kunst-i-lyngby-storcenter

Kunstudstilling med Kunstsamlingen i Lyngby Storcenter

I sommeren juni måned gæsteudstiller Mette Hansgaard i kunstsamlingens lokale i Lyngby Storcenter.

På udstillingen vil der blive vist kunst af to kvindelige kunstnere. Nemlig Charlotte Bjørlig og Mette Hansgaard, som samarbejder om udstillingen i denne måned.

På udstilling vil vi vise malerier. Både oliemalerier og akrylmalerier på lærred. Udstillingen vil blive fremvist af de to kunstnere, og du kan få en god snak med dem i perioden.

Kunstudstillingen i Lyngby Storcenter over sommeren 2021

Der vil lige nu være skiftende udstilling som Kunstsamlingen står for. Både Mette og Charlotte er repræsenteret på Kunstsamlingen, og derfor er det blevet muligt at skabe denne kunstudstilling i Lyngby Storcenter.

Udstillingsperioden ligger fra den 1. juni til den 13. juni. I lokalet, der ligger på første sal, vil der både være kunst at opleve i galleriets forrum og i baglokalet.

Her finder du Lyngby Storcenter på Maps.

Kunstnere fra kunstsamlingen udstiller

“Det var lidt af en chance at tage, men nu gør jeg det. Længe har jeg bemærket, at mange gerne vil have butikker samlet, og derfor har jeg vovet mig ud i et center for at udstille min kunst i juni måned. Kunsten må ud til folket”

Når jeg vælger at udstille i Lyngby Storcenter, så er det for at sprede budskabet om min kunst. Det kan være svært at lokke folk helt ind i Kunstnergaden Rørholmsgade på en dejlig dag, men hvis de alligevel skal ud og shoppe, så er det en god anledning til at se kunst til boligen.” siger Mette om det.

Lyngby Storcenter har åbent hele ugen, og det giver gæster gode chancer for, at folk kan komme ud og se kunsten over hele ugen. Charlotte og jeg håber, derfor at mange vil kigge forbi første salen i centeret for at se kunsten på væggen som vi har malet over året. Det er nemlig unika værker, som kan findes på kunstudstillingen i Lyngby Storcenter.

Kunst til fornuftige priser

På udstillingen har du mulighed for at finde kunst til gode priser. Både Mette og Charlotte har kunst i prisklassen fra 2.000 kr. og op til 10.000 for et større maleri. Kom og se de flotte malerier, som vi glæder os til at vise frem fra den 1. – 13. juni 2021.

Her finder du Lyngby Storcenter på Maps.

Om Kunstsamlingen galleri

Kunstsamlingen er en sammenslutning af professionelle og kommende kunstnere, der kan findes online. Mette er repræsenteret på Kunstsamlingen, og var med på Hillerød kunstdage i 2019. Her udstillede hun også sammen med en anden kending fra kunstnergaden, nemlig keramiker Tove Balling.

Mettes onlineshop med kunst

Finder du kunsten inspirerende, men ønsker at købe den online, så er det muligt at købe kunst direkte i onlineshoppen.

Mettes kunst kan også ses på prøve hjemme hos dig selv. Du kan besøge Mettes atelier i Rørholmsgade 6. kld.tv. København.

[/av_textblock]

Skriv et svar