Lær at male akvarel

Akvarelkurser ved Mette Hansgaard. Kom let i gang med at bruge din kreativitet

Hej jeg hedder Mette og underviser i akvarel. Jeg har malet akvarel i over 30 år. Mine billeder males med kraftfulde akvarelfarver på en fantasifuld måde. I min undervisning lægger jeg vægt på at hjælpe dig videre med gode grundteknikker. Du vil få mulighed for at åbne op for at bruge din kreativitet, så du kan lære at male. Første step er, at jeg gerne vil glæde dig med at lære dig færdigheder, der giver dig tryghed i at bruge akvarelfarverne. Derefter folder vi paletten ud.

Kunstner Mette Hansgaard´s kunst og kurser

Sommerkurser i akvarel. Nye akvarelkurser fra juni til september

Sommerkursus i akvarel onsdag den 7. juli – Lær at male valmuer. 3 timer 425 kr.

Onsdag den 7. juli har du mulighed for at lære at male akvarel, inden du skal på sommerferie. Så kan du male på din ferie.

Der kan også oprettes et hold, såfremt minimum 4 tilmelder sig: 

På kurset arbejder vi med konkrete øvelser. Kom og mal for sjov og lær at male akvarel. Hyggelige akvarelkurser i København K.

Kontakt og tilmelding på metteskunst@gmail.com

Akvarelholdet oprettes, hvis der kommer ca. 4 tilmeldinger, og du vil få besked ugen op til kursus start om holdet bliver oprettet. Pris 850 kr.  Frist for tilmelding ugen inden, dog senest den 21. juni. Først til mølle.

Akvarelkursus for begynder og let øvet fra den 26. august 2021. 5 gange torsdag aften

Datoerne for akvarelholdet fra august bliver den 26. august og derefter 9/9, 16/9, 23/9 og 30/9.  Akvarelkursus kl. 18:00 – 21:00. Der er 2 pladser tilbage.

Pris 1.800 kr. Såfremt der kommer covid restriktioner flyttes kurser frem i tiden. Frist for tilmelding er lige nu den 14. august. Tilmelding til metteskunst@gmail.com. Først til mølle.

Akvarelkursus for alle 5 gange fra oktober – udsolgt

  • Næste efterårshold 5 gange akvarelkursus bliver tirsdage fra den 5. oktober 2021. Disse datoer vil blive 5.oktober, 12.oktober, 19. oktober. 2. november. og 9. november kl. 17:45 – 20:45. Udsolgt. Hold kan oprettes i takt med interessen, så skriv gerne til mig. Kom på venteliste

Akvarelkurset intuitiv akvarel. Kreativitet til livspower og indre ro.

Dette hold kan først blive efter sommerferien. Kom på venteliste.

Dette kurset kræver ingen forudsætninger. Introduktionshold mod indre uro eller følelser forbundet med stress. Godt kursus, hvis du er oplever indre uro på en eller anden måde. 2,5 times afslappende malekursus. Tilmelding til metteskunst@gmail.com

Lær at male akvarel og bruge din kreativitet

Mettes kurser for begyndere og let øvede

På denne side kan du danne dig et overblik over, hvilke hold jeg kan tilbyde. Akvarelkurserne kan enten være som fysiske hold med mødepligt. Det kan også være onlinekurser, som du kan tage derhjemme. Hvis du har en privat gruppe, der ønsker undervisning privat, kan det arrangeres.

Lær at male akvarel og bruge din kreativitet

Akvarelkurser hvor du lære at male

Modul 1. er for begyndere og modul 2 er fortsætter holdet

Mine kurser henvender sig til dig, der ønsker at lære at male. Mine akvarelkurser for begyndere online er for dig, der aldrig har malet før eller som har malet lidt før. Mit fortsætter akvarelkursus hedder modul 2. I takt med at du bliver bedre og bedre til at male, bliver øvelserne gradvist sværere.

Jeg tilbyder at lære dig at male som online kursus i at male akvarel. Covid-2019 har lagt min kursus plan ned. Det har givet en del problemer med at kunne opretholde hold. Derfor vil der resten af året ikke blive holdt fysiske kurser i København. Du må dog gerne komme på venteliste. Så må jeg se, hvordan verden ser ud efter sommerferien.

Kurser med gode anbefalinger

Ikke alle ønsker onlinehold, og det er også helt okey. Mine onlinekurser har dog fået rigtig god feedback fra kursister, selvom de hellere ville undervises fysisk. Min kursister hjælper mig også på sporet til nye videoer, de synes er aktuelle.  En af mine kursister mente, det mindst burde koste 1999.- kr. fordi det var så godt. Det koster dog kun 799.- og du har adgang i et helt år. Det er da cool, synes du ikke?

Kursus online akvarel

Kursus oversigt over onlinekurser, hvor du kan lære at male

Her er de direkte links til de tre akvarelkurser online. Du vil også få en gratis e-bog til kurserne, som passer til.

Kursus online akvarel

Akvarelkurser for begyndere er modul 1.

Lær at male akvarel fra bunden.

