stress af kursus fokus på indre ro med kreativitet

Mette er både kunstner og NLP Master i personlig udvikling. Kurser i personlig udvikling tilbydes.

Derfor kan du i galleriet booke tid efter lukketid. Alle samtaler er fortrolige.
Jeg starter kurset Create your life, design your future til januar 2020.

Skriv en sms, e-mail eller ring til Mette
Beskriv din fortrolige udfordring
Vid, det er gratis at forventningsafstemme.
Jeg vender tilbage, så snart det er mig muligt

www.coaching-kbh.dk
coachingkbh@gmail.com
Mette Hansgaard Tlf. 4268 0900
Rørholmsgade 6 kld.tv. 1352 København K

Nyt kursus i personlig udvikling start til januar 2020 :  )

Læs min blog om livets udfordringer
om stress, livskraft, happylife, create your dreams, vanebrydning, uro, selvtillid, rygestop etc.

Hvad kan jeg egentlig bruge coaching til?

Her er nogle konkrete eksempler på, hvad mine samtaler kan løsne op for eller hvad mit kursus kan give dig. Her er naturlige eksempler. 

“Måske kender du det, du sidder i en rolle på kontoret, og brænder inde med det du gerne vil. Søvnløsheden begynder at snige sig ind, og du har ingen at vende det med, for det vil virke pinligt, at du har problemet.”

“Du vil gerne have familie, men finder det uoverskueligt ift. karriere eller situation, og den helt rigtige melder aldrig sin ankomst, sandsynligvis. Vid at tanker om, hvad vi bør gøre i andres øjne, kan ubevidst være meget begrænsende for dit resultat.”

“Du har stress, men alle tanker er smeltet sammen pga. overload, og du tænker ikke klart. Du tænker, jeg skal bare lige forbi denne her måned, så bliver det bedre. Imens begynder angst at snige sig ind, fordi din krybdyr hjerne, tager over.”

“Du bliver bare træt af at blive sprunget over i livet. Det du gerne vil, ender simpelthen som trøstespisning på din tallerken eller andre overspringshandlinger for at beskytte dig selv. Dine omgivelser grænseoverskrider dine prioriteringer, og du får ikke sagt fra, fordi du faktisk er rigtig flink”

“Måske kører det faktisk for dig, men der en mavefornemmelse, der fortæller dig, at der er noget, der mangler. Fx karrierer spørgsmål, uddannelse, ensomhed, lavt selvværd, utilfredsheds fornemmelser, tanker der kommer igen og igen om fortiden. Så er spørgsmålet, vil du A) Vente og blive siddende og vente på at løsningen falder ned fra månen, eller vil du B) være med til at arbejde på at skabe den forandring der skal til, for at du kommer i mål med dine drømme om livet?” :  )

Husk alle mennesker har op og nedture hen af livets vej. Det er menneskeligt at være menneske.

Kursus i personlig udvikling

Slip din positive energi fri og bliv glad

Har du nogensinde en drøm, hvor du tænker, det kommer aldrig til at lykkes for mig, fordi…? så kan det være, du skal med på mit kursus i personlig udvikling til januar 2020.

Har du lyst til at få mod til arbejde med at omsætte det, du går og drømmer om til virkelighed? Vil du styrke din indre power og få mere livskraft til at stå imod, så du kan få en strategi til at nå flere mål og blive mere glad?

Har du nogensinde selv valgt, hvordan du vil arbejde dig hen imod din fremtid?
Eller søger du kun job, når du står med fyresedlen i hånden, og ikke har andet valg?
Vil du være med til at bygge dine muligheder op på en ny måde? Så tag chancen nu.

Læs mere om Mettes coaching på www.coaching-kbh.dk

Tilmeld dig til kurset i personlig udvikling

Du kan reserverer plads forud nu, så du er sikker på at komme med på holdet.
Du sender Mette en mail på coachingkbh@gmail.com eller en sms 42680900.
Det personlige udviklingsforløb foregår over 5 gange.
Hold på max 2 – 6 personer.

Tilmelding ved at sende mig en mail: coachingkbh@gmail.com send gerne spørgsmål til kurset på SMS 42680900, så ringer jeg dig op.
Kursusstart Hold Januar februar 2020: Lørdage 14:00 – 17:00

(tidsestimeret ift. antal og øvelser)
5 min. pause mellem hver time. 4. januar 11. januar 18. januar// 8. februar 15.februar 2019.

Kursus i personlig udvikling. Hvad kan et kursus i Create your life i personlig udvikling gøre for dig?

Energiboost med personlig coaching

Kom på kursus i create your life og bliv bedre til at nå i mål. Gode redskaber til at nå dine drømme og dine ønsker til det liv der er tættere på det perfekte liv for dig. Lyder det for godt til at være sandt? så læs videre.

Få energien til at flyde, få redskaber til at komme i kontakt med din handlekraft og din indre kerne. På kurset vil vi arbejde med at give slip på følelser, der stopper dig i at nå dine mål. Så arbejder vi med at finde nye styrker og indre ressourcer til dig, på et både bevidst og et ubevidste plan. I nogle øvelser grænser jeg op til et plan, der kan virke som et spirituelt plan. Vi bruger din kreativitet. Kreativitet bruger vi alle sammen på forskellige planer. Det behøver fx. ikke kun være i malerier.

Din historie er altid vigtig

På kurset vil vi åbent høre hinandens historier, og du vil blive coachet undervejs. Kurset forudsætter derfor, at du kan holde tavshedspligt ift. dem du vil lære godt at kende på kurset. Når vi arbejder med problematikker, kan selv små ting føles uoverskuelige inde i hoved. Det er derfor vi må arbejde med dem, så din energi kan komme til at flyde igen. Fortidsproblematikker kan spænde ben for handlinger, vi er ubevidste om, og opstår det for dig, vil vi arbejde med det på kurset.

Create your life plan

På kurset vil du få indsigt i de tanker, der har med dit ønske til din forandring at gøre. Vi arbejder med den problematik, der fylder. Måske kan du ikke sætte ord på følelsen lige nu, men ved at du vil arbejde med dig selv. Vi finder løsninger på, hvad der kunne give dig ny energi til at se dig selv i et nyt perspektiv. Du vil få redskaber til at nå dine mål. Nye ideer til at styrke din motivation, og redskaber til at finde ro i tanker, når din verden bliver “lidt for meget”. Vi har alle oppe dage og nede dage, også er det godt med nogle gode øvelser, og at have en Create your life plan i tankerne.

Målgruppe for kurset i personlig udvikling
Kurset henvender sig primært til voksne mennesker fra 25  år og op.

Vi kommer rundt om din fortid, din nutid og arbejder med dine mål i din fremtid.
Vi arbejder forandringsbrydninger, der kan stå i vejen for at du ikke når dine livsmål.
Vi arbejer med kerneværdier ift. familieværdier, arbejdsliv, karrieremål, dine drømmemål.

Måske har du faktisk nået dine mål, men oplever følelser. Fx tomhed, frustration eller ensomhed, tab. Når noget ikke er helt i skabet, og du indser, at det måske vil være en god ide at tale med nogen om tanker, du ikke selv kan sætte ord på.