Malerier københavn

Malerier – Mette Hansgaard maler maleri til private og virksomheder.

Du kan bestille et unikt maleri med ønsker om særlige farver, der betyder noget for dig.
Et maleri er specielt, og derfor lytter jeg gerne til dine ønsker. Fantasien er altid med mig i mine malerier og ligeledes er farverne i billedet med til at forme udtrykket i kunstværket. Derudover har jeg altid behov for at få sjælen med i mit arbejde med maleriet. Kunstbestillinger tager som regel mindst 3 måneder. Det kræver en del energi at sætte rammerne for en bestilling.

Udsmykninger

Kunstbestillinger som udsmykninger kræver ofte en forudgående skitse. Skitsen danner rammen for udgangspunktet til en endelig udsmykning og er kunstnerens vejledende arbejdsredskab. Skitsen bruges også til godkendelse af ledelsen fx inden en kunstbestilling kan bestilles af en virksomhed. Mette har bl.a. udsmykket en foye i Lemvig Müller. I 2003 – 2015 udsmykkede hun Skovvejskirken med en altertavle om genopstandelsen. I 2015 udsmykkede hun et af Metro selsskabets Byens Hegn i Haraldsgade. Udsmykningen kan bl.a. ses på youtupe. I 2016 udsmykkede Mette Hansgaard DSB kantinen i Sydhavnen ved Otto Bussesvej. Udsmykningen fylder hele væggen i kantinen og er en inspiration fra maleriet på byens hegn. Det er altid en fornøjelse at male store udsmykningsopgaver.

Maleri inspirationer generelt.

Naturen som fantasi kan udløse et mægtigt trylleri af farver, der sætter deres aftryk. Inspirationerne opstår mellem skovens træer, hvor livet mærkes som en magisk følelse. Det starter i føddernes bevægelse ude i skovbunden. Så bevæger tankerne sig ud i skoven mellem træer, skygger, åer og vandløb. Tankevandringerne tager over og fantasien bliver et med skoven. Ideerne toner frem i det indre, imens naturen passerer øjnene, og pludselig har man et fantasifuldt kunstværk. På kunstmessen vil jeg bl.a. vise sin helt nye blå arktiske serie af malerier med tanke på klimaforandringer og natur.

Maleri som akryl eller olie

Malerierne kan males i akryl eller som H2Oil, som er en miljøvenlig udgave af oliemaleri teknikken. Mette Hansgaard har også malet malerier på Krydsfiner til store udsmykningsopgaver.