Kunstner Mette Hansgaard. om Mette

Hillerød kunstdage

Hillerød Kunstdage en kunstmesse i Nordsjælland

Kunstmesse hillerød
Hillerød kunstdage 2019. Stand F1 hvor Mette udstillede overfor Salvador Dali.

Hillerød kunstdage Kunst i Nordsjælland

Hillerød kunstmesse eller er en af Nordsjællands største kunstbegivenheder. I 2019 kunne du opleve min kunst på messen. Her viste jeg malerier malet fra de norske fjorde. Inspirationerne var fra midt Norge ved Geirangerfjorden, hvor jeg godt kan lide at vandre om sommeren.

  • Vil du se min kunst, så besøg mit atelier i Rørholmsgade. Her maler jeg billeder. Der er gæsteudstillere i galleriets forrum, og vi byder gerne på en forfriskning til kunstforeninger.
  • Se moderne kunst til salg i min onlineshop

Atelier Mette Hansgaard og Galleri H

Når Mette maler i sit atelier, er det omme i baglokalet i fuld farve vigør. Paletten er fyldt me forskellige farver og lige nu er det vist det, man kalder en blå periode. Det skyldes at, når isen smelter ned i det kolde Atlanterhav, så opstår der smukke gyldne smaragdgrønne nuancer og et blålidt skær gengives i bjergene. Det er disse inspirationer Mette tog med sig på kunstmessen i Nordsjælland. På Hillerød kunstdage kunne du opleve mettes kunst.  Se kunsten i mit atelier, hvis du er i København

www.mettehansgaard.dk 

Kunstmesse i nordjælland
Hillerød kunstdage

 

Salvador Dali udstillingen overfor min stand, var den primære årsag til at jeg var med på denne udstilling. Jeg har altid drømt om at udstille overfor Salvador Dali, og her fik jeg chancen.
Kunstmessen Hillerød Kunstdage blev aflyst 2020 pga. Coronakrisen. Måske kommer den igen

[/av_textblock]


Skriv et svar