Akvarelkurser og livspower kurser med kreativitet

Kurser i København tilbydes som professionelle akvarelkurser med fokus på din udvikling. Mette tilbyder onlinekursus i akvarel for begyndere. Livspower kurser med fokus på personlig udvikling.

kurser-i-koebenhavn

Kurser i København – Online er åben

Akvarelkurser med få deltagere og online kursus i akvarel. Kreative kurser med fokus på personlig udvikling.

På denne side kan du danne dig et indtryk af, hvad jeg kan tilbyde dig som din personlige underviser. Jeg har flere kursus tilbud, jeg kan støbe sammen. Kurser arrangeres gerne i København eller i andre byer i Danmark.

Mine kurser er kreative kurser, der har fokus på at udvikle dig. Kun ved at møde dig, der hvor du er i din udvikling, kan du blive løftet til næste niveau igennem undervisning.

 Information om kurser i København eller onlinekursus i akvarel

Kurserne er udsat pga. Covid situationen. Kontakt Mette for at komme på ventelister.

Akvarel for begyndere kursus i akvarel akvarelundervisning i København, blåmejse

Til institutioner og virksomheder, der ønsker undervisning i kreative fag

Mette underviser efter aftale på skoler. Børn og unge, der går på klub eller SFO undervises også gerne, der hvor i har lokaler.

  • Maleundervisning på skoler, klubber eller institutioner
  • Projektansættelser, hvor I fx ansætter mig, kan arrangeres
Akvarelkursus

Undervisning i akvarelkurser og personlig udvikling

Kurser i København, hvor du lære at male akvarel.

Min baggrund er, at jeg arbejder med billedkunst til daglig. Så har jeg en NLP master indenfor personlig udvikling og er også mindfulness instruktør. Til daglig bruger jeg min kreativitet. Kurserne finder sted i mit Galleri i København. Rørholmsgade 6. kld.tv. 1352 København K.

Personlig udvikling med kreativitet

Jeg går ind for positiv tænkning, og ser muligheder for dem, jeg møder. I min undervisning og i min coaching kombinerer jeg mine evner, og derved opnår jeg gode resultater for dem, jeg underviser eller hjælper. Trin for trin vil du blive undervist i det, du gerne vil lære hos mig.

Ønsker du undervisning?

Jeg tilbyder kurser til dig, der ønsker udvikling eller fremgang inden for et felt. Hvad enten du gerne vil i gang med at male akvarel, eller om du ønsker at lægge noget bag dig, så du kan komme videre, så har jeg flere redskaber, som kan bruges til at fremme positiv livsglæde med kreativitet.

Så kom ind i mit galleri og sig hej. Det er helt uforpligtende, og her kan du møde mig, inden du evt. booker undervisning.

Mette tilbyder kunstterapi i sit atelier og galleri i københavn læs mere

Alternativ behandling med kunstterapi

Kreativitet er en genvej til mere livsglæde og indre ro

kunstner mette hansgaard dansk kunstner

Personlig udvikling – bryd de negative tanker, og få mere livspower

Få overblik og styr på tilværelsen med personlig coaching. Book en coaching samtale, der giver dig nye muligheder til at se livets udfordringer på nye måder. Få redskaber til at støtte dig i at skabe den fremtid, du ønsker. Telefoncoaching tilbydes også.
Kontakt mig på telefon 42680900 for spørgsmål. Husk at fortælle mig, hvad du ønsker hjælp til at opklare.