Malerier med flamencodansere online

Flamencodansere i onlinegalleri

Mette maler malerier med flamencodansere. De er inspireret fra livets dans. Mette har selv danset flamenco, funk og mange andre danse. Dans giver energi og den energi kan fortolkes som malerier med dans.

Flamencodans er en livskraftig dans som oftest kan opleves i Madrid eller Barcelona.

Siden Mette for første gang fik en kunst rejselegat og faldt over en spansk flamencodanser i Barcelona, så har dansere altid givet god energi til nye malerier.

Spansk flamencodanser maleri
Maleri af Mette Hansgaard 80 x 60 cm – Kan købes som plakat.

Plakat med Maskarade ses nedenfor.

Kunstværket har været udstillet i USA i en amerikansk kunstbog i 2010. Her blev også udstillet nogle malerier i Las Vegas.

Plakaten kan købes i str. 70 x 50 cm til 799 kr. inkl. levering eller som plakat i str. 50 x 40 cm inkl. levering til kun 350 kr.

Se den også under plakater.

flamencodanser-plakater-til-boligen
Kunstplakat af kunstner Mette Hansgaard. Flamencodanser-plakater-til-boligen

Akvarel og maleri serier med flamencodansere

Mette startede med at male dem som akvareller i store formater. De blev bl.a. udstillet på Art Copenhagen. Senere har Mette maler malerier efter bestilling og i det gør hun stadig.

Når Mette går i gang med at maleri, er det ofte, at det bliver solgt, inden det overhoved når ud til en fernisering. Derfor er du altid velkomne til at forespørge, hvis i er på udkik efter et maleri med dans eller flamencodansere.

Malerier med flamencodansere online

I Mettes onlineshop kan du finde aktuelle malerier til salg lige nu. Der kan være flere på lager så spørg gerne.