Galleri H atelier mette hansgaard i rørholmsgade

Kunst i København i Galleri H

Aktuelle udstillinger besøg Galleri H og Atelier Mette Hansgaard

Galleri H og Atelier Mette Hansgaard ligger i kunstnergaden Rørholmsgade 6. kld.tv. 1352 København K. Her er open gallery. Der er skiftende tema udstillinger og gæstekunstnere hver måned. Mine malerier kan du også få at se i Galleriet.

Galleriet er et hobby galleri, hvor vi er fælles om udstillingerne. Derfor kan der være dage, hvor andre kunstnere passer galleriet. I Galleriet er her arrangementer, foredrag, artist talks og kurser.

Vil du inviteres personligt, så vil jeg anbefale dig, at tilmelde dig nyhedsbrevet. Du kan også skrive til mig personligt på min mail metteskunst@gmail.com

Kunst i københavn i Galleri H

Udstillinger i København. Rørholmsgade 6

Aktuelle udstillinger

Næste fernisering er i Galleri H. Rørholmsgade 6. kld.tv. 1352 København K. Den første søndag i måneden kl. 12-16. Maleri udstilling i positive farver og akvareller i baglokalet. Fotoudstilling i den anden halvdel ved Jens E. Pedersen i november.

 Åben på andre dage torsdag 15-18 og søndag 12-16 og efter aftale på sms  42680900

Velkommen i Galleri H i august måned – Fotoudstilling om rejser
Vi byder velkommen til officiel fernisering den første søndag hver måned kl. 12:00 – 16:00. Her bydes på et glas vin og en snak om kunsten. Denne gang med mundbind. Max 10 prs. af gangen.

Udstillingen kan ses fra søndag den 1. november og frem til 25. november 2020. Her kan du derfor opleve en spændende udstilling i kunstgalleri Galleri H i København. Galleri H er galleri for gæstekunstnere og ligger i kunstnergaden Rørholmsgade 6. kld.tv. Galleriet er også åbent efter aftale på andre dage tlf. 42680900.

HOPE i Maj – afsluttet event

kunstner Mette Hansgaard i kunstnergaden Rørholmsgade

Aktuelle udstillinger

Hope in Art i maj måned. Kunst Camino i kunstnergaden Rørholmsgade.

15 kunstnere går sammen om vinduesudstilling

Besøg vores kunstnergade i København. Gå fra din by til Søerne og gå forbi vores kunstnergade, som byder på gadevinduer med håbefulde billeder.

Tag en selfie og del den på vores fællesside FB @kunstnergaden Instagram @copenhagenartstreet Husk at hashtagge #hopeinart #kunstcamino

Se vindues udstillingen i maj, sammen hver for sig. Man går forbi vinduerne fra vindue til vindue, så denne udstillingen kan faktisk ses hele døgnet.

Læs artiklen fra Lokalavisen Cityavisen fra maj 2020 om vores kunstcamino

Galleri H et kunst galleri København

Om Galleri H

Du kan opleve kunstneres udstilling i Galleriet ved søerne og bag Botanisk have. Galleri H er et popup galleri, hvor der både er skiftende udstillinger hver måned og arbejdende værksted. Kunstgalleriet ligger i kunstnergaden Rørholmsgade tæt på Sølvtorvet og Nørreport station. Her er meget hyggeligt og rummeligt.

Gå på opdagelse i byen

Går du på opdagelse i indre by, kan du opleve det hyggelige galleri. Du går igennem Kongens Have, forbi Naturhistorisk museum og bag sølvtorvet ligger kunstnergaden Rørholmsgade.  Det er en galleri gade med mange kunstnere og gallerier. Hos Mette i Galleri H får du en lille privat rundvisning. Den første søndag i måneden kan du også opleve fernisering med nye kunstudstillinger. Til ferniseringen er der altid serveret lidt godt til ganen. Bliv inviteret ved at få mit nyhedsbrev.
Nogle gange har vi artist talks i galleriet.