akvarel på papir. papir kunst

Akvarel billeder til væggen

Håndmalede billeder malet med akvarelfarver på papir, kalder man for akvareller. De er malet på kvalitetspapir med syrefrit papir. 300 grams papir med kvalitetsfarver.

De indrammes til udstillinger med glas og ramme. Derfor præsenteres de bedst sådan.

Akvarel kunst stilleben

Akvarel kunst. stilleben. Blomster motiv med grøn plante. Akvarel til salg i onlinegalleri

Plexiglas bestilles inden forsendelser

Online kunst i glas og ramme sendes uden glas, eller leveres af kunstneren selv i Storkøbenhavn, for at undgå skader i posten. Du kan også bestille med plexiglas, der ikke kan gå i stykker.

Kunst til væggen indrammet i glas og ramme. Kan bestilles med sølv rammer. Sorte rammer skal først bestilles hjem. Akvareller i glas og ramme er dog meget svære at fragte med posten. Derfor kan akvareller sendes til dig, men uden glas.

Få rabat uden glas

Du vil få rabat, hvis du ønsker akvareller sendt med posten uden glas, fordi det så kræver, at du selv går forbi din lokale glarmester og køber et nyt glas. Kun på den måde, kan glasrammer sendes uden at gå i stykker.

Kunder stiller også forskellige krav til glasrammer. Nogle ønsker refleksfri glas. Brudsikkert glas. Museumsglas. Du kan også få plexiglas som ikke kan gå i stykker.

Afhenter du dine akvareller i København, så bliver jeg glad.

Levering uden problemer i Storkøbenhavn

Flotte farverige akvareller med fantasi og inspirationer fra livet. Malet af kunstner Mette Hansgaard kan leveres personligt til dig i weekend eller aften. Spørg gerne hvis du ønsker noget leveret direkte.

Kontakt Mette på metteskunst@gmail.com

Vinter motiv med is og sne akvarel

vinterlandskab kunst Mette Hansgaard. Akvarel malet på papir af kunstneren. Akvarelmaler Mette, underviser også i at male akvarel

Akvarel kunst

Akvarel billeder til væggen er kunst malet som akvarel maleri på papir. Kunst til væggen indrammet ofte i glas og ramme. Det er for at beskytte billedet.