Kunstplakater unikt til dig

Ønsker du kunsttryk til dit hjem, så kan du købe udvalgte kunstplakater hos Mette. Plakaterne er unikt udvalgt til dig. Billederne er malet af billedkunstneren. Du kan ønske at få trykt en plakat, hvis maleriet ikke er solgt. Det tager en måneds tid at fremstille en helt ny plakat. Ikke alle billeder egner sig lige meget til at blive til kunsttryk, men du er velkommen til at ønske.

Plakat formater fra 2019

Det er muligt at købe plakaterne i følgende formater. Originale kunstværker har en helt speciel intensitet og klang, som ikke kan løftes i plakater. Derfor vil plakater have et mere fladt udtryk end original kunsten.  Skriv til mig, hvis der er særlige billeder du måtte ønske som plakat. Så vil jeg se om det kan lade sig gøre. (Det er ikke tilladt at printe kopier selv, idet kunstneren har copyright.)

70 x 50 cm.
50 x 40 cm.
A3 plakater.

Plakater 50 x 40 cm og 70 x 50 cm

Titel af plakat Maskarade. Plakat af kunstværk. 50 x 40 cm. Pris 350 kr. uden forsendelse. Uden ramme. Der aftales bank overførsel via LSB bank. Du modtager en kunstfaktura.

Plakat kunstplakat kunsttryk

Titel af plakat Flowers. Plakat af kunstværk. 50 x 40 cm. Pris 350 kr. uden forsendelse. Uden ramme. Der aftales bank overførsel via LSB bank. Du modtager en kunstfaktura.

Titel af plakat Jagten.
Plakat af kunstværk. 50 x 40 cm. Pris 350 kr. uden forsendelse.
Plakat, der er et styk tilbage 80 x 60 cm 850 kr.
Prisen er uden ramme. Bestil plakaten ved at kontakte mig på e-mail. metteskunst@gmail.com.

Der aftales bank overførsel via LSB bank. Du modtager en kunstfaktura.

Titel af plakat Jagten. Plakat af kunstværk. 80 x 60 cm. Pris 850 kr. uden forsendelse. Uden ramme. Der aftales bank overførsel via LSB bank. Du modtager en kunstfaktura. Sidste eksemplar af jagten i størrelse 80 x 60 cm. #plakat Denne plakat findes kun i 80 x 60 i 4 eksemplarer. 

Masker. Serigrafi kunsttryk i 15 farver billeder til boligen kunsttryk

Titel af kunsttryk Masker.

Serigrafi tryk af akvarel fra 1996. Kunsttryk. 84 x 64 cm. Pris 750 kr. uden forsendelse. Uden ramme. Der aftales bank overførsel via LSB bank. Du modtager en kunstfaktura. Serigrafierne er trykt i 15 farver i silketryk/ polyestertryk. Kunstværket er signeret af kunstneren og nummeret. Der er begrænset oplag. En serigraf er finere end en plakat. Kunsttrykket er trykt på syrefrit papir 300 gram. Trykket er trykt af TT serigrafi, som også har trykte serigrafier af kunst for bl.a. Bjørn Wiinblad.

plakater kan bestilles efter speciel aftale med kunstneren

Titel af kunsttryk serigrafi forårskærlighed

Serigrafi tryk af akvarel fra 1996. Kunsttryk. ca. 68 x 96 cm. Pris 1.200 kr. uden forsendelse. Uden ramme. Der aftales bank overførsel via LSB bank. Du modtager en kunstfaktura. Serigrafi er trykt i 7 farver i silketryk/ polyestertryk. Kunstværket er signeret af kunstneren og nummeret. Der er begrænset oplag. En serigraf er finere end en plakat. Kunsttrykket er trykt på syrefrit papir 300 gram.

Om serigrafien Forårskærlighed
Trykket forårskærlighed er trykt af Lunøe serigrafi, som også har trykte serigrafier af kunst for bl.a. Ib Gertsen og andre konkrete kunstnere. Gerhardt og Lars Trepile trykkede i mange år unikke kunstnere i kunsttrykkeriet i Studiestræde. Bl.a. for Wilhelm Freddie. Unikt for tiden var, at det blev trykt med miljøvenlig vandfarve, som på det tidspunkt var nyt indenfor trykteknik. Derudover blev der brugt unikke pigmenter i farveblandingerne efter alle kunstens regler. Selve kunstværket Forårskærlighed blev malet i et sommerhus i Rørvig.

Kontakt Mette for forespørgsler metteskunst@gmail.com tlf. 4268 0900.

Du kan se kunstudstilling i Galleri H. Rørholmsgade 6 kld.tv. København

www.mettehansgaard.dk 

Se mere kunst i galleriet i København 

Kunsttryk som serigrafi

Mette er oprindeligt uddannet serigraf. Derfor har hun en original serigraf trykt fra Lunøe serigrafi med motivet forårskærlighed. Det kan bestilles efter aftale. 65 x 85 cm. ca.
Pris 1.800 kr. med ramme.

Maskarade – kunsttryk i serigrafi 80 x 60

Billeder kommer. pris. 750 kr.  300 gram syrefrit papir. Spørg i galleriet.