Kunst til Jul stentøjs keramik og smukke farverige billeder?

Kom til åben kunstudstilling i december. Vi har julestue i Galleri H. Rørholmsgade 6. ktv. Der er hyggelig stemning og varm dejlig gløg den første søndag i december i galleriet. Første advent byder vi indenfor i varmen. Lea Grau Thomsen udstiller stentøjs keramik sammen med mig. Jeg udstiller selvfølgelig malerier og akvareller. Vi glæder os til at se dig?

Maleri til salg 100 x 100 cm Mettes nordiske landskaber

Kunst i julegave – du kan bytte indtil 28. december og betale i januar

I mit åbne atelier kan du købe kunst til julegaver. Kunst i Galleri H kan byttes efter aftale til andre kunstværker af samme kunstner. Du må gerne købe billedkunst i december også vente med at betale i januar, så du lige er sikker på, at du har valgt det helt rigtige kunstværk til din stue. Lige der til din ynglingsvæg, hvor du kan se det hænge foran dig. Spændende ikke?

Julestue den første søndag i advent. Rørholmsgade 6 kld.tv. kl. 12-16 skal du komme.

I Galleriet er der en ny keramik udstilling af den spændende keramiker Lea Grau fra Samsø, som har brændt skulpturer i ler helt op til udstilingen åbner. Kom og hils på Lea Grau og mig søndag den første advent den 2. december vi byder nemlig på julekager og guf og hjertevarme. Ligesom H ét i Galleri H.

Ses vi til åbent atelier i Galleri H? 

Hvor kan du komme til julestue i København?

Galleri H. Rørholmsgade 6 kld.tv. 1352 København K.

Kontakt billedkunstner Mette Hansgaard

Kontakt Mette for at aftale nærmere om julegaver og kunst på prøve. Malerier og akvareller lånes gerne med hjem efter aftale. Du kan få lov at se det kunstværk du ønsker på din væg, inden du beslutter dig. Du må selvfølgelig passe godt på kunstværket, imens du låner det. Mail: metteskunst@gmail.com

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar