Professionelle akvarelkurser og personlig udvikling tilbydes

Kurser i København

Luksus akvarelkurser med få deltagere

På denne side kan du se et overblik over Mettes kurser. Jeg har flere kursus tilbud, jeg kan støbe sammen. Kurser arrangeres gerne i København eller omegn efter aftale. På denne side kan du danne dig et indtryk af, hvad jeg kan undervise i.

Her er links til mere information om mine kurser

Akvarel for begyndere kursus i akvarel akvarelundervisning i København, blåmejse

Til institutioner og virksomheder, der ønsker undervisning

  • Maleundervisning på skoler, klubber eller institutioner
  • Projektansættelser, hvor I fx ansætter mig, kan arrangeres
Akvarelkursus

Undervisning i akvarelkurser, personlig udvikling og kunstterapi

Hej jeg hedder Mette. Jeg tilbyder 3 slags undervisning. Undervisning i akvarel på papir, personlig udvikling og kunstterapi som alternativ behandling.

Min baggrund er, at jeg arbejder med billedkunst til daglig. Så har jeg en NLP master indenfor NLP coaching, personlig udvikling og er også mindfulness instruktør. Derudover har jeg også meget erhvervserfaring fra mange brancher som bl.a. koordinerende sekretær.

Jeg går ind for positiv tænkning, og ser muligheder for dem, jeg møder. I min undervisning og i min coaching kombinerer jeg mine evner, og derved opnår jeg gode resultater for dem, jeg underviser eller hjælper.

Ønsker du professionel hjælp til at flytte fokus?
Jeg tilbyder kurser til dig, der ønsker udvikling eller fremgang inden for et felt. Hvad enten du gerne vil i gang med at male akvarel, eller om du ønsker at lægge noget bag dig, så du kan komme videre, så har jeg flere redskaber, som kan bruges til at fremme positiv livsglæde med kreativitet.

Mette tilbyder kunstterapi i sit atelier og galleri i københavn læs mere

Alternativ behandling med kunstterapi

Kreativitet er en genvej til mere livsglæde og indre ro

kunstner mette hansgaard dansk kunstner

Personlig udvikling – bryd de negative tanker, og få mere livspower

Få overblik og styr på tilværelsen med personlig coaching. Book en coaching samtale, der giver dig nye muligheder til at se livets udfordringer på nye måder. Få redskaber til at støtte dig i at skabe den fremtid, du ønsker