Personlig udvikling og livscoaching i hos Mette i København.  www.coaching-kbh.dk

Brydning af mønstre og adfærd

Personlig udvikling og livscoaching hos Mette Hansgaard. Coaching i københavn

Jeg er uddannet NLP Personlig coach. Det ønskede jeg for at kunne hjælpe andre med at slippe gamle mønstre og arbejde sig hen imod drømmemål. Udover at være kunstner har jeg erfaring fra erhvervslivet.

Mønsterbrydning og udviklingsforløb

Personlig udvikling og livscoaching til dig. Få hjælp til at afklare drømme og muligheder

Personlig udvikling kan medvirke til at skabe forandringer i dit liv. Negative tanker kan stå i vejen for din udvikling. Med coaching kan du få et afklaringsforløb omkring, hvordan du ønsker at kunne realisere dine tanker om drømme og planer. Via afklaring kan du give dig selv nye betingelser, og få hjælp til at skabe nye rammer i dit liv. Uden mål kan det være svært at vide, hvor du ser dig selv. Hvis du forhindrer dig selv i at gå efter dine ønsker i livet, fordi andre kaster begrænsninger hen over dig, kan det blive meget svært at se muligheder alene. Det er her, du kan overveje at gå til livscoaching hos mig.

Hvad kan personlig udvikling med coaching give dig?

Du vil få mulighed for at afklare dine mål for dig, og derefter kunne finde ressourcer til at lægge en kommende successtrategi, for den udvikling du ønsker at arbejde med. For at jeg kan hjælpe dig, må du overveje, om du er motiveret til at ønske en forandring. Måske er du træt af noget eller nogen, og ved ikke hvorfor din energi forsvinder.

Vidste du, at man via afprøvede NLP coaching teknikker kan afhjælpe rygestop, nå nye mål,
bryde mønstrer, slippe uro, bryde tanker fra fortiden, der forstyrrer. Nlp coaching kan hjælpe dig med at slippe følelser  og spændinger fri.

Coaching med kreativ tilgang

I 2019 er det mit ønske at starte nye kurser i personlig udvikling, det kan du læse mere om på min side med kunst og kurser. kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål. mail:  mettehansgaard@gmail.com

Bemærk at NLP Coaching er ikke terapi, men det er en alternativ metode til at hjælpe mennesker videre.