Privatlivspolitik og Cookies

Velkommen til galleriets website. Når du besøger en hjemmeside, kan der ofte blive indsamlet nogle oplysninger om dig, som systemet kan bruge til at tilpasse indhold.
Det kan være en hjælp til at udvikle siden til dig, som besøger gallerisiden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og overveje om du vil gå videre med besøget af hjemmeside, det er nemlig en system feature som jeg ikke har indflydelse på. Cookies findes i alle websites.

www.mettehansgaard.dk

http://www.gallerih.dk/

Vedr. Cookies
Mine hjemmeside bruger de såkaldte ”cookies”. Det er en tekstfil, som gemmes på mobilen, pcén  eller lign. Formålet er at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og evt. målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som kan giver f.eks. virus. Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil min side måske ikke fungere normalt.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte Google Analytics, Youtube o.lign. Jeg har både en youtupekanal, instagram og facebook, googlesite, som du er velkommen til at besøge.

Vedr. personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du bruger min hjemmeside, indsamler og behandles en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved at du klikker ind på noget af mit indhold, hvis du tilmelder dig i konkurrencer, vælger mit nyhedsbrev. Det kan også være når du samtykker til at registrerer dig som bruger eller abonnent, eller i øvrigt bruger mine services eller foretager køb via websitet.

Det er typisk følgende typer af oplysninger, der bliver indsamlet og behandlet: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på.

Ved tilmelding af nyhedsbrev modtager jeg blot dit navn og efternavn samt mail. Dette samtykker du til ved tilmelding. Informationerne bruges til nyhedsbreve.

Sikkerhed
Min side Mettehansgaard.dk har SSL og der er tekniske og organisatorisk sikkerhed mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Mette Hansgaards og Galleri H´s nyhedsbreve sendes via lukkede CMS systemer.

HUSK at tilføje mig som kontakt, når du tilmelder dig nyhedsbreve
For ikke at jeg ender i et spamfilter, må du meget gerne tilføje mig som kontakt med min mail mettehansgaard@gmail.com

Formål
P.t. er det ikke relevant, men oplysningerne kan bruges til at identificere dig som bruger, vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev.

Opbevaring af info
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment videregives ikke til andre.  Social mediers metoder til at bruge i forvejen kendte data, kan jeg ikke udtale mig om.

Galleriet benytter kun begrænset tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Fx samarbejder jeg med overordnede platforms programmør. Siden er hos en it leverandør af sidens ydelser.
Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Galleriet anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg har registreret. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til galleriet. Jeg har i mange år haft besøg på mine udstillinger, hvor gæster har ønsket at modtage nyheder. Hvis det ikke længere er tilfældet, så skriv endelig til mig.

Ønsker du ændringer til nyhedsbrev så skriv til mig.

Kontakt
Websitet ejes af:
Galleri H og Atelier Mette Hansgaard
Rørholmsgade 6. kld.tv. Kbh.
Mail: metteskunst@gmail.com
Galleri H er et hobbygalleri for kunstnere. Galleriet tager ikke provision.