Til leje popupgalleri

Til leje i København. Dejligt popup galleri. Ansøg om leje. Hyggeligt lille rum med vindue til gården. Rummet er udlejet til Susanne Charlotte.

Hej, I mit Galleri og Atelier har jeg et ledigt baglokale til leje. Rummet er på 6 m2 og er super fint istandsat og med galleribelysning. Rummet må kun bruges som fx Showroom, møderum, kontor lille atelier fx. Se flere billeder via nedenstående link.

showroom københavn til leje i københavns centrum

til leje København. rum til leje. ikke bolig.

Jeg hedder Mette og har et dejligt popup galleri i København. Her arbejder jeg selv i det ene baglokale. I forrummet udstiller jeg selv og andre kunstnere.  Derfor er forrummet ikke med i lejemålet. Lokalet ligger perfekt i indre imellem søerne og botanisk have. Du kan med fordel være kreativ. Hvis du er terapeut eller lign. kan der også være perspektiver.

til leje i København. Dejligt Showroom eller lille udstillingsrum i galleri

Popup udstillinger og malekurser

I Galleriet kan du som lejer holde kurser og workshops indenfor en gruppe på 4 – 10 personer. Det holdes i forrummet efter aftale med galleriets øvrige aftaler. Det kan give dig ekstra perspektiver til at overveje at leje baglokalet. Det betyder meget for mig, at vi har en fælles forståelse for gæster og kunder i galleriet. Derfor må vi være enige om anvendelsen af rummet, når du lejer det. Din forretning vil som udgangspunkt ikke have noget med mit galleri at gøre, men det må ikke skabe vild forvirring og utryghed hos gæster i galleriet.

Lokalets dør er en skydedør, så der kan ikke låses. Jeg er ikke forsikret på nogen måde. Så det vil være dit eget ansvar.

Rum til leje i attraktivt kvarter

Galleriet ligger i den attraktive kunstnergade Rørholmsgade. Her har 21 kunstnere værksteder og gallerier. Vi er et større fællesskab som forudsætter medlemskab. Gaden er kendt for at være en kunstnergade. Jeg går i dialog om lokalet, hvis du kigger forbi, og ser det. Der er fast åbent hver uge. Se åbningstid på min her

Mvh

Mette Hansgaard

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar