Kunst for alle i Lokomotivhallerne

Kunst for alle nordiske landskaber og kunst af Mette Hansgaard

I 2020 kunne du finde mig lørdag på stand B56 i Lokomotivværkstedets messehal med kunstnergaden Rørholmsgade

I 2018 – 2019 udstillede jeg på Kunst for alle med egen stand og en keramiker. I året 2020 deltager jeg med kunstnergaden Rørholmsgade. Vi er en fælles gruppe kunstnere med fælles gade. Derfor har vi åbne atelier døre en gang om måneden. Første søndag i måneden. Vi har valgt at deltage i fællesskab. Jeg har et maleri med på messen, resten af min kunstsamling kan du finde i mit galleri i Rørholmsgade, hvor jeg har åbent efter aftale på sms 42 68 09 00
Læs mere om kunstnergaden Rørholmsgade her

Mettes malerier kan ses i Galleri H i Rørholmsgade 10.

Foto af billedkunstner Mette Hansgaard på kunstmesse 2018. Malerierne er solgt, se friske malerier her

Kunstmessen Kunst for alle er en af Danmarks bedste kunstmesser.

Derfor var det i året 2018 lykkedes mig at komme med på kunstmessen. På stand 62B kunne du besøge Mette Hansgaard og keramiker Ingrid Ebbesen. Vi delte stand på kunstmessen. På Messen vil jeg primært have malerier med. Mine inspirationer som jeg præsenterer på kunstmessen kunst for alle, vil være inspireret fra mine ferie i den smukke natur. Bjergvandringer i Pyrenæerne og i Norge vil være i centrum for Mettes kunst. I 2020 har jeg birketræer med.

Billedkunst af kunstner Mette Hansgaard 2018. nyeste malerier – nye billeder kan ses i galleri H i København.

Galleri H Rørholmsgade 10 kld.tv. København har åbent hver uge.

Galleriet Galleri H har normalt åbent hver uge. Det er efter aftale i 2023. Vil du se kunst i København i øvrigt så kik in forbi mit hyggelige galleri i Galleri H, Rørholmsgade 10. kld.tv. København.
Galleri H og Atelier Mette Hansgaard galleri. Det ligger lige ved søerne og Statens Museum for kunst i en rigtig kunstnergade. Der er i øjeblikket ikke gennemgang gennem Botanisk have. Så gå uden om.

Mettes malerier inspireret fra norden. Keramikken til højre er af Ingrid E.

Billetter til kunstmessen Kunst for alle

Du kan købe billetter online på kunst for alles website.

Læs mere om kunstmessen her

Kunstmessens åbningstid 2020
02.10.2020 – kl. 15.00-20.00
03.10.2020 – kl. 10.00-18.00
04.10.2020 – kl. 10.00-17.00

Adresse til kunstmessen Kunst for alle Lokomotivværkstedet
Lokomotivværkstedet
Otto Busses Vej 5A
DK-2450 København SV

(stand link)   billedkunstner Mette H

Skriv et svar