Kunst for alle (stand 62) byder på kunst af Mette Hansgaard i 2018.

Kunstmessen er en af Danmarks bedste kunstmesser. Derfor er det i år endelig lykkedes mig at komme med på kunstmessen. På stand 62 vil du kunne besøg Mette Hansgaard og keramiker Ingrid Ebbesen. Vi deler stand på kunstmessen. På Messen vil jeg primært have malerier med. Mine inspirationer som jeg præsenterer på kunstmessen kunst for alle, vil være inspireret fra mine ferie i den smukke natur. Bjergvandringer i Pyronæerne og i Norge vil være i centrum for Mettes kunst.

Galleri H Rørholmsgade 6 kld.tv. København har i 5-7 oktober kun åbent om søndagen 12-16, hvor der er er stedfortræder.

Galleriet Galleri H har normalt åbent hver uge. Der er åbent hver onsdag og torsdag 15-18 og lørdag 11-14. Vil du se kunst i København i øvrigt så kik in forbi mit hyggelige galleri i Galleri H, Rørholmsgade 6. kld.tv. København om søndagen kl. 12-16.
Galleri H og Atelier Mette Hansgaard er et hyggeligt atelier og Popup galleri. Det ligger lige ved søerne og Botanisk Have i en rigtig kunstnergade.

Billetter til kunstmessen Kunst for alle

Gæster du mit galleri i København for at se mine udstillinger, kan du være heldig at få en gratis fribillet til kunstmessen kunst for alle. Fribilletten fås kun ved at møde fysisk op i mit galleri. Galleri H har åbent hver uge og du kan læse mere om gæsteudstillingerne på www.gallerih.dk Det er først til mølle, da jeg har begrænsede billetter.

Læs mere om kunstmessen her

Kunstmessens åbningstid
05.10.2018 – kl. 15.00-20.00
06.10.2018 – kl. 10.00-18.00
07.10.2018 – kl. 10.00-18.00

Adresse til kunstmessen Kunst for alle
Billetter: Skriv til mig, hvis du ønsker at hente en billet i Galleri H. inden messen, måske har jeg en tilbage.

Lokomotivværkstedet
Otto Busses Vej 5A
DK-2450 København SV

 

Billedkunstner Mette Hansgaard

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar