Gallerier i København

galleri-copenhagen

Galleri H er et hyggeligt galleri 5 minutter fra Statens Museum for kunst.

Gallerier du kan besøge i København.

Gallerier i kunstnergaden Rørholmsgade, er kunstnernes gallerier i København.

Galleriet er i Rørholmsgade 10. og der er åbent efter aftale samt ofte hver torsdag og søndage efter aftale.

Galleri H  Kunst og udstillinger, workshops

Galleri H rummer kunstudstillinger med nordisk inspireret kunst malet som malerier og formet i keramik. Her er akvarelkurser og arbejdende atelier. Galleriet er de kreative muligheders rum, hvor du kan se på malerier og skulpturer til dit hjem.  Du kan også deltage på kunst og kurser eller være en del af galleriets arrangementer. I atelieret kan du også besøge kunstneren Mette Hansgaard, som arbejdet fast i sit atelier.

Kunsten i farver. Besøg galleriet i København

Mette Hansgaard´s kunst er malet i et bredt spektrum af farver. Kunstværkerne er som farverige blandede bolsjer. Nogle er søde – andre syrlige, stærke eller på kant til det grænsesøgende. Kunstneren har senest arbejdet med temaer over livets dans, bølgende bjerge og bevægelse i naturen. 

Træer har også en stor betydning i hendes kunst. Træernes bevægelser i vinden, danner skygger, der frigiver nye møder med fantasien.

Galleri H og atelier Mette Hansgaard er et hyggeligt lille galleri og galleriet ligger i København.

Galleriets åbningstider: Der er åbent hver uge. Se min forside. 

 

Kontakt Mette Hansgaard
Telefon: +45 4268 0900
Email: metteskunst@gmail.com 
Web: www.mettehansgaard.dk

 

Galleri i København – Her finder du det. 
Galleri H Mette Hansgaard.
Rørholmsgade 10. kld.tv. 1253 København K.

Vidste du, at Mette også har onlinekurser i kreative fag? Du kan finde kunstskolen online på kunstogkurser.dk

gallerier-koebenhavn

Uddannelse

Hun er uddannet kunsttrykker. Har modtaget undervisning hos Erik Lagoni (Privat 1998) og Daniel Goldberg. I 2017 har hun fordybet sig i undervisning på Kunstskolen Spektrum for at arbejde med ny faglig indsigt i kunsten. Derudover er hun blevet uddannet NLP personlig coach. Følg arrangementer på gallerih.dk og kontakt mig gerne for besøg eftermiddag, aften og weekend. Mvh Mette

Art shop - malerier til boligen

Kunstprojekter og udsmykninger som Mette har malet

Mette er født i 1974 og har malet siden 1987. Hun udstiller løbende i kunstforeninger, og har udsmykket et Byens Hegn på Metroprojektet i 2015 med kunstværket ”Mødet med fantasien” på 27 x 4 meter. I 2016 udsmykkede hun en kantine for DSB. I år 2000 modtog hun legater til udstillingen om Miljø, forskning og teknologi, som hun brugte tre år på. Fonde: Lund/Bugge fond, Professor Gottfried og Gerda Eickhoffs fond, Glashandler Johan Franz Ronges fond. Rejselegat fra Solarfonden. Udsmykkede fra 2002-2015 Skovvejskirken, Ballerup.

malerier-akvarelkurser-mette-hansgaard

Skriv et svar