Lær at male akvarel fra bunden

Akvarel er en dejlig måde at udfolde sig på kreativt

Vil du lære at male akvarel fra bunden iKøbenhavn, kan du lige ved Nørreport station bag Botanisk finde Atelier Mette Hansgaard, som ligger i galleri H. Her er kurser til dig der vil lære at male. Vil du på kursus i akvarel, så se kursusprogrammet på www.mettehansgaard.dk. Her kan du læse mere om både fysiske akvarelkurser og onlinekurser i akvarel.

Kurser i akvarel for begynder og let øvede

Mette tilbyder kurser i akvarel for begyndere og kurser for let øvede. Kurserne henvender sig til dig, der gerne vil male akvarel. Måske vil du gerne lære det helt fra bunden, fordi farverne stikker af, når du forsøger at male med dem. Det oplever mange, og hos Mette kan du få styr på dine farver og lære at bruge mange forskellige teknikker i akvarel.

kursushold i akvarel

Akvarelteknikker du kan bruge i mange opgaver

Akvarel for begynder kurset henvender sig til dig, der ikke helt ved, hvordan du skal komme i gang med at udforske dine akvarel teknikker. Vi starter med konkrete øvelser som er overskuelige til at begynde med. Vi bruger naturen som fantasi og sætter gang i øvelser med elementer fra blomster, frugt og grøntsager.

Let kursus trin for trin

Når du har været i gang et par gange øges sværhedsgraden i det tempo, der passer til gruppen. Billeder med marker og birketræer og blomster bliver brugt i undervisningen. Der undervises til rolig musik. Mettes atelier ligger i Galleri H i kunstnergaden Rørholmsgade 6. kld.tv. Hvis du vælger onlinekurser får du adgang til en e-bog om akvarel for begyndere samt mulighed for feedback fra Mette

Har du spørgsmål til kurset kan du altid kontakte mig med relevante spørgsmål om akvarel.

Onlinekurser i akvarel kan du få adgang til her: Akvarelkurser online

sådan kommer du i gang med at male akvarel

Akvarel for dig der vil fortsætte med læringer

Lær nye øvelser og lær mere om at male med akvarel

På kurset akvarel let øvede med programmet natur og blomster, de fire årstider, er for dig der har malet lidt før, og som gerne vil fortsætte med at vide mere om at komme godt i gang med at male akvarel. Vi tager afsæt i blomster, landskaber fra årstiderne og maler billeder, der interesserer dig i øvrigt. Hvad er du optaget af at male? Der vil også være bindende øvelser for at øve teknikker gradvist. I takt med at du maler med akvarel og får øvelser, vil du kunne implementerer teknikkerne i dine akvareller, og blive en dygtig akvarelmaler med tiden.

Vi arbejder med succes oplevelser på kurset, så du kommer til at føle ro i at male akvareller.

Hvis du oplever akvarel som problematisk, så kan du altid skrive til mig eller ringe mig op.

  • Læs mere om modul 2 – Natur og blomster – De fire årstider og særligt farveblandings kursus.
malekursus-akvarel

Lær at blande farver i akvarel med kun tre primær farver

Vil du blive god til farveblanding? så har jeg et godt kursus i at lære at blande farver

Du kan købe farveblandingskurset for sig selv. Det er tre gode videoer, der guider dig igennem træning i at kunne blande alle farver med kun 3 akvarelfarver. Nemlig gul, blå og rød som er primær farver.

Kurset i farveblanding er tre videoer, hvor du maler et rødløg, en appelsin og en peberfrugt. Kurset er for dig, der ønsker at træne at male med få farver, og som ønsker at lære at blande farver som en professionel.

Kursus i farveblanding
gratis akvarelkursus onlinekursus akvarel for begyndere

Prøv et minikursus for 0 kr. og mærk efter om akvarel er noget for dig

Du vil få adgang til Mettes tre forskellige videoer, så du kan danne dig et indtryk. Du vil få adgang til Mettes guide til materialer til akvarel både som PDF og som video. Der vil være gode råd undervejs på e-mail.

Lær at male akvarel fra bunden på fysiske akvarelkurser i København

Hvis du er mere til at lære at male på hold. Så book plads på mine akvarelhold i København. De holdes løbende. Akvarelkurserne er 1-5 gange om aftenen. Kurser kan også gives som gave efter aftale. Det er ikke et krav, at du kan tegne og male i forvejen.

De holdes i Galleri H – Atelier Hansgaard. Rørholmsgade 6. kld.tv. 1352 København K.

#mailmunch-pop-610309