Stort maleri med flamencodanser

kr.14.000,00

Stort maleri til salg. Blåt hav og stor hvid svane med æg

Beskrivelse

Stort maleri med flamencodanser 120 x 100 cm

kr. 14.000. Stort maleri til salg.

Kvinde der poserer i dans. Flamencodanser i bevægelse mod højre knæ, mens kjolen falder ned over kroppen. Maleriet er malet med akrylpå lærred. Akrylmaleriet er malet på en stor blændramme med kryds.

Maleriet står nærmest levende, og er meget smukt og enkelt. Store malerier kan lånes på prøve – hvis du har behov for det. De fleste mærker godt efter inden, og så plejer det at vise sig at være en succes, når det kommer hjem på væggen

Kunst til væggen i røde og blå farver

flamencodans malerier kunst online
Malerier til salg med flamencodanser. Tango eller Flamenco dans i fri fortolkning. 120 x 100 højde- dejligt rødt maleri fyldt med livsglæde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Store malerier kan males efter aftale

Har du et særligt ønske til et maleri´s størrelse, så kan du undersøge om jeg kan male det på bestilling. De bedste malerier bliver malet i en kombination af inspirations flow fra oplevelser. Ved at gå i en tankeproces omkring følelsen i værket, kan jeg genskabe forbindelsen til de særlige inspirationer, der opstår i kunstprocessen.

Denne flamencodanser hedder Terese Condo og hun har vundet flere mesterskaber i både flamenco og mavedans. Hun stod model for mig i processen med malerierne.

Yderligere information

Vægt 8 kg
Størrelse 120 × 100 × 100 cm

Skriv et svar