Lær at male akvarel fra bunden

Akvarel er en dejlig måde at udfolde sig på kreativt

 
akvarelkursus-i-koebenhavn-onlinekurser

Vil du lære at male akvarel fra bunden? i København. 

Så kan du lige ved Nørreport station bag Botanisk finde Atelier Mette Hansgaard, som ligger i Galleri H. 

Her er kurser til dig der vil lære at male. Vil du på kursus i akvarel, så se kursusprogrammet på www.mettehansgaard.dk.

Her kan du læse mere om både fysiske akvarelkurser og onlinekurser i akvarel.

Akvarel for begynder og let øvede hjælper dig videre

Mette tilbyder kurser i akvarel for begyndere og akvarelkurser for let øvede. Kurserne henvender sig til dig, der gerne vil male akvarel. Måske vil du gerne lære det helt fra bunden, fordi farverne stikker af, når du forsøger at male med dem. Det oplever de fleste i begyndelsen. Hos mig kan du få styr på dine farver og lære at bruge mange forskellige teknikker i akvarel.

akvarelkurser

Akvarelteknikker du kan bruge i mange opgaver

Akvarel for begynder kurset henvender sig til dig, der ikke helt ved, hvordan du skal komme i gang med at udforske dine akvarel teknikker. Vi starter med konkrete øvelser som er overskuelige til at begynde med. Vi bruger naturen som fantasi og sætter gang i øvelser med elementer fra blomster, frugt og grøntsager.

kreative-gaver

Kom let i gang med akvarel

Når du har været i gang et par gange øges sværhedsgraden i det tempo, der passer til gruppen. Billeder med marker og birketræer og blomster bliver brugt i undervisningen. Der undervises til rolig musik. Mettes atelier ligger i Galleri H i kunstnergaden Rørholmsgade 6. kld.tv. Hvis du vælger onlinekurser får du adgang til en e-bog om akvarel for begyndere samt mulighed for feedback fra Mette

Har du spørgsmål til kurset kan du altid kontakte mig med relevante spørgsmål om akvarel. Kontakt mig på metteskunst@gmail.com for fysiske kurser eller spørgsmål om akvarelkurser. 

Skriv et svar