Kunst til leje

Lej et maleri til væggen

Vidste du, at du kan leje et kunstværk i tre måneder af gangen og forny derefter.

Som noget nyt  kan du leje et kunstværk fra Mette Hansgaard. Malerier til leje, kan du se under Kunst til salg.

I min onlineshop med kunst – finder du kunst efter natur, stilleben, flamencodansere eller figurative malerier. Der er også akvareller og kunsttryk, du kan vælge at leje, hvis de allerede er indrammet.

Lige nu arbejder mange hjemme, og derfor har jeg valgt at opslå dette tilbud, så du kan få variation på væggen derhjemme, imens du arbejder. På den måde kan du få en varieret hverdag. Dette tilbud opstod under coronakrisen.

Art shop - malerier til boligen

Skab variation med kunst

For at leje et maleri kan du finde inspiration i Mettes katalog kunst til salg. Her kan du se Mettes malerier, som findes. Kataloget er et udvalg af kunstsamlingen.

Hvis et kunstværk er solgt eller udlejet, vil det ikke findes i onlineshoppen for eksempel. Det betyder ikke, at det ikke kan købes senere. Kunst til leje inspirerende boligindretning. Du kan leje et maleri og få varieret din boligindretning over tid.

 

hjemmearbejdsplads indretning

Lej kunst til kontoret

Kunst i boligen skal ses i forhold til dine møbler og din indretning. Kunst er for mange et overvejelseskøb, og for at gøre det nemmere for dig, har jeg valgt at tilbyde at udleje malerier over tre måneder. Din aftale kan sagtens forlænges til 6 måneder fx.

 

Praktisk information

Afhentning og levering

Aftalen bliver fornyet hver tredje måned. Hvis du ender med at betale for hele kunstværkets pris over lejeperioden, skal du ikke betale mere end kunstværkets endelige pris er. Det betyder, at du ejer maleriet, når den fulde pris er betalt.

Afhentning af kunst sker i Galleri H i kunstnergaden Rørholmsgade 10. kld.tv. 1352 Kbh. K.

 

Du aftaler en tidspunkt, der passer i din families kalender på metteskunst@gmail.com så mødes vi i døren, og du får maleriet med hjem. 

Kunst til leje inspirerende boligindretning

Indret din hjemmearbejdsplads med kunst fra Mette Hansgaard.

Du kan leje et maleri med forkøbsret for kun 398 kr. om måneder.

Kunst fra Mette Hansgaard er positive malerier i glade farver, der lyser boligen op. Det betyder meget for mig som kunstner, at kunsten finder gode nye hjem. Imens kunsten er udlejet, kan jeg ikke sælge kunstværket. Derfor så er udgangspunktet, at det udlejes tre måneder af gangen, og derefter kan du forny aftalen eller ombytte til et andet kunstværk i tre måneder.

kunst-til-leje

Sådan lejer du kunst

Kunst til leje. Praktisk information – sådan gør du

Sådan booker du et kunstværk til leje

1. Start med at finde inspiration under siderne Kunst til salg.
Herunder finder du malerier, akvareller

3. Kontakt Mette direkte på mail ved at skrive til metteskunst@gmail.com – Skriv hvad ønsker du at reservere?

3. Gå til denne kurv og betale lej et maleri for 398.-  hver måned. (Lejer du op til en måned eller midt i en måned er de første dage gratis.)

4. Aftal afhentning i Galleri H. Rørholmsgade 10. kld.tv. 1352. København K. Eller aftale levering i Danmark.
Eventuelt forsendelsen skal du betale for efter aftale. Det afhænger af, hvor du bor i Danmark.

  • For at kunne leje, skal dit hjem være et ikke ryger hjem
  • Ønsker du levering, der koster penge, skal du betale for leveringen. Det afhænger af, hvad der skal sendes og størrelsen.

Se mere om Kunst til salg her.