Mettes kurser i København i akvarel for begyndere kunstterapi eller personlig coaching

Kurser i København i akvarel og coaching, kunstterapi

På denne side kan du se et overblik over Mettes kurser. Mette er kunstner og NLP master i coaching og mindfulness instruktør. Kurserne holdes i København.

Galleri H ligger lige bag Geologisk Museum og Botanisk have. Galleriet er et hyggeligt lille galleri med skiftende kunstudstillinger, kurser og events. Her kan du gå på kursus i akvarel, personlig udvikling og kunstterapi. Kurser i personlig udvikling holdes altid uden for lukketid.

Hvor mange bliver vi på holdet?
Akvarelkurser kan spænde fra 3 – 9 personer.
Kunstterapi kurser er hold på max 7 personer minimum 2.
Personlig coaching er meget små hold på 4 – 8 personer.

Priser på kurser

Akvarelkursus på 5 gange 3 timer koster 1.500 kr.
Akvarelkursus 2 gange 3 timer koster 600 kr.
Personlig udviklingsforløb kursus. 5 gange koster 4.800 kr. inkl. Du får også en times gratis coaching.
Kunstterapi prøvesessions på hold a 2 timer i februar og marts kr. 500 pr. gang. Ønsker du at deltage på et af mine kurser, så vil jeg gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål.

Sted: Galleri H. Rørholmsgade 6. kld.tv. 1352 København K. Lige bag Geologisk Museum. Besøg gerne galleriet i åbningstiden. 

Kontakt: Mette Hansgaard på mail metteskunst@gmail.com Tlf. 42680900 du kan også sende mig en sms, så ringer jeg dig op, når jeg ikke er optaget med noget andet.

Kunsttereapi og coaching ved Mette H

Krop, sind og Ånd messen i Brøndby Hallerne

Ønsker du at få en snak med mig om kurser og personlig udvikling, så kan jeg i 2020 træffes på Krop, Sind og Ånd messen i Brøndby hallerne. Her står jeg på stand 212. Messen er en messe for personlig udvikling for krop og sjæl. I Januar kan du kigge forbi Galleri H i Rørholmsgade, og hente en fribillet til messen, så længe jeg har nogen tilbage. Galleriet har åbent for gæster hver torsdag 15-18 og søndag 12-16. Du kan også booke tid ved at kontakte mig.

Mvh
Mette

Kurser i akvarel København 2020

  • Akvarel modul 2 for dig der har malet lidt før, starter den 5. marts 2020 torsdag aften kl. 17:30 – 20:30 inkl. en pause.
  • Akvarel for begyndere starter den 21. april 2020. Tirsdag aften kl. 17:30 – 20:30 inkl. en pause.