stress af kursus fokus på indre ro med kreativitet

Stress af kursus med fokus på at opnå indre ro igennem kunst og kreativitet.

Afstressende kursus med fokus på indre balance.

Kurset opstartes kun ved tilmeldinger. Tilmeld dig uge til uge efter dit behov. Tilbud Pris 250 kr. pr. gang. Kurset i indre ro med kreativitet og mindfuldness gennemføres kun ved tilmeldinger mindst 2 dage før. Vi bør også være mindst minimum 4 tilmeldte. Du kan booke kursus alene, hvis du ikke ønsker at være i rum med andre, det er blot en anden pris.

Får energien tilbage med indre ro og kreativitet.

Vidste du, at kunst har en afslappende effekt? kombineret med mindfuldness og kreativitet kan du få roen tilbage.

Tilmeld dig til kursus i at give slip på stress, få mere ro og få energien tilbage.

Måske skal du tilbage til hverdagen efter en periode uden energi eller hvor stress eller uro har fyldt mere end du ville ønske? Så er dette hold noget for dig…
Mulige datoer på nuværende tidspunkt. Hold datoer tilpasses min kalender løbende, som det er muligt ift. øvrigt job, energi niveau etc.

Torsdag kl. 12:00 – 14:00 Husk at booke tid i forvejen metteskunst@gmail.com
Lørdag kl. 14:30- 16:30 Husk at booke tid i forvejen metteskunst@gmail.com
Opstartstilbud pris: kr.: 250 pr gang. Tilmeld dig mindst 3 dage før.
(Pris og betingelser gælder ikke akvarelkurser.)

Tilmeld dig dog senest t0 dage inden af hensyn til at kurset kan oprettes.
Kursus i at slippe stress med mindfuldness og kreativitet i København. Få mere nærvær og indre ro.

Stress og indre uro kan bl.a. afhjælpes via indre ro mindfuldness.

Som stresset kan man have svært ved at overskue at gå på et kursus i en hel periode. Derfor forsøger jeg som noget nyt, at se om det kan lykkes at oprette afstressende kreativitets hold, som man kan tilmelde sig efter ens energi niveau. Vi skal dog være minimum 4 personer, før et hold oprettes. Jeg giver dig besked to dage inden kursus dagen om holdet oprettes.

NLP Personlig coach Mette Hansgaard – kunst og coaching en for kunstterapi

Kurset tager udgangspunkt i min indsigt i læring om positiv psykologi, mindfuldness og min uddannelse som NLP Personlig coach. Derudover har jeg personlig erfaring med stress, som jeg har givet mig indsigt i håndtering af stress og uro, som gør at jeg gerne vil hjælpe andre videre.
Hvad kræver kurset i indre ro med kreativitet?

Kurset kræver ingen forudsætninger. Medbring tudser og tegnepapir. Vi bruger også lidt akvarel. Det kan udlånes på kurset mod en ekstra betaling.

Tilmeld dig nu, kurset med fokus i indre ro.
Tilmeld dig direkte på mail til mig Kontakt: mettehansgaard@gmail.com eller sms 42680900.

Indre ro med mindfuldness balance efter stress. Få hjælp til at finde fokus på dine værdier og positive energikilder

Hyggelige små kursushold

Vi bliver max 4 – 8 personer pr. hold. antal gange m.m. afhænger af deltagernes behov. Kurset bidrager til positiv energi og styrker dig : )

Bonus til dig, der har brug for ro på tanker

Som en bonus på din tilmeding vil du får et tilgodebevis på 1 times gratis coaching. Kontakt Mette på mettehansgaard@gmail.com SMS 4268 0900 så ringer jeg tilbage.

Husk at skriv om det er om ind ro, kunst eller personlig udvikling.
Du kan læse mere om personlig coaching i øvrigt på www.coaching-kbh.dk
Hvor holdes kurset: Kurset holdes i Rørholmsgade lige ved Botanisk have

Læs mere om hvad livspersonlig coaching ellers kan gøre for dig coaching-kbh.dk(Hvis du ikke høre fra mig, er der sket en fejl i mailen.)

Gå til forsiden mettehansgaard.dk

Kursus med fokus på indre ro og balance, mindfuldness. Få mere ro. Hvad vil du få ud af din deltagelse på kurset?

Målet med dette kursus i indre ro med mindfuld tilgang er at give dig ro. Kurset er langsomt at give dig mulighed for at få stille indsigt, accept og ro. Målet er gradvist at komme tættere på den indre ro, der kan være svær at få kontakt med i en stresset hverdag. På kurset fokuserer vi igennem farver, akvarel og via en guidet meditations rejse Mette sender dig på med lukkede øjne til vejen for at finde mere ro. Dette kursus har fokus på dig, der har brug for at få ro på. Som din NLP coach vil jeg guide dig igennem dette rolige forløb.

