Malerier med farver og livskraft. køb online efter aftale. Få leveret derhjemme.

Vil du se kunst til din bolig, kan du kigge ind i mit atelier i Rørholmsgade 6. kld.tv.  Book tid, når du kan. Der er få gæster af gangen, og jeg spritter døren af tit i disse corona tider. 

Mine malerier er inspireret fra smukke landskaber i naturen. Blomster i sommerens korn. Moderne landskabsmalerier med inspiration fra vandring i naturen. Inspirationerne til mine billeder opstår, når jeg rejser og på livets vandring. At male kan være en magisk følelse. Tanker og farver mødes og nye inspirationer males.

Naturen og livet i landskabsmaleri og billeder

Natur og landskabsmaleri. Danserinder inden for tango, flamenco og dans. Blomster malerier kan også ses i min kunstsamling. Mine moderne landskabsmalerier er inspireret fra de norske fjorde omkring Geirangerfjord i Norge, hvor jeg bjergvandrer. Geirangerfjord er på Unescos liste over verdens smukkeste steder at rejse hen. Mangler du ro og natur, så kan dette sted varmt anbefales.

Mine malerier er positive kilder til energi. Farver giver liv på dine vægge. Prøv det.

Se mine malerier i Galleri H, hvor jeg har atelier. I værkstedet er der fyldt med malerier og akvareller, der enten er malet færdigt eller som er klar til dine vægge. Billederne har forskellige temaer afhængig af, hvilke livsinspirationer der optager mig i perioden, maleriet er malet. Flamenco dansere er et tilbagevendende tema. Derudover er der smukke malerier med birketræer og vand. Blomster malerier. Rummænd der sanser og udfordrer verdenen og sidst men ikke mindst inspirationer fra den skønne natur og bjergvandringer.

Alle malerierne har sin egen fortælling. Du er også velkommen til at bestille malerier, som private kunstbestillinger. Private kan få malerier på prøve efter aftale i ca. 10 dage på prøve. 

Mulighed for ratebetaling

Hvis du har brug for det, så vil jeg gerne give dig mulighed for at aftale en afdragsordning, hvor vi aftaler, hvor meget du vil betale pr. måned.  Der er også mulighed for at betale for at leje et maleri pr. måned i denne tid. Så kan du komme tilbage med det og bytte det til et andet af mine malerier. 450 kr. pr. måned med forkøbsret.

Kontakt mig på min mail metteskunst@gmail.com tlf. 42680900.