Lær at male akvarel fra bunden

Akvarelkurser for begyndere er et kursus til dig der gerne vil igang med at male akvarel.

Akvarel er en dejlig måde at udfolde sig på kreativt

Vil du lære at male akvarel fra bunden iKøbenhavn, kan du lige ved Nørreport station bag Botanisk finde Atelier Mette Hansgaard, som ligger i galleri H. Her er kurser til dig der vil lære at male. Vil du på kursus i akvarel, så se kursusprogrammet på www.mettehansgaard.dk.

Kurser for begynder og let øvede

Her er der både kurser i akvarel for begyndere og kurser for let øvede. Kurserne henvender sig til dig, der gerne vil male akvarel. Måske vil du gerne lære det helt fra bunden, fordi farverne stikker af, når du forsøger at male med dem. Det oplever mange, og hos Mette kan du få styr på dine farver og lære at bruge mange forskellige teknikker i akvarel. Hvornår man er øvet? Du er let øvet, når du har gennemgået et akvarelkursus 1-5 gange, og ønsker at fortsætte læringsforløbet.

Akvarelteknikker du kan bruge i mange opgaver

Akvarel for begynder kurset henvender sig til dig, der ikke helt ved, hvordan du skal komme i gang med at udforske dine akvarel teknikker. Vi starter med konkrete øvelser som er overskuelige til at begynde med. Vi bruger naturen som fantasi og sætter gang i øvelser med elementer fra blomster, frugt og grøntsager.

Let kursus trin for trin

Når du har været i gang et par gange øges sværhedsgraden i det tempo, der passer til gruppen. Billeder med marker og birketræer og blomster bliver brugt i undervisningen. Der undervises til rolig musik. Mettes atelier ligger i Galleri H i kunstnergaden Rørholmsgade 6. kld.tv.

Har du spørgsmål til kurset kan du altid kontakte mig med relevante spørgsmål om akvarel.

Akvarel for dig der vil fortsætte med læringer

Lær nye øvelser og lær mere om at male med akvarel

På kurset akvarel let øvede er for dig, der er kommet i gang med at male akvarel. Vi tager afsæt i billeder, dyr og landskaber og arbejder med det der interesserer dig mest. Hvad er du optaget af at male? Der vil også være bindende øvelser for at øve teknikker gradvist. I takt med at du maler med akvarel og får øvelser, vil du kunne implementerer teknikkerne i dine akvareller, og blive en dygtig akvarelmaler med tiden. Vi arbejder med succes oplevelser på kurset, så du kommer til at føle ro i at male akvareller.

kursus i akvarel lær at male akvarel hos Mette

#mailmunch-pop-610309