Hvilke forudsætninger kræver kurset?

Kurset henvender sig til dig, der har brug for at slappe af og føle ro. Til dig der har brug for at blive mere robust efter stress. Til dig der har tankemylder og følelsen af uro. Til dig der ikke kan stoppe op, og altid overarbejder, fordi du mangler et stå sted med ro.

Der er ingen forventninger til dig og dine evner på dette kursus. Du kan komme, som du har lyst til at bruge kurset, men tilmelding og betaling er bindende, da det kræver forberedelse fra min side. Kurset kan give dig stille indsigter, som kan give dig ro og forståelse for dig selv.

Kursus indhold – indre ro med guidede meditation, kreativitet og mindfuld tilgang.

Da jeg bruger afslappende lyde fra naturen jeg har optaget eller blid musik er det er en forudsætning for din deltagelse, at jeg kan spille noget roligt lyd/musik i forløbet. Vi vil arbejde blidt hen imod at kunne være til stede i os selv uden pres fra omgivelser. Der vil også blive brugt kunstneriske redskaber som akvarelfarver eller tudser. Tag derfor din kreativitet med i bevidstheden. Kreativitet behøver ikke handle om, at være god til at tegne og male.

Materialer til kurset

Vi vil arbejde med farver på papir. Kurset kræver ingen tegne kundskaber eller andre forudsætninger. Medbring gode tudser. Andre materialer udlånes på kurset, så du ikke skal tænke på det.

Mettes erfaringer

Jeg bruger min livserfaring kombineret med min uddannelse som personlig coach til at skabe mine kurser. Vejen til at skabe dette kursus er en konsekvens af, jeg selv har oplevet stress og uro. Jeg har personligt oplevet stress på hukommelse. Derudover ved jeg at mindre traumer, kan virke forstyrrende i hverdagen og give uro, hvor den ikke hører hjemme. Uro efter negative påvirkninger, fyringer, stress og uro kender jeg også til. Det er en naturlig reaktion. Du vil komme fri af den følelse, hvis du retter din opmærksomhed mod at skabe bedre balance i dit liv. Min erfaring er, det er kun dig, der kan beslutte at tage ansvar for, at du får det bedre. Det starter med at finde din indre kerne. Den du gerne vil være.

Læs mere om NLP Coaching her

Mønsterbrydning og udviklingsforløb

Mindfuldness mod stress og uro med kreativitet kursusforløb over 5 gange.

Hvad kan kurset give dig, der har travlt?

Kursus i mindfuldness og indre balance modvirker uro. Giv dit liv ro, og få energi.
Vi fokuserer bl.a. på rolige lyde/ musik og blide langsomme øvelser og vejrtrækning. Vi bruger også vores kreativitet.

Kursets formål er at hjælpe dig med skabe ro i dig. Kurset vil give dig indsigt til at arbejde med at give slip på uro, stress eller måske ønsker du at træde forsigtigt ud af angst. Kurset giver også mulighed for at tale med andre, der har tilsvarende ønske om mere balance. Fx hvis vi er konstant under press på vores arbejde.

Kan jeg deltage, hvis jeg føler mig stresset i min hverdag?

Kurset er især velegnet og målrettet personer med stress. Kurset kan være en usynlig nøgle til at komme i kontakt med at afdække stressfaktorer, du ikke kan få øje på. Hvis vi oplever stress aktiveres nervesystemet på en uhensigtsmæssig måde. Som stresset kan du opleve problemer med hjertebanken, press i kroppen, følelsesløshed eller hukommelsestab. For at aflaste stress må vi holde op med at gøre det, der bringer os i ubalance. Enten ved at finde mere overskud eller ved at ændre på de forhold, der ikke fungere for os, og som vi har indflydelse på. Dette kursus er et intro forløb i indre ro og det er det, vi vil arbejde os hen imod, at du vil få på kurset.

Stress og uro.

Stress kan desværre udløse angst lignende tilstande, der gør os mere urolige, end vi naturligt bør være. Desværre når vi ofte ikke at reagere, inden det er for sent. Når vi først er blevet udfordret med stress, så er det meget vigtigt at tage en dag af gangen. Derfor er dette kursus ikke noget “kvik fix” mod stress, men et kursus i at give dig mere  ro.

Kan jeg deltage, hvis jeg har en periode med mild social fobi/ angst?

Du må gerne deltage, hvis du vil være med til at arbejde med at give slip på din angst for grupper. Måske har du brug for at øve dig i at komme ud og være til stede med andre, som en øvelse mod at være sammen med andre (social fobi/angst).  Nogen gange kan vi også have indre modstand, hvis vi skal i gang igen efter en periode med overbelastning. Så kan vi blive nervøse for at ryge i fælden igen.