Malerier til boligen

Malerier til boligen – få ny inspiration til din bolig med kunst til væggen

Inspiration til boligen kan du finde hos kunstner Mette Hansgaard. I Hendes hyggelige galleri i Rørholmsgade kan du gå på opdagelse i Mettes maleri samling. Malerierne er malet af kunstneren selv og inspireret af nordiske landskaber

store-malerier

Indretning med kunst og malerier giver rummet stemning

Når du får et nyt kunstværk hjem, er der mulighed for at se maleriet i forskellige rum. Det giver dig en god fornemmelse for, hvordan du kan indrette din bolig i forhold til den indretning du ønsker. 

Indret-med-malerier-til-boligen

Malerier i alle størrelser males på bestilling

Når du indretter din bolig med malerier kan du overveje, hvor meget du synes, et maleri bør fylde i det rum, du ønsker at indrette. 

Nogle ønsker at maleriet bør fylde meget på væggen. Andre ønsker billeder hængt op som små serier af fortællinger som skabet et samlet udtryk. 

Et maleri skal tale til hjertet. Måske kan du prøve at mærke efter om du tænder på motivet eller om det for dig, handler mere om farvevalg og sammenhæng med rummet. 

At købe malerier til boligen er en individuelt følelse.Vi kan opleve kunst til boligen meget forskelligt. 

Malerier-boligindretning-mette-hansgaard

Hos Mette Hansgaard kan du få malerier på prøve i din egen bolig inden du tager beslutningen om at ville købe kunst. Det giver dig tid til at mærke efter. Et kunstværk skal føles rigtigt for dig og du skal kunne se det på din væg derhjemme, synes jeg.  

Du betaler blot fragten. Køber du kunstværket, betaler jeg fragten på Sjælland. Det er efter aftale i andre dele af landet.

Skriv et svar