Kunstmesser i Danmark

Fredericia Artfestival 2023. November

Fredericia-Artfestival

Kunstmesser i Danmark Viborg Kunstmesse januar 2023

I januar 2023 besøgte Mette Viborg. Her præsenterede hun kunst til boligen med livets træ inspirationer malet som moderne livsbekræftende malerier og akvareller. 

Kunstmesse-Berlin-Artfair

Alletiders Kunst i Ridehuset i Aarhus.

I Ridehuset i Aarhust kunne man fra den 13. – 16. oktober 2022 opleve kunstner Mette Hansgaard på Alletiders Kunstmessen i Aarhus. Kunstmessen var arrangeret af Lions.

Du kan følge Mettes kunst her på mettehansgaard.dk

kunstmesser i Danmark

Kunst i Hillerød

Marts 2024 vender Hillerøds kunstmesse tilbage med Kunstsamlingen.

Kunstmesse hillerød

Hillerød kunstdage Kunst i Nordsjælland – foto fra 2019

Hillerød kunstmesse eller er en af Nordsjællands største kunstbegivenheder. I 2019 kunne du opleve min kunst på messen. Her viste jeg malerier malet fra de norske fjorde. Inspirationerne var fra midt Norge ved Geirangerfjorden, hvor jeg godt kan lide at vandre om sommeren. I 2024 vil du kunne finde nye malerier med moderne landskaber og livets træ.

 

kunstmesse-danmark-aarhus-ridehuset

Besøg Atelier Mette Hansgaard og Galleri H i Kbh.

Når Mette maler i sit atelier, er det omme i baglokalet i fuld farve vigør. Paletten er fyldt med forskellige farver og lige nu er det vist det, man kalder en blå periode. Det skyldes at, når isen smelter ned i det kolde Atlanterhav, så opstår der smukke gyldne smaragdgrønne nuancer og et blålidt skær gengives i bjergene. Se gerne kunsten i mit atelier, hvis du er i København. Der er åbent dagligt og efter aftale på SMS 42 68 09 00. Det er i Rørholmsgade 10. 1352 København K.

www.mettehansgaard.dk

Skriv et svar