ved juletid er det inden 31/12. Du kan faktisk låne kunsten med hjem på prøve, og se det maleri du godt kan lide på din egen væg.

Kunsten fra Mette Hansgaard er unikke kunstværker.

Det er håndmalet keramik, malerier og akvareller. I Mettes atelier og galleri kan du se kunst til salg. 

Galleriet ligger i København i kunstnergaden Rørholmsgade, lige bag Botanisk have.

Hele året er der fernisering den første søndag i måneden kl. 12-16. Her er I velkomne til at komme og være med. Du kan også besøge galleriet i åbningstiden eller efter aftale. Der er åbent flere gange om ugen.

Derfor er det også godt at modtage mit nyhedsbrev, det kan du tilmelde dig ved at udfylde popup formularen på min side. : )
Besøg Galleri H i åbningstiden

Hold en polterabend eller fødselsdagsevent i Galleri H

Vidste du, at Mette holder akvarelkurser i Galleri H. Giv en anderledes overraskelse. Du kan booke dit personlige fødselsdagsevent i galleriet. 

Mette er kunstner. Uddannet NLP Master i coaching og arbejder som kunstner. Du kan booke en event for dameklubben i Galleri H.

Her kan du booke et akvarelkursus for en lukket gruppe. Prisen varierer afhængig af materialevalg. Der serveres et glas vin eller saft efter aftale.

Find mere information under aktuelle kunstudstillinger

www.mettehansgaard.dk

Skriv et svar