Akvarelkurser

Akvarelkurser af Mette Hansgaard

Akvarelkurset akvarel for begyndere –  er for begyndere, der ønsker at lære gode teknikker fra bunden. Vil du lære at male akvarel, anbefales dette grundkursus som en mulighed.

Akvarelkurset kan købes som fysisk kursus i København eller som onlinekursus, du kan tage derhjemme på video.

Øvelser på kurser

Vi gennemgår øvelser inspireret af naturen, citroner, træer og fugle i skoven. Tager du onlinekursus så bør filmene tages i den rigtige rækkefølge, så du udvider dit niveau i takt med ny læring. Du vil lære at male akvarel, og du kan få feedback over mail direkte hos Mette.

Akvarelkurser for alle, der vil lære mere – Natur og blomster

Er et det akvarelkursus du skal vælge, hvis du har malet lidt før og gerne vil lære flere metoder i at male landskabsakvareller eller teknikker til at male blomster. Du vil lære at sætte din fantasi fri, så du kan lære at se verdenen med en akvarelmalers øjne. Derfor arbejdes

Grundigt online akvarelkursus med 11 videoer

Du vil få gode øvelser i at male sommer, vinter, efterårsmotiv ved havet og figurativ fantasi. Derudover byder dette kursus dig på en grundig læring i farveblanding med kun tre farver. Lær at blande alle farver.

På kurset arbejder vi med naturen. Derudover får du grundige øvelser i farveblanding ud fra mere komplekse farveblandingsteknikker.

Du lærer at bruge dine primærfarver til at blande alle farver i konkrete motiver. Det betyder, at du lære at male billeder med kun tre primærfarver. Dette kursus er for dig der ønsker nye inspirerende timer med nye læringer i akvarel. Kom godt videre i at lære at male akvarel.

Kursus af Mette Hansgaard designet til at tage derhjemme på mobil eller pc. Akvarelkurser med fantasi og farver.

Gode kurser som vil lære dig mere om at male akvarel.