Når du starter med at ville male, kan det virke svært at vide, hvordan du starter op. Derfor anbefaler jeg, at du ser min video med materialevalg. Den ligger på mine sider og på min blog. I videoen beskriver jeg de materialer, som jeg anbefaler dig at starte med at bruge. Så er du klar til at gå i gang bagefter.

Start med de rigtige øvelser først og undgå at give op

Mine kurser er kreative kurser, der har fokus på at udvikle dig. Kun ved at møde dig, der hvor du er i din udvikling, kan du blive løftet til næste niveau igennem undervisning.  Du vil på mine kurser lære at male akvarel, så du bliver tryg i at bruge farver og vand i den rette balance.

Jeg underviser primært akvarel for begyndere og let øvede, fordi der findes mange dygtige malere, der har fortsætterkurser. Mit speciale er at løfte dig, hvor du kan opleve at føle dig mest usikker i male processen. Når du først har fået styr på dine farver og vandmængder, så kaster vi os ud i nye øvelser og giver slip på kontrollen.

Kursus i akvarel for begyndere

Mange af mine akvarelkursister, på holdet akvarel for begyndere, har aldrig malet akvarel før. De har måske oplevet, at starte op på store hold, hvor der ikke var tid til at lære dem at male. Hos mig har mine fysiske hold aldrig været over 6 personer. Det har betydet, at der er god tid til at undervise. Mine kurser holdes i København, når de er fysiske kurser, når der ikke er corona, og lige nu er kurserne online.

Akvarelkursus

Akvarelkursus modul 2 let øvede – online kursus

Under akvarelkursus modul 2 kan du læse om mit hold, som er en fortsættelse af akvarel for begyndere. Dette er let øvede og er modul 2. Det er for dig, der har malet lidt før, men som gerne vil lære mere. Måske ønsker du at blive bedre til at male.

Der er stor forskel på, hvordan man oplever, at føle sig sikker i akvarel. Det kan være, du har malet i mange år, og føler dig usikker på en teknik. Det kan også være, du bare savner inspiration og guides til at komme videre. Det er op til dig, hvordan du ønsker at bruge mine kurser til at komme videre. Faktum er, at du vil lære at male sammen med andre. Det er små hyggelige hold i København K. Der er mulighed for at ønske særlige øvelser.

Akvarelkursus lær at male

Lær at male akvarel – Online kurser

Mette tilbyder onlinekurset akvarel for begyndere, som har fået gode anmeldelser af brugere.

Du vil få en tilhørende e-bog med visuel guide. Du vil også få 7 gode trin for trin øvelser. Akvareløvelserne vil guide dig igennem flere teknikker, som du skal bruge for at lære at male akvarel.

akvarelkursus af Mette Hansgaard. Farveblandingsøvelse

Akvarelkurser er flyttet ud til hele Danmark som online undervisning

Mine kurser begyndte som små hold i Galleri H i København. Her har jeg startet kurser op om aftenen, når det var muligt. Pga. Covid er mine kurser gået på nettet. Det betyder, at du kan tage kurset uanset hvor du bor i Danmark. Normalt ville jeg kunne undervise i København. K.

Akvarelkursus

Det sidste kursus, som jeg vil fortælle om her på siden, handler om at bruge akvarel til at få livsglæde og giv slip på fx. sorg eller følelser forbundet med stress

Vidste du, at kreativitet er en genvej til mere livsglæde og indre ro. Med livspower, har jeg skabt et personlig udviklings kursus, som handler om at bruge maleglæde og mindfulness til at give slip og finde ro. For eksempel hvis du har været stresset eller mærker indre ubalance, og har brug for at give slip på det. Så kan det være rart at komme i kontakt med kreativitet og følelser igennem kreativitet.

Alternativ livsglæde med intuitiv akvarel og kunst som kunstterapi

På dette kursus lærer du ikke kun at male, men vi arbejder med at mærke efter og for at finde roen i kroppen. Derfor maler til meditations musik og maler følelser ud som intuitiv akvarel. Du vil også få guidede øvelser undervejs. Det er et roligt kursus. Du kan lige nu tilmelde dig prøvedage i sommerferien.

Kurser i København

Kurser i København, hvor du lære at male

Undervisning i København lige bag Botanisk have er muligt over året.

Kurserne fysisk kan finde sted i mit Galleri i København. Rørholmsgade 6. kld.tv. 1352 København K.

Så kom ind i mit galleri og sig hej. Det er helt uforpligtende, og her kan du møde mig, inden du evt. booker undervisning.

Min baggrund som underviser er, at jeg arbejder med billedkunst til daglig. Jeg har en NLP master indenfor personlig udvikling, hvor jeg skrev master om online undervisning. Dertil er jeg mindfulness instruktør.

Til daglig udstiller jeg min kunst og sælger malerier til private og kunstforeninger. Det har jeg gjort hele mit liv, og i dag er jeg 47 år.

Plads bestilling på fysiske akvarelhold i København

Kom gerne med på et akvarelhold. Det gør du ved at skrive en mail til Mette på mailen metteskunst@gmail.com.

Du kan også købe gavekort til familien, som kan byttes til andet kunst.