Kulturnatten i atelier Mette Hansgaard

Kulturnatten i København 2023 – Vi ses! 

Kulturnatten er en årlig tilbagevendende begivenhed i Atelier Mette Hansgaard. Besøg kunstnergaden Rørholmsgade.

Vi holder til i området lige bag Botanisk Have.

Atelier Mette H havde 200 gæster et år – det var meget populært og vi havde en sjov aften i kunstnergaden. Du kan bl.a. deltage i en konkurrence i kunstnergaden Rørholmsgade. Kulturnatten kommer igen i 2021.

Kom til kulturnat i kunstnergaden Rørholmsgade

Der er åbne atelier i gadens gallerier og værksteder og vi holder en sjov konkurrence. Gå fra galleri til galleri og find det kunstværk der skiller sig ud fra de andre. Vindende offentliggøres snarest efter kulturnatten er slut. Kunstnergaden har fast åbent den første søndag hver måned, men mange har også åbent sideløbende. Kunstnergadens kunstnere er individuelle kunstnere, der hver især har atelier eller galleri i gaden.

Galleri H. Rørholmsgade 10 kld.tv. København lukket på kulturnatten kl. 18-23.

Kulturnatten konkurrence

Kulturnatten er en tilbagevendende begivenhed. Hvert år i oktober har Galleri H også sin egen galleri konkurrence. Her skal du dele et foto fra galleriet og tagge #artbymettehansgaard, så kan du være med i konkurrencen om at vinde en plakat af kunstneren. Mette maler både akvareller og malerier. I galleriet kan du også deltage på akvarelkurser eller købe kunst til din bolig. Plakater og kunsttryk kan du også finde i galleriet i København. Nogle gange kommer der andre gæsteudstillere i Galleri H.

Det kan du altid læse mere under Kunstudstillinger i Danmark om aktuelle udstillinger

Kunstgalleri i københavn Galleri Mette Hansgaard

Atelier og åbent værksted i Rørholmsgade 10. kld.tv.

I atelieret i Kunstnergaden Rørholmsgade 10 kld.tv. maler Mette både malerier og akvareller – og her holdes også akvarelkurser fra oktober til december, og fra januar til marts.

Når der er åbent i galleriet gemmer hun sig i baglokalet og arbejder med processer og udvikling i kunsten. Som kunstner er det vigtigt, at udvikle teknikker og metoder til at blive en bedre udgave af sig selv hele tiden. Udgangspunktet for Mette er, det kan altid blive bedre. På kulturnatten kan du tale om kunsten og besøge de mange kunstnere i gaden. Det er en meget populær begivenhed og gaden ligger centralt i København. 

 

Skriv et svar