Astronaut Home sweet home

kr.1.800,00

Astronaut maleri lille maleri malet som moderne kunst

Lille maleri til boligen. Røde og gule farver. Gråt bord. Motivet er enkelt men fuldt med filosofiske tanker.

Maleri 30 x 30 malet som akryl på lærred.

Astronaut maleri. Fantasifulde små malerier til boligen. Maleriet astronaut er malet af den danske kunstner Mette Hansgaard. Moderne kunst malet som akryl på lærred.

Varenummer (SKU): Astronaut home one Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Maleri med astronaut inspireret fra rummet 30 x 30 cm.

Velkommen til en tur i rummet. Mettes serie med rummænd skaber debat på sin egen måde. De er filosofiske malerier med en intention om at sætte fokus på noget.

Maleriet koster 1.800 kr. Maleriet måler 30 x 30 cm.

Maleri med astronaut

Her er det kærligheden til hjemmet. Forstil dig at en rummand lander i stuen for første gang. Helt uden erfaring i at det er en stue? I stedet for at lande på månen er han landet i en stue. Nu er turen kommet til at udforske planten, der står foran ham for første gang. Er den mon farlig eller god for sundheden? Nogle gange skal vores naturlige nysgerrighed vækkes uden at vi dømmer på forhånd. Det handler maleriet om.

Maleri med inspiration fra rumfart

Astronauter der er landet i stuen

Malerier med de sjove astronauter er ideer jeg fik som er lidt filosofiske. Tanker omkring, hvad vil der ske, hvis du aldrig har set en stue før?

Forestil dig, at du ikke aner om en tallerken er farlig eller ej? Om en citron er en bombe? eller om lys er skadeligt? Det er ideen bag malerierne med astronauter at male verdenen som om, du aldrig har set den før. Lær at se alting med HELT friske øjne igen, uden at være dømmende.

Kontakt mig på min mail mettehansgaard@gmail.com tlf. 42680900 hvis du har spørgsmål

Du kunne også være interesseret i...

Skriv et svar