Kunstterapi er en indre kreativ proces til ny indsigt. Se mit nye tilbud om 8 ugers forløb fra september til december. Lørdag formiddag.

Udviklingsforløb med intuitiv akvarel og mindfulness

Vil du deltage på kurset som 3 måneders forløb med kreativitet?

Kursus med akvarel, mindfulness og personlig udvikling. Kunstterapeutisk forløb skræddersyet til dig ud fra din problemstilling.

Pris kr. 2700.- for 3 gange privatundervisning efter aftale. 

Da vi arbejder med personlige historier i processen, så arbejder vi fortroligt.
Målgruppen er voksne mennesker fra 22 år op, da livets kriser ikke har en alder.

Meld dig til inden 15. august og få 10% rabat. Kurset kan betales i 4 rater inden start. 

Kontakt Mette for muligheder metteskunst@gmail.com Tlf. 4268 0900.
Læs mere om kurset på www.mettehansgaard.dk

sommerkursus akvarelkursus kunstterapi coaching forløb

Kunstterapi kan bookes som individuel terapi til indre ro på tanker

Brug tid på at finde ro i dig selv. Styrk dit selvværd og giv slip på hverdagens stress. Tilmelding er nødvendigt 5 dage inden af hensyn til forberedelse 1,5 time afsættes.

Introduktionspris for individuelle sessions 750 kr. pr. gang. Forudbetales 5 dage inden. Underviser er Mette Hansgaard NLP master i personlig udvikling, Kunstner og Mindfulness instruktør, merkonom fra CBS og kreativ underviser.

Kontakt og tilmelding metteskunst@gmail.com tlf. 42680900
Sted Galleri H. Rørholmsgade 6. kld.tv. 1352 København K.

Kunstterapi skabende kunstterapi er for dig, der vil finde ro og styrke i samspil med din kreativitet

Hvad er kunstterapi?

Kunstterapi er en god metode til at finde sig selv, når man mangler balance i tankefelt. Kunstterapi kan virke som en healende metode til at finde ro og mere klarhed. På Mettes kursus i kunstterapi, arbejder vi med billedkunst. Vi bruger mindre malerier. Akvarel på papir. Tegneredskaber. Sanseøvelser med at mærke kroppen. Kropsnærværs bevidsthedsøvelser med mild mindfulness. Det handler ikke så meget om at male det perfekte maleri. Mere end proces til at forløse energifelter og søge redskaber til balance.

Kreative processer i kunstterapi med billedkunst

Med kreativitet kan du komme i kontakte med ubevidste sider af dig selv. Det kreative univers åbner dit hjerte for at se, hvordan du kan komme i kontakt med følelser, der splitter dit indre rum. I dette rum vil vi have samtaler om de følelser, der har brændt sig fast i dig, og vi vil arbejde på, at du kan give slip på præcis det, der fylder hos dig. Det er en proces, som tager tid.

Den ubevidste kraft

Kunstterapi bruges til at styrke dig i, at genfinde energi i dit selv. Når det ikke føles rigtigt, og du ikke er dig selv. Måske har du nogle oplevelser, du gerne vil give slip på. Du vil blive støttet i en proces, hvor vi arbejder med at se nye muligheder, og få adgang til den indre kraft, der vil guide dig hen imod at kunne se nye muligheder og få mere adgang til at leve livet, som du er.

Mette tilbyder kunstterapi i sit atelier og galleri i københavn læs mere

Hvad kan kunstterapi bruges til?

Følelser i kroppen, der fortæller dig, at noget ikke er, som det bør være. Tit kan vi ikke se i situationen, hvad det er, men føler det i vores krop og tanker. Derfor kan det være godt at komme væk fra det, der udløser problem tankefeltet. For eksempel må stress og angst gerne betragtes som en langsigtet situation, som ofte kræver hjælp udefra. Kunstterapi kan give dig redskaber til at få arbejdet med tanker, og give dig følelsen af ro. I arbejdet med kunsten kan der komme uventede positive reaktioner, der styrker dig. Det kan også være, du finder ud af at det er en mere langvarig proces.

Sanseforstyrrelser pga. uforløst stress.

