Søger du unikke gaver til jul eller fødselsdage ?

Gaver til jul og fødselsdage, kunst i gave til den du holder af

Besøger du Mettes Galleri i Rørholmsgade 6 i København, kan du finde spændende personlig kunst i farver. Maleri og akvareller, keramik m.m.

Galleri H ligger i kunstnergaden Rørholmsgade 6. kld.tv. Kom ind og oplev de mange udstillinger og mærk den gode energi. Mette maler også kunstbestillinger efter aftale. Det tager ca. 2 – 4 måneder afhængig af motiv og inspiration. Sjælen skal nemlig med i ethvert projekt for at det bliver en succes.

Køber du kunst fx til jul fra Mette Hansgaard kan du bytte inden 14 dage. Ved juletid er det inden 31/12. Du kan faktisk låne kunsten med hjem på prøve, og se det maleri du godt kan lide på din egen væg.

Gaver julegaver og fødselsdagsgaver unikt til dig og dine

Kom med til kunstnerens hyggelige julestue i København

Søndag den 1. december kl. 13:00 – 15:00 lige bag Botanisk Have og SMK.

Galleri H. Rørholmsgade 6. kld.tv. 1352 København K.
Tlf. 42680900 mail: metteskunst@gmail.com
Jeg byder på et glas gløg og julekager til dig, der lægger vejen forbi galleriet

I december holder jeg åbent alle torsdage kl. 15:00 – 18:00 og søndage 12-16. Derudover lørdag efter aftale.

www.mettehansgaard.dk

Give kunst i gave

Gaver til jul og fødselsdage bliver meget personlige, når de er lavet i hånden.

Kunsten fra Mette Hansgaard er unikke kunstværker.

Det er håndmalet keramik, malerier og akvareller. I Mettes atelier og galleri kan du se udstillinger og være med til vores hyggelige julestue den første søndag i måneden i december kl.  13:00 – 15:00. 

Galleriet ligger i København i kunstnergaden Rørholmsgade, lige bag Botanisk have

Hele året er der fernisering den første søndag i måneden kl. 12-16. Her er I velkomne til at komme og være med. Du kan også besøge galleriet i åbningstiden eller efter aftale.

Derfor er det også godt at modtage mit nyhedsbrev, det kan du tilmelde dig ved at udfylde popup formularen på min side. : )

Hold en fødselsdagsevent i Galleri H

Vidste du, at Mette holder kurser i galleriet. Giv en anderledes overraskelse. Du kan booke dit personlige fødselsdagsevent i galleriet. Max 12 ca prs.

Mette er uddannet NLP Master i coaching og arbejder som seriøs kunstner. Du kan booke en event for herre eller dameklubben i Galleri H. Her kan du booke et malekursus eller en akvarelkursus for en lukket gruppe. Prisen varierer afhængig af materialevalg. Der serveres et glas vin eller saft efter aftale. 

Galleriet ligger i København i kunstnergaden Rørholmsgade, lige bag Botanisk have.

Der er fernisering den første søndag i måneden kl. 12-16. Her er I velkomne til at komme og være med. Galleri H har åbent hver uge, og du kan se åbningstiden på forsiden af www.mettehansgaard.dk

Kunsttereapi og coaching ved Mette H

Kontakt mig

Jeg anbefaler, at du modtager mit nyhedsbrev, det kan du ved at tilmelde dig ved at udfylde popup formularen på min side. : ) Du kan også kontakte mig direkte på metteskunst@gmail.com eller sms Tlf. 42680900

Maleri 30 x 30 cm med sølvramme
kunst til boligen og erhverv
Gave ideer maleri landskabsmalerier fra Mette Hansgaard