Kunstmessen Creative Mind Øksnehallen

Glæd dig til et par inspirerende dage i Øksnehallen i København

På sansemessen og kunstmessen Creative Mind kunne du se mine nye malerier og inspirerende akvareller. Mine landskabsmalerier og moderne malerier med nordiske inspirationer var i fokus på kunstmessen. Tak til alle jer, der kiggede forbi Øksnehallen i København fredag den 9. og lørdag den 10. april 2022. 

Creative Mind kunstmesse Øksnehallen

Billetter til Creative mind

Kunst fra Creative Mind Sansemessen i Øksnehallen

På mesen med udstillinger The Creative Mind Experience kunne du opleve en særlig udvalgte kunstnere og designere. Der var dans og spændende boligdesignere gæstede messen. Der vil være en speciel sammensætning og unik sammensætning af udstillere på messen. 

Stande med mad og vin og kunst

Du kunne opleve mad og vin, delikatesser. Cocktails og champagne, mjød, gin og udvalgte øl. Der vil også være musik med lækre musikalske toner og du kan sanse nye materialer i møbelkunsten.

 

Øksnehallen er en udstillingshal i København. Den ligger lige ved hovedbanegården. Du kan tage toget til Hovedbanen og gå om til Halmtorvet – her finder du øksnehallen.

creative-mind-kunstnere-hansgaard
Kunst på Creative mind akvarelkurser malerier
Kunstplakat maskaraden plakat
onlinemalekursus-nordens-lys

Kunst og kurser i akvarel ved Mette Hansgaard

Mette Hansgaard

creative-mind-oeksnehallen

Kunst og malerier til boligen

Malerier med nordisk stil kunne oplevelse på Creative mind

Birketræer og bjerge malet på abstrakt måde

Kunstner Mette Hansgaard stand 137. Se mere kunst i Galleri H – Mette Hansgaard i Rørholmsgade 10. København K. Åbent efter aftale sms 42 68 09 00

Creativemind-sansemesse-kunst-kunstner

Skriv et svar