Jeg har mødt mange mennesker, der ikke er kommet tilbage på arbejdsmarkedet, fordi de ikke tog fx stress alvorligt. Jeg har selv været for tæt på den kant. Derfor vil jeg gerne bruge mine erfaringer til at støtte og hjælpe dig, der står med udfordrende følelser. Jeg vil gerne hjælpe dig hen til den tilstand, hvor hverdagen bliver rummelig, genkendelig og bæredygtig. Der hvor, din hverdag bliver holdbar, og du kan se respektfuldt på dig selv, uden at være dømmende. Få styr på din indre kritiker, styrk dit selvværd og brug den kreative proces til at arbejde med at lave billeder til dialog.

Billedsprog og tegninger

I min kunstterapi giver jeg dig mulighed for at arbejde med billeder og visualiseringer igennem metaforer og billedsprog. Vi arbejder med symboler i billedkunst. Vi arbejder med former og farver, intuition. Vi arbejder for, at du kommer igennem en healende proces tilbage til kernen i den du er. Den som du gerne vil respektere fremover med selvkærlighed og Taknemmelighed.

Grænser i hverdagen

På mit kursus vil du også få en introduktion til at blive bedre til at passe på dig. Vi bruger sessions på at arbejde med at sætte grænser, hvis det er nødvendigt. Når vi oplever at være i kontakte med vores følelser, kan vi have svært ved at mærke efter, hvad vi skal stille op med den. Fx i forbindelse med angst, vrede og tristhed, skam. Nogle følelser kan virke voldsommere end de bør. Så overreagere vores sansesystem, fordi vi på tidligere tider i vores liv ikke er blevet mødt med forståelse, som kan have ført til græseoverskridelse i vores omgivelser.

Kontakt med krop og sjæl

Glæde er en rar følelse, men reagere vi på for meget ros, så vi gør mere end vi har overskud til, kan grundfølelsen i energien vende og blive til stress eller depression. Når vi ikke får sagt STOP i tide reagere vores krop ind imellem med kropslige reaktioner og symptomer. Det kan føre til diagnoser og være særdeles uholdbart for det enkelte menneske. Derfor er det også nogen gange godt, at se på grænsesætning. Det arbejder vi også med på kurset. Omvendt kan vi også have en indre kritiker i vores indre, som blokerer for udviklingen. Den må vi have i tale på et ubevidst plan, for at genskabe kontakt.

Mettes erfaringsgrundlag

Jeg blev i 2017 uddannet NLP/ HNLP personlig coach. I 2020 har jeg afsluttet NLP Masteren i coaching. Jeg er også mindfulness instruktør.

Jeg har erfaring med at hjælpe mennesker med hverdagsproblematikker. Jeg møder mennesker nysgerrigt i den følelse, der fylder som fyrring, konflikter på job, vrede, skam, utilfredshed, uro, selvværd. Tit handler det om noget helt andet, som kommer frem i samtalen.

Jeg er Neuro Lingvistisk Programmør efter principperne fra Richard Bandler og John Grinder. Milton modellen. Jeg har også deltaget på et to dags introkursus i hypnose hos Fredholm Hypnose, for at lære mere om disse processer.

I 2019 blev jeg færdig som NLP personlig master i coaching indenfor personlig udvikling. Mit eksamensprojekt handlede om undervisning. Jeg har været kunstner siden 1987, og har udstillet kunst i over 150 virksomheder.

Jeg har lokale i København, hvor du også kan komme frit i åbningstiden. Når jeg ikke har kurser eller arbejder med kunst, arbejder jeg deltid på arbejdsmarkedet. Jeg har ved siden af min kunst også bl.a. arbejdet med HR arbejde og arbejdet som direktionssekretær, og har stor erhvervserfaring i øvrigt især fra mit arbejde i Staten.

Tilmelding til kurser sker til min mail metteskunst@gmail.com

Med venlig hilsen
Mette

Tlf. 42680900 sms gerne for at forespørge, så ringer jeg dig op, når jeg ikke er optaget.

metteskunst@gmail.com
www.mettehansgaard.dk

Link til en kort meditationsøvelse til indre ro nu og her. #mindfulness