Maleri figurativ skov med fantasi

kr.12.500,00

I Mettes online galleri kan du finde malerier med temaer. Inspireret fra livet.

Maleri figurativ skov med fantasi. Se det i kunstnergaden Rørholmsgade nr. 10.

www.gallerih.dk

Spørg gerne, hvis du har tanker du ønsker at opklare tlf. 42680900

Beskrivelse

Maleri figurativ skov med fantasi.

Maleri til salg 100 x 100 cm. På billedet ses en skov. Træer står i fantasifulde farver. Billedet er malet i hele palettens farver i en overvægt at røde brune toner. Billeder har også meget grønt i sig, og gule positive farver. Maleriet rummer små surrealistiske detaljer. I træet er det en tyr, du ikke kan se online.

I Mettes billeder er der tit skjulte figurer, der gemmer sig i træerne. Dem kan du få øje på jo mere du kigger på billederne. Malerierne er inspireret fra de danske skove, og på dette maleri er der brugt fri fortolkning i farvevalget.

Der er malet med farver, som kunstneren har følt maleriet burde males i. Det gør det anderledes end Mettes andre malerier.

Maleriet figurativ skov med fantasi er malet i røde og gyldne farver.

Du kan få malerier på prøve i din stue, hvis du er i tvivl om farverne passer til din bolig. Malerierne kan sendes med fragtmand.

Fragt til hele Danmark

Når du bestiller kunst, så vil jeg kontakte dig og spørge til dine ønsker til levering af maleriet.

Derved får du en meget personlig leveringsaftale, så vi kan være sikre på at maleriet kommer trygt frem til dig med fragtmand. Malerier kan også hentes i Galleri H i København. Det er nemmere og mere sikkert, men kan være svært, hvis du for eksempel bor i Jylland. Derfor sender jeg gerne maleriet til dig, der hvor du ønsker at hænge det i Danmark.

Skriv et svar