forårsudstillingen i københavn

Kunstforeninger

Mette udstiller malerier og akvareller i kunstforeninger og personaleforeninger.

Kunst af kunstneren Mette Hansgaard overrasker ofte med regnbuens pallette af fantasifulde figurative og surrealistiske detaljer. De kunstneriske inspirationer til kunsten opstår ofte i naturen. Træer og snørklede grene omsættes til fantasi. Inspirationer fra naturens vibrerende trækroner, og følelsen af skovens dufte danner kunstneriske indtryk, der kan mærkes i kroppen.

Natur dans og livs stemninger

Du kan mærke viden blæser, høre de knirkende lyde eller sanse den duftende skovbund, som giver følelsen af ro. Midt i dette opstår flow til inspirationsdannelsen, inden kunsten skabes. De mange sanseindtryk omsættes til fantasi. Nogen gange kombineres det med hendes dansende flaminco dansere, Tango eller stemninger. Mettes kunstværker er derfor sjældent ens. Hun sætter en ære i at udvikle sin kunst i takt med den erfaringsrejse, som livet er.

Kunst på arbejdspladsen med kunsten i farver

Kunst i farver males i positive inspirations flow. Mettes kunst er i et bredt spektrum af farver og er følelser om livet og universets bølger. Figurerne får deres eget liv i kunstværkerne, mens livets dansende bølger i havet væver et spind af dansende lyst til nye fortolkninger. Magiske eventyr toner frem i malerier og akvareller og kan være henvisninger til din oplevelse af eventyret.

Der udstilles i 1-2 måneder afhængig af aftalen. Jeg kommer gerne ud og hænger udstillingen op.
(Minimumskøb ved udstilling i jeres kunstforening er 5.000 kr.)

Malerier udstilles i kunstforeninger i danmark kunstner mette tager gerne rundt og hænger op og tager ned mod at i køber et maleri

Kunstforeninger

Kunst til arbejdspladser

Mette udstiller malerier og akvareller i kunstforeninger og personaleforeninger.

Kunst af kunstneren Mette Hansgaard overrasker ofte med regnbuens pallette af fantasifulde figurative og surrealistiske detaljer. De kunstneriske inspirationer til kunsten opstår ofte i naturen. Træer og snørklede grene omsættes til fantasi. Inspirationer fra naturens vibrerende trækroner, og følelsen af skovens dufte danner kunstneriske indtryk, der kan mærkes i kroppen. Du kan mærke viden blæser, høre de knirkende lyde eller sanse den duftende skovbund, som giver følelsen af ro. Midt i dette opstår flow til inspirationsdannelsen, inden kunsten skabes. De mange sanseindtryk omsættes til fantasi. Nogen gange kombineres det med hendes dansende flaminco dansere, Tango eller stemninger. Mettes kunstværker er derfor sjældent ens. Hun sætter en ære i at udvikle sin kunst i takt med den erfaringsrejse, som livet er.

Kontakt

Mette udstiller malerier og akvareller i kunstforeninger og personaleforeninger. Her kan du kontakte mig for spørgsmål, eller hvis du ønsker materiale pr. post.

Kontakt:  Mette Hansgaard
Atelier og Galleri H
Rørholmsgade 6 kld.tv.
1352 København K.
Tlf. 42680900
metteskunst@gmail.com