Udstillinger i København. Galleri H. Rørholmsgade 6

Galleri H atelier mette hansgaard i rørholmsgade

Kunst i København i Galleri H

Aktuelle udstillinger i Galleri H og Atelier Mette Hansgaard

Galleri H og Atelier Mette Hansgaard ligger i kunstnergaden Rørholmsgade 6. kld.tv. 1352 København K. Her er open gallery. Der er skiftende tema udstillinger og gæstekunstnere hver måned. Mine malerier kan du også få at se i Galleriet.

Galleriet er et hobby galleri, hvor vi er fælles om udstillingerne. Derfor kan der være dage, hvor andre kunstnere passer galleriet. I Galleriet er her arrangementer, foredrag, artist talks og kurser.

Vil du inviteres personligt, så vil jeg anbefale dig, at tilmelde dig nyhedsbrevet. Du kan også skrive til mig personligt på min mail metteskunst@gmail.com

Kunst i københavn i Galleri H

Galleri H. Rørholmsgade 6. kld.tv. 1352 København K.

På grund af Covid venter vi på at kunne åbne galleriet i København igen.

På min onlineshop kan du finde malerier til boligen. Du kan få kunst på prøve. Jeg leverer i Københavnsområdet og sender til resten af landet.

I galleriet kan du normalt komme og bladre i kunstsamlingen. Det kan du stadig bare efter aftale.
Det betyder, at du kan komme og bladre i alle mine malerier og akvareller. I galleriet kan du også se gæsteudstillinger med kunstnere. Her er popup galleri. Normalt har vi ferniseringer hver måned med et glas vin og en snack. Du kan nemt blive inviteret, ved at modtage mit nyhedsbrev.

Se kunst i København hver torsdag 15-18 eller søndag 12-16, hvor jeg byder på kunst.

Åbningstid i galleriet i København i 2021

Torsdag 15-18
Søndag 12-16
Alle andre dage er du velkommen efter aftale, eller når skiltet er ude. Så er en af os kunstnere nemlig i værkstedet for at hygge med at male nye malerier.

Velkommen i Galleri H
Vi byder velkommen til officiel fernisering den første søndag hver måned kl. 12:00 – 16:00. Næste gang til marts.

Normalt bydes på et glas vin og en snak om kunsten. Denne gang med mundbind. Max 10 prs. af gangen.

Udstillingen af Mette Hansgaard kan du se  igennem vinduerne.

Her kan du derfor opleve en spændende udstilling i kunstgalleri Galleri H i København. Galleri H er galleri for gæstekunstnere og ligger i kunstnergaden Rørholmsgade 6. kld.tv.

Galleriet er også åbent efter aftale på andre dage tlf. 42680900.

HOPE i Maj – er vist aktuel igen her i januar 2021

kunstner Mette Hansgaard i kunstnergaden Rørholmsgade

Kunst i København kunne opleves med Hope in Art i maj måned 2020.

15 kunstnere gik sammen om vinduesudstilling under corona krisen i 2020.

Besøgte du vores kunstnergade i København i maj 2020. Kunne du gå fra din by til Søerne og gå forbi vores kunstnergade, som byder på gadevinduer med håbefulde billeder.

Kunst Camino i kunstnergaden Rørholmsgade.

Vindues udstillingen i maj, sammen hver for sig – var Mettes ide, men uden det team vi er i gaden, var det aldrig blevet til noget.
Sammen med gaden skabte vi en kunstevent. For uden sammenhold, skaber vi intet.
Læs artiklen fra Lokalavisen Cityavisen fra maj 2020 om vores kunstcamino

Galleri H et kunst galleri København

Om Galleri H

Du kan opleve kunstneres udstilling i Galleriet ved søerne og bag Botanisk have. Galleri H er et popup galleri, hvor der både er skiftende udstillinger hver måned og arbejdende værksted. Kunstgalleriet ligger i kunstnergaden Rørholmsgade tæt på Sølvtorvet og Nørreport station. Her er meget hyggeligt og rummeligt.

Gå på opdagelse i byen

Går du på opdagelse i indre by, kan du opleve det hyggelige galleri. Du går igennem Kongens Have, forbi Naturhistorisk museum og bag sølvtorvet ligger kunstnergaden Rørholmsgade.  Det er en galleri gade med mange kunstnere og gallerier. Hos Mette i Galleri H får du en lille privat rundvisning. Den første søndag i måneden kan du også opleve fernisering med nye kunstudstillinger. Til ferniseringen er der altid serveret lidt godt til ganen. Bliv inviteret ved at få mit nyhedsbrev.
Nogle gange har vi artist talks i galleriet.