Kvinden i træet – Akvarel maleri 60 x 50

kr.2.500,00

Kunst til boligen malet som akvarel malerier

I Galleri Mette Hansgaard i Rørholmsgade 10. kan du se Mettes kunst, inden du køber den.

Mette har også akvarelkurser i København og onlinekurser i akvarel. Så du kan også lære at male akvarel hos Mette

Galleri H´s website

 

Varenummer (SKU): 22145kvinden i traet Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Kvinden i træet. Akvarel maleri 60 x 50 ca.

Akvarel på papir kan indrammes efter ønske med hvid passepartout og ramme i sølv. Prisen online er uden ramme.

Figurative fortællinger på papir malet som akvarel. Her er det fortællingen om kvinden i træet. (kr. 3.000 med sølvramme i galleri)

Dette billedet er malet på papir med akvarelmaling. Papiret er 300 gram og det er indrammet i en sølvramme. Billedet er et livets træ motiv, hvor der gemmer sig en stærk kvinde inde i træstammen. Billedet er malet i rosa og violette farver. Baggrunden er i gule farver.  Når jeg maler akvarel mærker jeg min intuitive evne komme til mig. Her skabes en intensiv energi. Derfra skaber jeg livets træ akvarellen, som intuitiv kommer til mig, i takt med at jeg maler.

Akvarelkunst

Billedet er malet som en akvarel maleri. Lyst billede i rosa og gyldne farver, malet i hånden på 300 grams papir. Kunst af Mette Hansgaard. Det er malet som akvarel på papir. Akvareller kan sendes i Danmark uden rammer og kan afhentes i øvrigt i København.

Du har 14 dages returret. Det betyder, at du kan få kunsten på prøve i 14 dage.
Kunsten skal altid returneres i samme stand som ved levering. Hvis du køber billedet uden ramme, kan du selv vælge, hvordan du vil ramme det ind efterfølgende.

Akvareller til salg

  • Du kan finde flere akvarelmalerier til salg i onlineshoppen. Akvareller er unika kunstværker. De kan sendes uden glas og ramme.

Hvis du gerne vil se akvareller live – så kan du gå på besøg i Mettes atelier i Rørholmsgade 10. Her maler hun akvarel og maleri til daglig. Du kan også komme på akvarelkurser hos Mette Hansgaard. Akvarelkurserne tilbydes som fysiske kurser eller som online kurser i København. 

Mette har også malekurser online på kunst og kurser.dk 

Yderligere information

Vægt 2 kg

Du kunne også være interesseret i...

Skriv et svar