Kunstterapi som du kan gå til i København

Introduktionstilbud på kunstterapi fra 5. december 2019, hvor prisen er inkl. udvalgte materialer. Brug december på at finde ro i dig selv. 

Torsdage den 5/ 12/ 19 december og 9/ og 16/ januar 2020.
Kurset finder sted kl. 12:00 – 14:30. 

Introduktionstilbud kun 2.500 kr.-
Tilmeld dig inden 24. november 2019. og få rabatten. :  )

(Herefter er prisen 3.800 kr. eksklusiv materialer.)

Tilmelding er nødvendig for holdets oprettelse. Det sker hos Mette Hansgaard metteskunst@gmail.com  Tlf. 4268 0900.

Nogen gange kan det være svært at finde ud af, hvad der er op og ned, når følelser tager magten. Så opstår der et hul mellem balance og realitet

Kunstterapi skabende kunstterapi er for dig, der vil finde ro og styrke i samspil med din kreativitet

Hvad er kunstterapi?

Kunstterapi er en god metode til at finde sig selv, når man mangler balance i tankefelt. Kunstterapi kan virke som en healende metode til at finde ro og finde klarhed. På Mettes kursus i kunstterapi, arbejder vi med billedkunst. Vi bruger mindre malerier. Akvarel på papir. Sanseøvelser med at mærke kroppen. Kropsnærværs bevidsthedsøvelser med mild mindfulness. Det handler ikke så meget om at male det perfekte maleri. Mere end proces til at forløse energifelter og søge redskaber til balance.

Kreative processer i kunstterapi med billedkunst

Med kreativitet kan du komme i kontakte med ubevidste sider af dig selv. Det kreative univers åbner dit hjerte for at se, hvordan du kan komme i kontakt med følelser, der splitter dit indre rum. I dette rum vil vi have samtaler om de følelser, der har brændt sig fast i dig, og vi vil arbejde på, at du kan give slip på præcis det, der fylder hos dig.

Den ubevidste kraft

Kunstterapi bruges til at styrke dig i, at genfinde energi i dit selv. Når det ikke føles rigtigt, og du ikke er dig selv. Du vil blive støttet i en process, hvor vi arbejder med at se nye muligheder, og få adgang til den indre kraft, der vil guide dig hen imod at kunne se nye muligheder og få mere adgang til at leve livet, som du er.

Mette tilbyder kunstterapi i sit atelier og galleri i københavn læs mere

Hvad kan kunstterapi bruges til?

Stress, angst og depression i kroppen er din krop, der fortæller dig, at noget ikke er, som det bør være. Tit kan vi ikke se i situationen, hvad det er, men føler det i vores krop og tanker. Derfor kan det være godt at komme væk fra det, der udløser problem tankefeltet. For eksempel må stress og angst gerne betragtes som en langsigtet situation, som ofte kræver hjælp udefra. Kunstterapi kan give dig redskaber til at få arbejdet med tanker, og give dig følelsen af ro. I arbejdet med kunsten kan der komme uventede positive reaktioner, der styrker dig.

Skadelig stress

Jeg har mødt mange mennesker, der ikke er kommet tilbage på arbejdsmarkedet, fordi de ikke tog stress alvorligt. Jeg har selv været for tæt på den kant. Derfor vil jeg gerne bruge mine erfaringer til at støtte og hjælpe dig, der står med udfordrende følelser, mange ikke forstår. Jeg vil gerne hjælpe dig hen til den tilstand, hvor hverdagen bliver rummelig, genkendelig og bæredygtig. Der hvor, din hverdag bliver holdbar, og du kan se respektfuldt på dig selv, uden at være dømmende. Få styr på din indre kritiker.

Billedsprog og tegninger

I min kunstterapi giver jeg dig mulighed for at arbejde med billeder og visualiseringer igennem metaforer og billedsprog. Vi arbejder med symboler i billedkunst. Vi arbejder med former og farver, intuition. Vi arbejder for, at du kommer igennem en healende proces tilbage til kernen i den du er eller den du gerne vil være hel i. Den som du gerne vil respektere fremover med selvkærlighed og Taknemmelighed.

Grænser i hverdagen

På mit kursus vil du også få en introduktion til at blive bedre til at passe bedre på dig selv, og vi bruger sessions på at arbejde med at sætte grænser. Når vi oplever at være i kontakte med vores følelser, kan vi have svært ved at mærke efter, hvad vi skal stille op med den. Fx i forbindelse med angst, vrede og tristhed, skam.

Kontakt med følelser

Glæde er en rar følelse, men reagere vi på for meget ros, så vi gør mere end vi har overskud til, kan grundfølelsen i energien vende og blive til stress eller depression. Når vi ikke får sagt STOP i tide reagere vores krop ind imellem med kropslige reaktioner og symptomer. Det kan føre til diagnoser og være særdeles uholdbart for det enkelte menneske. Derfor er det også nogen gange godt, at se på grænsesætning. Det arbejder vi også med på kurset.

Mettes erfaringsgrundlag

Jeg blev i 2017 uddannet NLP/ HNLP personlig coach. Jeg har erfaring med at hjælpe mennesker med hverdagsproblematikker. Jeg møder mennesker nysgerrigt i den følelse, der fylder som fyrring, konflikter på job, vrede, skam, utilfredshed, uro, selvværd. Tit handler det om noget helt andet, som kommer frem i samtalen. Jeg er uddannet mindfulness instruktør i indre ro. Jeg er Hypno Lingvistisk Programmør efter principperne fra Richard Bandler og John Grinder. Milton modellen. Jeg har også deltaget på et to dags introkursus i hypnose hos Fredholm Hypnose, for at lære mere.

I 2019 blev jeg færdig som NLP personlig master i coaching indenfor personlig udvikling. Mit eksamensprojekt handlede om undervisning. Jeg har været kunstner siden 1987, og har udstillet kunst i over 100 virksomheder. Jeg har galleri med kunst i København, hvor du også kan komme på kursus. Når jeg ikke har kurser eller arbejder med kunst, arbejder jeg deltid på arbejdsmarkedet. Jeg har ved siden af min kunst også bl.a. arbejdet med HR arbejde og arbejdet som direktionssekretær, og har stor erhvervserfaring i øvrigt især fra mit arbejde Staten.

Tilmelding til kurser sker til min mail metteskunst@gmail.com, hvor jeg opretter en venteliste til hold. Du kan også booke et personligt udviklingsforløb.

Med venlig hilsen

Mette

Tlf. 42680900 sms gerne for at forespørge, så ringer jeg dig op, når jeg ikke er optaget.

metteskunst@gmail.com
www.mettehansgaard.dk

Kunsttereapi og coaching ved Mette H